< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bir hacker tarafından şantaja uğruyorum, fikri olan var mı?
-
-
Format at, şifrelerini ve şifre yazma mantığını değiştir, telefonla doğrulama ekle.
Gerçekten "el çekme" fotolarını yayarsa bile,
fotomontaj dersin, 1200$ istedi der onun mesajlarını paylaşırsın.
-
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. “ El çekme” fotoğraflarıma gerçekten erişemez çünkü bilgisayardan hiçbir yere girmedim, bu yüzden olta olduğunu düşünüyorum. Dün format attım ve tekrar her şeyin şifresini değiştirdim, ne yapacağını bilmiyorum. Son derece profosyonelce hazırlanmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bunu bircok kisiye yolluyorlar ya tutarsa mantigi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet fakat benim bilgisayarıma eriştiğine dair ekran resmi attı benim masaüstümün. Ayrıca çoğu hesabımın şifresini de bana yolladı. Son 14 saat hahaha
Olta dostum. Yılların oltası. Kullandığın passwordlara da erişmek çok basit. İnternet patlayan veritabanı kaynıyor
bu forumda çok görürsün; hindu öveler. yok şöyle eğitim sistemi yok böyle yazılım ordusu vs...
15 yılında sonunda hindistan vere vere scammerlar verdi dünya'ya ... inanma. kekliyorlar.
-
Güvende hissetmek istiyorsan çekçek yaparken videonu paylaş ondan önce ve teröristlerle anlaşma yapmam diye başlık at. Kimse dokunamaz artık sana
Ekranımın görüntüsünü de atınca bir şüphe etmedim değil :) Fakat evet, dediğin gibi oltaydı ve hiçbir şey olmadı
Merhaba,
Kendisi Banada aynı yazı ile aynı emaili atmış 13 gün önce. Ben daha yeni görüyorum ve benim eski bilgisayarmın bilgilerini atmış (Adını şifresini vs.). Ve yazdığı yazı olsun bitcoin wallet'ı bile aynı. Aynı şekilde ben eski bilgisayarımdan hiçbir şekilde p**no sitelerine girmedim ve kameram hep bir plastiğe bakıyordu. İlk baya korktum ama sizinde aynı şeyleri yaşadığınızı gördüm, ve bendende 850$ US dollar'ı atmamı istiyordu. Yani 13 günde hiçbirşey olmadı ve önceden neredeyse birçok hesabımın şifrelerini değiştirmiştim.
Zaten olta olduğu belliydi. Bana 2 gün verdiğini söylemiş birde ekran görüntüsü bilgisayarımdan o kadar. Büyük ihtimal aynı günlerde atmış mailleri (5 Kasımda atmış ). İyi Günler Dilerim!
-
Bunların %99 spam mail. Herkese gelir. Lakin çok kafaya takıyorsan bir delil iste kendisinden. Sözde videolarının 1-2 kare resmini fln atsın da bakıver.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X