Şimdi Ara

BİR HAYALİN BATIŞI. (ASKERİ MYO)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çocukluk hayalim olan hayatta ailemin varlığı ve sağlığından sonra en çok istediğim şey...
    1 hafta önce deli gibi heycanla gittim kara harp okulunun önüne mahşeri bi kalabalık... Orda biraz ümitsizlendim bu kadar kişinin arasından sağlıkta elenmezsem iyi diye girdik içeri en az 3 saat bekledik sağlık için hayırlısıyla geçtik (diş,göz v.s.) her geçtiğim aşamada heyecanım artıyo ve her aşamada mutlu oluyorum tabi sonra spora götürdüler ordada bi 2-3 saat bekledik daha önce hazırlandığım için hep geçtim dereceyle sporu ilk gün bitti içimdeki mutluluğu anlatamam ama hiç böyle sevinmedim hayatımda. Sonra ertesi güne sözlü mülakat var dediler kendimden emin bi şekilde gidiyorum tabi sabah 8 de girdim öğlen 3 de sıra bana geldi girdim içeri her şey nizami baş selamı falan verdim komutana sonra biz diğerleri gibi olmadığımız için dayadı saçma sapan soruları facedeki kelime oyunlarını ben ne bilirim klikyalıları yada o heycanla nasıl dikkat edebilirdim 40 a 30 ekle yarıma böl derken 1/2 den bahsettiğini...

Çıkabilirsin dediler çıktım hissettim ama eleneceğimi bekleme salonunda trajikomik olaylar tabi bana klikyalıları soran adamlar başkasına kız arkadaşını sorup geçiyoken sonra dediler elendiniz ama itiraz edeedebilirsiniz pes etmedim belki itirazdaki komutanlar daha adaletlidir diye düşündüm bugün girdim ve yaklaşık 1 saat sonra itiraza giden herkes ama herkes elendi sorulan tüm soruları bilende dalgasına gelende ama yazık oldu bana ama bu devletin askerinede yazık oldu çünki ben askerlikle komutanları çok farklı cana yakın sıcak kanlı ve en önemlisi adaletli diye bilirken beynimdeki tüm düşünceler değişti ve yaklaşık 3 yıldır hazırlandığım meslek suya düştü ama olsun her zaman ama herzaman bu halimizede şükür demeyi bildim bu hayatta buda benden bir anı olarak kalsın forumda bakalım neler olacak neler değişecek bundan sonra...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen yine iyisiN benim amcamın oğlu iki sene polisliK okudu cocuğu geçen elediler neden mi 7 sınıfta Fethullah gülenin dersanesine gitmiş diye 2 senesi boşuna gitti bence şükür et haline

• itiraz eden herkesi elemelerine şaşırmadım çünkü eğer itiraz eden birinini itirazı kabul olur ve oraya girecek olursa, o kişiyi ilek mulakatta eleyen komite zan altında kalacağı için böyle bir şey yapmıyorlardır. bu tamamen profesyonellik dışı bir şey olsa da, türkiyede yaşayan biri olarak durumun bu olduğunu düşünüyorum. böyle yani.

ayrıca öyle yerlere zaetn istedikleri kişileri alırlar. zamanında orası din düşmanlarının elindeydi, mulakata giren herkes içki içtiğini kız arkadaşı olduğunu falan söylüyordu şimdi devir değişti artık kimin elindedir bilinmez ama her kimin elinde ise o kişiler de kendi istedikleri kişileri alıyorlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Temmuz 2015; 14:53:33 >
  • Orduda durum biraz karışık seküler bir subay da denk gelebilir hükümetin ya da belirli cemaatlerin, grupların üyesi/sempatizanı olan subay da. Eskiden atatürkçüleri alıyorlardı şimdi neye göre alıyorlar inan hiç bilmiyorum.
  • Bu ülkede sözlü mülakat demek hangi devlet kurumu olursa olsun torpil demektir.
    Sözlü mülakat:Torpil
  • Keljx kullanıcısına yanıt
    Yav arkadaş ayıptır be insanların emekleri bu kadar kolay çalınıyorsa o ülkenin adaleti 5 para etmez !

