< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bir hacker tarafından şantaja uğruyorum, fikri olan var mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Format at, şifrelerini ve şifre yazma mantığını değiştir, telefonla doğrulama ekle.
Gerçekten "el çekme" fotolarını yayarsa bile,
fotomontaj dersin, 1200$ istedi der onun mesajlarını paylaşırsın.
-
Öncelikle yanıtınız için teşekkür ederim. “ El çekme” fotoğraflarıma gerçekten erişemez çünkü bilgisayardan hiçbir yere girmedim, bu yüzden olta olduğunu düşünüyorum. Dün format attım ve tekrar her şeyin şifresini değiştirdim, ne yapacağını bilmiyorum. Son derece profosyonelce hazırlanmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bunu bircok kisiye yolluyorlar ya tutarsa mantigi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet fakat benim bilgisayarıma eriştiğine dair ekran resmi attı benim masaüstümün. Ayrıca çoğu hesabımın şifresini de bana yolladı. Son 14 saat hahaha
Olta dostum. Yılların oltası. Kullandığın passwordlara da erişmek çok basit. İnternet patlayan veritabanı kaynıyor
bu forumda çok görürsün; hindu öveler. yok şöyle eğitim sistemi yok böyle yazılım ordusu vs...
15 yılında sonunda hindistan vere vere scammerlar verdi dünya'ya ... inanma. kekliyorlar.
-
Güvende hissetmek istiyorsan çekçek yaparken videonu paylaş ondan önce ve teröristlerle anlaşma yapmam diye başlık at. Kimse dokunamaz artık sana
Ekranımın görüntüsünü de atınca bir şüphe etmedim değil :) Fakat evet, dediğin gibi oltaydı ve hiçbir şey olmadı
-
Bunların %99 spam mail. Herkese gelir. Lakin çok kafaya takıyorsan bir delil iste kendisinden. Sözde videolarının 1-2 kare resmini fln atsın da bakıver.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X