Şimdi Ara

bir hikaye (BU BİLGİSAYARA NE OLDU? göçertildi mi !!! dosyalar mı bozuldu) 10 Mart 2007

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cuma aksamı isten çıkacağım sırada net bağlantısı kopmuştu
    bende bağlantı kesilince hem modemi değiştirdim hemde bilgisayar restart atmıstım

bilgisayar açıldı 10-15 saniye sonra kilitlendi kaldı, neyse tekrar restart yaptım ama bilgisayar açılmıyor sürekli belli bir noktadan sonra restart yapmaya basladı?

hemen en son iyi yapılandırma denedim olmadı , güvenli kipte baslatayım dedim olmadı

otomatik sistem kurtama ile fazla bir bilgilm olmadı için denemedim hemen bilgisayar bari baska bir tarafa kurayım da belgelerimi alayım dedim

vwindows kurma ekranında bir de ne göreyim C SÜRÜCÜSÜ BOMBOS 50 GB ALAN şok oldum neyse windowsu kurdum
    ancak bu kurma esnasında bir sey dikkatimi çekti baska partition / harddisk ' e kur dediğimde hep hata verdi halbuki diğer disklerde bir problem yoktu
    ve yalnızca C kısmına kurdum

bu windows çökme ve c kısmının format atılma olayının virüs , hack vb den mi? kaldı ki sistemde NOD ve KAV vardı
    yoksa bozuk sistem dosyasından dolayı kaynakladığı konusunda yorumlarını bekliyorum

işletim sistemi xp sp 2 2,8 çift çekirdek vs....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakkas -- 15 Mart 2007; 15:05:57 >

• Nod ve kav sana daha önce system32 klasörü içinde jikkiee.dll , awtqo.dll dosyaları bulup bunlar ........(tojan,keyloger) türevleri olabilir diye hata mesajları vermişmiydi? Aynı sorun benim başımada geldi. Nod32,Avg free ve zone alarm pro varken özellikle.
  • Ama ßirde Şöyle ßir Şey Var .
    Reset çekiLmesinden Dolayı HDD'lerin FAT kısmında Sorun oluşur. ßelkide Sorunun kaynağı ßu ?.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.