Şimdi Ara

Bir insan neden cafede ders çalışır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boşverin yahu, nerede çalışmak istiyorsa çalışsın. Daha böyük meselelerimiz var, geçiniz.

• Aslında yurtdışında insanların genelde bir iki kişi gittiği bizimse 5-6 hatta 7 kişi gittiğimiz yerler buralar. Bu tür mekanların konsepti pek büyük arkadaş gruplarına uygun değil. Zaten masaları da küçük. Bu sebeple bizdeki gürültülü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikada her gün yapılan ve normal olan birşey neden Türkiyede hava atma olarak sayılıyor ? yarın birisi çıkıp neden sıçıyorsunuz sıçarak kız mı tavlayacaksınız deseler burdakiler çanak tutacak herşeye oğlum herkesi kendiniz gibi sanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 3 Eylül 2020; 10:8:54 >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

Amerikada her gün yapılması onun normal olduğu anlamına mı geliyor? Sizin mantığınızla şunu da söyleyebiliriz 'Amerikada her gün adam öldürüyorlar bu çok normal bir eylem.'

Karşımdakinin sesini bile zor duyduğum kafede ders çalışmak için gelenleri görüp bunun absürtlüğünü sorgulamam gayet normal. Ders çalışmak isteyen adam bunun için açılmış kafelere gider. Artık neredeyse her mahallede var girişi uygun, kahveleri güzel. İnatla starbucksa gidiyorlarsa haaa tamam amaç ders çalışmak değil deme hakkına sahibim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Hayır, İstanbulda yaşamıyorum.

Alıntıları Göster

Hocam o zaman bilmemeniz normal, istanbulda bazı kütüphanelerde saatlerce beklemeniz gerekiyor içeri girebilmek için. O yüzden kafede ders çalışanları normal karşılıyorum ben.

• Öncelikle ders çalışma ile adam öldürmeyi bir birleri ile kıyaslamanız'dan nasıl bir yapıya sahip olduğunuz belli oluyor kimisi yüksek sesli yerde çalışır kimisi sessiz ortamda çalışır kimisi kulaklığını takar müzik dinliyerek çalışır siz insanları kendiniz gibi düşünüp o şekilde yargılıyorsunuz en azından adam ders çalışmış sizin gibi foruma gelip boş boş takılıp vatan millet sakarya diye ülkeyi kurtarmamış hadi yol verdim sana ders çalışma ile adam öldürmeyi bir birlerine örnek gösteren ergen kardeşim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 3 Eylül 2020; 11:45:30 >
  • Üstteki arkadaş beni bloklamış. Buradan yazayım cevabını. Kardeşim keşke yeni nesil benim şu hayatta çalıştığımın yarısı kadar çalışsa da vatana millete hayırlı olsalar tiktok peşinde koşacaklarına. Yıllarca günde 10-12 saat ders çalışıp bugünlere gelmiş birine dediğin şeye bak. Ergen lafını sana iade ediyorum, düşünceni savunmaktansa bloklamayı tercih etmenden kaç yaşında olduğun belli oluyor  

• Ambiyans insana güç veriyor ama işte her insana göre dereceleri değişiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seni niye bu kadar rahatsız ettiki :d

• Bırak kafeyi bildiğimiz kahve olan kıraathanede ders çalışmışlığım var benim sayısız kere ne anlatıyorsunuz diyeceğim ama anlamazlar ki?.. çayımı sigaramı içer test cozerdim..

bundan 10 sene önce de herşeyi kız düşürmek sananlar vardı halen var. Gerçi kısmen haklilar da, çoğunluk öyle. Hayatımda çoğu konuda olduğu gibi bu konuda da sümüklü kiz amaçlı olmadığım için şahsıma münhasırlığımı sürdürmüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 4 Eylül 2020; 5:53:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.