Bildirim
bir haftada 25 ten 80 e
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
off yha güzel olmus:D -
hayırlı olsun güzel char kasmışsınız, daha 1m küsür sp'si de var,maşallah -
waLLa dıstum hayorlı olsun ben 2.250.000 sp kastım wizz cleric im cok manyak sp gidiyor su an 91 Lv im bazen wizz la kasıyorum bazende clericle ve 1.500.000 sp kaldı her 2 skill imde full max umarim 110 Lv e kadar yeter skıller gerci her ihtimale karsı su an yine sp kasıyorum bu sefer hedef 5 milyon umarım en kisa zamanda olur tahminin 105 gelmeden bitirmiş olurum -
quote:
Orijinalden alıntı: rosense
Ya asıl kouya mesaj atamıorum lutfen şu erkom e-pinlerinden çalışan bi tane banada verinaglasım bak yoksa:D
bizde bulamadık kardeşim, bu olay yüzünden rollback gelirse iyi küfredecem daha yeni 93 olmuşum.... -
helal sana -
-
Ben de koyardım fotoyu ama şu an elimde yok . Ben de iyi farmcılardanımdır (: . Tebrikler Farm kolay sananlar için normal bir kare ama bence gayet anlamlı -
Süper yapmışSın charı :D -
yorumlar için teşşekürler.
dün akşam itibari ile lvl 81.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurci -- 4 Kasım 2009; 12:59:04 > -
nasıl bukadar hızlı kasabılıyosun..ben 4 gunde 1 lvl atlayabılıyorum suan 67lvl -
-
[Deleted by Admins]
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X