Şimdi Ara

Bir ilde kalicak yeriniz yoksa nerede uyursunuz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
9
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sinirli99

Denize girerim geceleri deniz daha sıcak olur

99lular içinde kanımın ısındığı tek kişi sensin nedense

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyden önce dışarıda uyumamalısın. Merkezi bir yerde geceyi geçirir sabah devam edersin.
  • bi site nin güvenlik kulübesi olmaz mı
  • nightmare.11 kullanıcısına yanıt
    Camiye git diyenler olmuş, geceleri kapalı oluyor. Öyle her isteyen girip uyuyabilseydi evsiz kalmazdı sokaklarda.

Sevgilim farklı şehirde okuyor, bulunduğum şehre önümüzdeki yıl gelecek inşallah. İki kez sevgilimin yanına gittim geldim, ikisinde de parkta banklarda yattım. İlkinde beraber kalmıştık, çadırda, banklarda vesaire geçirdik. Parktaki tüm görevlilerle, bekçilerle falan arkadaş olmuştum. Parkta falan gayet de güzel yatılır yani. Ama ikinci gittiğimde hava soğuktu. Soğuktan uykumdan uyanmıştım. Bekçiler beni kulübesine almıştı. Hala daha görüşürüm kendileriyle. Olay birileriyle tanışıp muhabbet kurmaya bakıyor arkadaşlar.
  • tabikide motelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 6 Aralık 2014; 4:19:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otogarlardan uzak durun eğer kalabalık değilseniz ... (Bilet aldıysanız, para varsa kafetaryaları vs kullanılabilir) Çok yakın bir arkadaşımın başına geldi: Eleman kendisini biraz belli eden tiplerden. Ev ile tartışmış geceyi trip ata ata geçirecek. Esenler Otogarına gidiyor. Bir kaç kişi ile sohbet muhabbet falan ediyor. Nasıl olduysa bunun tek ve çelimsiz olduğunu fark ediyorlar. Tabi elinde de davul kadar telefon. Sonuçta sigara içmeye davet ediliyor ve cüzdanından-telefonundan oluyor. Bende orada bir kaç kez harala gürele kavgaya tutuştum. Polis güvenlik falan da yok. Bütün vasıfsızlar doldurmuş bağırıp çağırıp duruyorlar. Önermiyorum...

Otogarda da kalınabilir ancak adabı ile ortamda sırıtmayacak şekilde. Yanınızda ufak bir omuz çantasının olması da çok büyük avantaj. Bunlarla uğraşılmaz diyorsanız havaalanları - hastahane acilleri - karakollar garanti ve sıkıntısız mekanlardır. Tecrübe ile sabittir. 2 yılımı parça parça da olsa sokaklarda geçirdim.

Toy olduğumuz zamanlarda park, merdiven/apartman boşluğu, ara sokaklar da kalmak gibi mallıklar yaptık ve sonu hiç iyi bitmeyebilecek durumlarla yüzleşmek zorunda kaldık...

Hastahaneler favorim. Sorguladığınız durumlar bolca oluyor, insanlığın durumunu gözlemleyebiliyorsunuz, yardıma muhtaç oluşun çığlıklarını duyabiliyorsunuz. İnsanı pişiren, olgunlaştıran yerlerdendir hastahane acilleri ...

• Ben kesinlikle karakola gitmezdim. Bir evin kapısını çalma devri artık çoktan bitti. En fazla fazla su isteyebilirsin. İnsanlar çelik kapılarını 12 kere kilitleyip yatıyorlar sen de çalıp içeri girebilir miyim diyeceksin?

Artık insan en çok insandan korkar oldu maalesef. Kimsenin kimseye ne sevgisi ne saygısı ne de güveni kalmadı.
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Hava güzel olsa bende park düşünürdüm ama malum edirne soğugu bakalim bu gece bulucaz artık bi yer :D

• Acile gittik dış kapı otomatik giren çıkan eksilmedi hiç. En azından sıcak olur diye gittik ama giren çıkan kapının önüne gelip gidenlerden dolayı *** dondu buz gibiydi.
  • Yatsi namazina git caktirmadan biryere saklan camiide hem şadırvandan su da içersin ufak bir el feneri ile geceyi gecirirsin ( isiklari acinca millet suphelenir sabah erken kalkarsin sabah namazinda camiiyi açan adamin arkaindan gidip oturursun namazını kılar ve ordan uzaklasirsin ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: timeclub

En iyisi hastane, yogunluk olan büyük otogarlarda olabilir. Küçük sakin ilçe otogarlarından uzak dur bence.

niye ki
  • Hastane (Acil) sıcak sıcak uyursun

• gideceğim tek yer havaalanı bana lazım yeni yaşam alanı
  • parklar pek Tekin değil otogar karakol olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız

Maalesef camilerin çoğu artık kapalı oluyor. Merdiven aralığı yada dışarıdan girilebilir arakat bölmesi yoksa camide uyuyamazsınız.
    Hastane acilleri rahat değil ama; en azından üşümezsiniz.
    Otogarda son seçenek olmalı. Hatta seçenek bile olmamalıl; bildiğin soyulma riski dorukta.
    Havaalanı ve karakolda makul seçenekler. Hele ki, jandarma karakoluysa on numara olur. Askerin canı sıkılıyor zaten, sizi az lafa tutar sonra da misafir ederler.
    7/24 açık kütüphane mi varmış? Ben hiç rastlamadım.

Çoğu üniversite kütüphanesi 24 saat açık.
  • Ekip otosunu durdur, sana yardım etmek zorunda.
    http://www.nvi.gov.tr/Files/File/Mevzuat/Nufus_Mevzuati/Kanun/pdf/polis_vazife_selahiyet_kanunu.pdf

• Karakol yada hastane aciline gitmek en mantıklısı gözüküyor.
  • Pek tekin olmasada parklar.
  • Ankara'daysan Aksaray'a git kardeşim halk için yeni yapıldı çok güzel bir yer tavsiye ederim
  • kimse de dememiş ki

"kalicak" değil "kalacak" diye
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.