Şimdi Ara

bir insan neden dinlediği müziği başkalarına duyurmak ister? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Junace

Aracımın yalıtım seviyesi fena değil, 4 camım kapalı %70-90 aralığında ses yüksekliğiyle dinlerim, dışarıdan duyanlara da yapacak bir şeyim yok. O kadar para verip aldığım aracımda keyfimle müziğimi dinleyemiceksem binmemin de pek bi anlamı kalmıyor :)
    Tamam da hocam aracına o kadar para verip aldın diye başka kulaklara tecavüz etmeye de gerek yok. Kapılar kapalıyken ve açıklen test edin en uygun maximal seviye neyse bence onda dinleyin. Kimse rahatsız olmaz siz de mutlu olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz insanlar eğitim seviyelerine göre kendilerini ifade ediyorlar. Kimisi kitap okur, gezer, diğer insanlara yardım eder bu yolla kendini ifade ve tatmin eder. Bu tarz insanlarin da ellerinde kendilerini ifade edecek sadece bu tarz bir yöntem vardır.

• Ben de burdayim beni de gorun ben de yasiyorum dedirtmek adina yapilan saygisiz cahilce ve dusuncesizce bir harekettir. Hayatta tek sozunu dinleyen arabasi ve onun ses sistemi. Bu davranislarin altinda yatan psikososyal problemlerdir. Halk arasinda bu tipler ezik olarak da bilinir.

• Ben yüksek seste dinlemeyi severim, kimse duysun diye açmam sesi. Herkesi aynı kefeye koyup müziği duyurmaya çalışıyor diye tribe girmemelisiniz bence :)
  • Asıl su BMWcileri komalık edeceksin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araclar ile beraber kulaklik verilsin, hem yakit tuketimi duser hem de korna problemi kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

2020 Kopmalık Müzikler
    yaxı olar

bir denem ağlama
    her bişi yaxı olar
    bir gün de gam keder
    xesretlik menden anar
    ömrimi de viren
    xeyri yox menden alar....
  • RockN9 kullanıcısına yanıt
    Hocam, gece 10dan sonra ses seviyem %40-50yi geçmez, maksimum destekten bile camlar kapılar kapalı dışarıdan sadece biraz tiz ve bass duyuluyor, bundan rahatsız olacak insanın psikolojisinden şüphelenirim. Çünkü herhangi bir tdi motor benim dışarıya verdiğim müzikten çok daha sesli çalışıyor :)

• Günlük dozunuzu alın
  • quote:

Hocam, gece 10dan sonra ses seviyem %40-50yi geçmez, maksimum destekten bile camlar kapılar kapalı dışarıdan sadece biraz tiz ve bass duyuluyor, bundan rahatsız olacak insanın psikolojisinden şüphelenirim. Çünkü herhangi bir tdi motor benim dışarıya verdiğim müzikten çok daha sesli çalışıyor :)
    Öyleyse zaten rahatsız olmazlar:) bangır bangır çalan arkadaşları kastediyorum aslında yürüyen konser gibi gezinenler

• RockN9 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, 132₺ cezası olduktan sonra bu işin maalesef sonu geleceğe benzemiyor. :)
    Sis farına uğraşacaklarına böyle insanlarla uğraşsalar keşke. Daha bir saat önce sis farı cezası yatırdım.

• quote:

Anladım hocam, 132₺ cezası olduktan sonra bu işin maalesef sonu geleceğe benzemiyor. :)
    Sis farına uğraşacaklarına böyle insanlarla uğraşsalar keşke. Daha bir saat önce sis farı cezası yatırdım.
    İkisiyle uğraşıp daha karlı çıkabilirler

• Resmen zarar ziyan tipler onlar

• bir insan neden dinlediği müziği başkalarına duyurmak ister?

• doğal seleksiyon
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.