Şimdi Ara

Bir insan neden cafede ders çalışır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ders calismak icin degil ama normal isimi yapmak icin gittigim cok oldu. Hafta ici cok yogun calisip, uzerine haftasonu da calismam gerektiginde kendimi boguluyor gibi hissetmemek icin esimle veya is arkadasimla gidip Nero, Gloria Jeans gibi yerlerde calisirdik. Hem sosyallesmis gibi kendini kandiriyosun hem de isini hallediyosun. Efektif olmuyor tabii ki ama oncelik konsantre olup is yapmak degilse ayni anda hem is hem sosyallesme ihtiyaci cozulebiliyor.

• bunlara genel olarak fosforcu denilir ve pek de sevilmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Kız düşürmek istiyordur.Yarın ben de gideceğim.Kız stoklarımda azalma var

Aga bana da dusursene kaç senelik tomodaçiyiz gör bizi bee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 taşla 2 kuş meselesi

• kütüphane de 1-2 saatlik sıra olunca gidiyordum arada

• evde çalışacak ortam yoksa ne yapacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

Aga bana da dusursene kaç senelik tomodaçiyiz gör bizi bee

Alıntıları Göster

Önce kafeye gelmen lazım.Kafe yoksa kız da yok 

• Anca çizim falan yapılır oralarda, sınava çalışmanın amacı kız kesmekten başka bir şey olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

evde çalışacak ortam yoksa ne yapacak

İyi de bu gibi yerlerde de çalışacak ortam yok ki. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Schrödinger Kedisi

İyi de bu gibi yerlerde de çalışacak ortam yok ki. :D

Alıntıları Göster
    niye yaw arkadan genelde hafif müzikler açık oluyor kahve kokusu filan ben gloria jeansleri seviyorum gayet de çalışılacak ortam var bizim buradakilerde hele bir tanesinde arka bölümde masası var hiç çalışmadım ama tam çalışmalık yer dışarıyı görüyor ama ses seda yok tepede lambası filan var dekorasyon güzel mis gibi tam çalışmalık

başka şubesine gittim bildiğin kütüphane gibi yapmışlar bir masayı priz filan çalışma masası tarzı kurmuşlar

evde huzur yoksa buralarda çalışılır bence. Sadece 1 kere çalıştım ama zorunda kalsam yine yapılır. konu anlatımı bakıyorsan zaten kulaklık oluyor ses seni etkilemez. Soru çözerken belki rahatsız edebilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fhrstw

Tez hazırlıyorken bende gidiyordum hem değişiklik oluyor hem arada karı kıza bakıyorsun güzel bişey. Ama tutup sınava çalışırken gidilmez oralara.

bölüm neydi? tezin konusu neyle ilgiliydi?

• Ders çalışmak değil de çok fazla odaklanmayı gerektirmeyecek bir iş yapıyor olabilir. Ben de bir kere yaptım böyle bir şey. Farklı bir ortam, farklı bir deneyim oluyor.

Bir de özel ders alıyor olabilir orada.

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 3:5:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Önce kafeye gelmen lazım.Kafe yoksa kız da yok 

Alıntıları Göster

Okey geleyim nerdesiniz

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    İktisat cds’in borsa istanbul ile ilişkisinin incelenmesi üzerine. Karıya kıza baktığım yoktu sadece evdeki bunaltıcı ortamdan sıkılınca gidiyordum yalnızlıktan sıkılınca falan pek verimli olmuyordu özellikle çeviri yaparken dingin bir kafa lazım bu tip ortamlarda bu çok sağlanamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2

niye yaw arkadan genelde hafif müzikler açık oluyor kahve kokusu filan ben gloria jeansleri seviyorum gayet de çalışılacak ortam var bizim buradakilerde hele bir tanesinde arka bölümde masası var hiç çalışmadım ama tam çalışmalık yer dışarıyı görüyor ama ses seda yok tepede lambası filan var dekorasyon güzel mis gibi tam çalışmalık

başka şubesine gittim bildiğin kütüphane gibi yapmışlar bir masayı priz filan çalışma masası tarzı kurmuşlar

evde huzur yoksa buralarda çalışılır bence. Sadece 1 kere çalıştım ama zorunda kalsam yine yapılır. konu anlatımı bakıyorsan zaten kulaklık oluyor ses seni etkilemez. Soru çözerken belki rahatsız edebilir

Alıntıları Göster

Video izleyerek çalışmaktan bahsediyorsanız olur tabi hocam ben kitaptan okuyarak çalışmaktan bahsediyordum

• Starbucks'ta ders çalışınca kız düşüyor herhalde.  

• quote:

Orijinalden alıntı: fhrstw

İktisat cds’in borsa istanbul ile ilişkisinin incelenmesi üzerine. Karıya kıza baktığım yoktu sadece evdeki bunaltıcı ortamdan sıkılınca gidiyordum yalnızlıktan sıkılınca falan pek verimli olmuyordu özellikle çeviri yaparken dingin bir kafa lazım bu tip ortamlarda bu çok sağlanamıyor.

niyeyse sizin fakültenin tez yapanları çok belli oluyor, çoğu online anket ile kek tez yapıyor.

• Kardeşim boşver bence. Yoğurttaki bakteriler onlardan çok daha faydalı. Bırak otursun çalışsın zararı yok be bize

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.