Şimdi Ara

bir insan neden dinlediği müziği başkalarına duyurmak ister? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam bu konuya girerken sokaktan '' götür beni aya aya'' müzikli araba geçti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an çok saygısızca ve saçma bulduğum bir şey.

Ama 22-23 yaşlarımdayken, hayatı geyikten ibaret olan bir arkadaşımla sırf makara olsun diye son ses ilahi ile Ankara, Bahçelievler, 7. cadde geçmişliğim vardır . Hiç unutmam, herkes yolda hangi arabadan geliyor diye bakınıyordu. Her arabada müzik sesi geldiği için de hangi araba olduğu da anlaşılmıyordu.
  • Herşeyin bir adabı vardır, yüksek sesle müzik dinlemeyi sevebilirsiniz fakat gecenin üçünde ikisinde yada birinde hiç farketmez uyuyan var işe gidecek olan var hastası olan var gündüz yine bir nebze göz ardı edilebilir fakat gecenin köründe yüksek müzik dinleyenleri hiç sevmem, zaten geneli gece çok fazla küfür yiyordur.
  • evimin konumu tek caddeli şehrin caddesi üzerinde ve tüm gün bu soruyu kendime sorar dururum :)) yavaşça sağdan sağdan gidip son ses müzikle ne yapmaya çalışıldığı konusunu garipsemişimdir. hastası,yaşlısı,uyuyan bebeği olanın,işten yorgun argın gelip evinde kafasını dinleme isteği olanın küfürünü yemek çok hoşlarına gidiyor anlaşılan :) yüksek ses müzik dinlemek isteyenlere aslında kaliteli bi kulaklık almak çözüm.. git evinde yüksek sesle kulak zarını patlat :)
  • Sokak arasında hele geç vakit açana kızıyorum ama caddede açsa ne olur açmasa ne olur. Benim için no problem.

• Hayvanlar güçlerini göstermek için ne yaparlar?

• çünkü bu insanlar annelerinden nefret eden kişilerdir.
  • apartman sitesi içerisinde, istasyonlarda, park alanlarında 15km/saat azami hız sınırı gerekiyor. insanların hayatlarını tehlikeye atıyorlar, ağır para cezası verilmeli, gerekirse ehliyetleri 1 hafta ilk tekrarda tedbir konulmalı, tekrar üzerine katlamalı ceza verilmeli

yerleşim yerlerine yakın yerlerde 50db üstü ses için de tespit halinde ağır para cezası gerekiyor. vatandaşlar video ile kayıt edip, belli bir şikayet platformuna gönderebilmeli

varoşluktan, trafigi tehlikeye atmaktan, gürültü yapıp sakinleri rahatsız etmekten başka bir şey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 21 Temmuz 2020; 1:1:7 >
  • Camı kapatır sesi açar keyfime bakarım. Kimseyi de rahatsız etmem.

• Halk arasında genelde tofaşçı keko diye anılan bu tip ilkel primatlar genelde nemli ve sulak alanlarda yaşar,kendi cinsleriyle iletişim kurmak için ve doğal yaşam alanında bölgedeki hakimiyetlerini göstermek için yüksek ses çıkarmayı tercih ederler.Çıkardıkları yüksek garip sesin amacı ve fonksiyonu tam anlamıyla bilim insanlarınca henüz çözülememiştir
    Şaka bir yana beyin fonksiyonları yeme içme tuvalet ihtiyacı dışında gelişmemiş,başkalarına saygı nedir zerre bilmeyen sığır katıksız mal döl israfı asalak hanzolar bunlar.Sabah akşam veya gece gördüğünüz yerde plakayı polise ihbar edin ki geçtiği sokaklarda müzik yayını yapacak cesareti bulamasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smartboy38 -- 21 Temmuz 2020; 11:12:2 >
  • Ben rahatsız olurlar diye telefonun sesini bile kapatıyorum.
  • codered1983 kullanıcısına yanıt
    Aynen bak mesela benim arabanin ses seviyesi cok yukseklere cikmiyor adamlar oyle bi ayarlamiski iceride disko gibi ses oluyor disari kapiyi actigin anda ses bi anda dagiliyor. Disari ses gitmiyor.

Bu yuzden hep ayni dbde muzik dinliyorum fazlasi zaten olmuyor 😎

• Memleket barzodan geçilmiyor ki. Anlayış, saygı sıfır.

• emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Bu kadar açık ve net.
  • Bu konu ile çok uğraştım telefon ile defalarca bildirdim.

Pek bir şey olmuyor. Plaka,marka-model-renk (hatta model yılı), saat ve güzergah .

Hepsini polise bildirmeme rağmen neredeyse hiç bir azalma olmadı.

Sonra bir polis ile konuşurken

online ihbar var emniyetin sitesinde dedi. Düzenli olarak bildirdim. Ciddi bir azalma oldu.

Lütfen üşenmeyip hepsini teker teker bildirin ki yanlarına kar kalmasın.
  • 1. Başkalarından görüp özeniyorlar. Onlar böyle yüksek sesli dinleyenleri görünce “vay be kral tesisatmış “ diyorlar. Bizim de böyle özendiğimizi düşünüyorlar.

2. İlgi çekmek için daha iyi bir yöntem bilmiyorlar.

3. Yüksek sesle müzik dinlerken geçici bir hayal dünyasına giriyorlar. Belki bir klibin baş rolünde, belki de fast and furious tarzı bi aksiyon filminin sahnesinde gibi hissediyorlar.

• Antisosyal kişilik bozukluğu diye bir hastalık vardır. Bu kişiler çevresine zarar vermekten, rahatsız etmekten zevk alırlar. Ülkemizde bu hastalıktan muzdarip olan çok büyük bir kitle var maalesef.

• Aracımın yalıtım seviyesi fena değil, 4 camım kapalı %70-90 aralığında ses yüksekliğiyle dinlerim, dışarıdan duyanlara da yapacak bir şeyim yok. O kadar para verip aldığım aracımda keyfimle müziğimi dinleyemiceksem binmemin de pek bi anlamı kalmıyor :)
  • ezik tipler o yüzden dikkat çekme çabasındalar.
    ama nefret uyandırdan tiplerdir gözümde.
  • Bunu yapan net hava atma kafasındadır. Zaten bir arada bunun düşük bütçelisi vardı elinde ses bombasından açıp sokakta yaya gezenler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.