Adalet yoksa düzende yoktur ! Yarın birgün bu emekleri çalınan insanlar bu ülkeye nasıl bir nefretle bakacaklar kimbilir !

Bu kadar fena kul hakkı yenmemeliydi !
  • İşte bu yüzden bu ülkeden bir şey olmayacak !

İdeolojik kamplaşma ve hakkı olanın hakettiği yere gelememesi yüzünden çok şey kaybedeceğiz !

Aslında siz bu duruma bir hayalin batışından ziyade bir ülkenin batışı olarak bakın ! adaletin bittiği yerde başka şeyler başlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 6 Temmuz 2015; 18:48:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam çok güzel özetlediniz aslında bir tek ben farkında değilmişim sanırım bu durumların hayır inanın elimdem gelen bi sebepten elensem üzülmem hiç ama sporda güneşin anlında koşarken barfikste 1 tane fazla çekeyim diye kollarımda derman kalmazken sözlüde de gülerek pis pis sırıtarak çıkan kız arkadaşımı sordu babamın mesleğini sordu marmara bölgesinden 3 tane il sordu diyen insanlar geçerken sıralamayo beklerken bana neden saçma sapan sorular sorulup elendim her mülakata gidişimiz bir ton masraf birse itiraz edin geçebilirsiniz dediler herkesmi elenir ya umut bağlıyoruz oraya hayaller kuruyoruz ama çok basit daha sebebini bilmediğim sebepten eleniyorum hiç bir şey hayal ettiğimiz yada beklediğimiz gibi gitmiyor ama o kadar emek versim buraya 3 gün boyunca maddi ve manevi çok kayıba uğradım ailemi arayıpta elendim diyemedim en az 1 saat çünkü yola çıkmadan hepsi emindi geçeceğimden olmadı olmuyor ne kadar çabalasakta ne kadar istesekte hep engel hep engel

• Kara Harp mı Meslek yüksek mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Kara Harp mı Meslek yüksek mi ?

İkiside.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06ultrAslan37

quote:

İkiside.

İkisi farklı şey yalnız.

Birisi düz Kara Harp Ankaradadır. Diğer Askeri Meslek Yüksek Okulu buna meslek çıkışlılar girebilir. Harbiyeden Subay olarak mezun olursun ama MYO dan Subay olarak mezun olamazsın.

• quote:

quote:

quote:

İkiside.

İkisi farklı şey yalnız.

Birisi düz Kara Harp Ankaradadır. Diğer Askeri Meslek Yüksek Okulu buna meslek çıkışlılar girebilir. Harbiyeden Subay olarak mezun olursun ama MYO dan Subay olarak mezun olamazsın.

3 yıldır istediğimi belirttim biliyorum 3 yıldır araştırıyorumda zaten. KHO ve MYO mülakatları beraber yapılıyor tek sefer de geçersen puana göre KHO veya MYO çağırılıyosun meslek yüksek okuluna düz liseler anadolu liseleri v.b. okullarda başvurabiliyor sadece mesleki eğitim alan liseler KHO başvuramıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İkiside.

İkisi farklı şey yalnız.

3 yıldır istediğimi belirttim biliyorum 3 yıldır araştırıyorumda zaten. KHO ve MYO mülakatları beraber yapılıyor tek sefer de geçersen puana göre KHO veya MYO çağırılıyosun meslek yüksek okuluna düz liseler anadolu liseleri v.b. okullarda başvurabiliyor sadece mesleki eğitim alan liseler KHO başvuramıyor.

Bende KHO istiyorum min kaç puan gerekiyor peki ?

Mülakatları geçtik diyelim.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    kardeşim anlatamadım herhalde üst tarafta bu mülakatların %90 ı şans isterse puanın 450 olsun 210 alan insanlarl sözlü mülakatları geçerken sen geçemeyince o daha fazla koyuyo insana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.