Şimdi Ara

Bir insan neden OTP bir şampiyon oynar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
3.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burda otp oyunculara laf edenlerin yarısı maximum gold plat tabi bunlarda bir çok heroyu cok iyi oynadığını düşünüyorlar :dd madem bir sürü heroyu oynucak yetenek ve zekanız var tr de west te diamond falan olun :dd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shark1 kullanıcısına yanıt
    OTP oyuncularının büyük çoğunluğu zaten meta slave in önde gideni.

Sen kaçtane OTP Urgot gördün ?????????????
  • Riot un istediği bir olay. Sen bozuk şampiyonları veya bir şampiyonu sürekli oynarsan elinde sonunda lig yükselirsin. Riot buna itiyor oyuncuları. Yoksa bayılmıyorum bende 10 15 tane hero oynamaktan. Diğer heroları alıp 3 kat daha iyi oynamam lazım. Buda çoğu oyuncunun uğraşacağı bir şey değil.
  • OTP lere ezilenler toplanmış yine Ağlamaya devam edin Gerizekalı falan yazanlar var bide nası ezdiyse karşısına gelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercanovic

OTP lere ezilenler toplanmış yine Ağlamaya devam edin Gerizekalı falan yazanlar var bide nası ezdiyse karşısına gelen

Nası TR serverı, nası flame, nası işte "o" diyeceğim bir cevap.

100 küsür şampiyon varken sadece 5-6 tanesiyle oynayıp "bak ben dimond oldum master olacağım kodumum mu ???????" demek isteyen onuda yapamayıp script açan aradığım kafa bu işte.

Oyundan para kazanmadığın sürece bu ne hırs ???? Kime ne kanıtlıyorsun ???

Pintipanda söylemiş yıllar önce;

https://www.youtube.com/watch?v=_UU7gs54aJw

https://www.youtube.com/watch?v=eXDVcqZhTGw

P.s adam en iyi yayıncılardan bence, LoL e biraz kıl ama olsun.

• ben de farklı şampiyonlar oynayınca canım sıkılıyor. eğer farklı şampiyona geçersem onu da en az 20 oyun oynamadan bırakmıyorum. otp olunca oyun daha basit geliyor yapacağın şeyleri comboları her şeyi biliyorsun. eğer hasar veren bir şampiyon oynuyorsan tek atmanın keyfi yetiyor zaten. try oynadım ben 200 oyun gram sıkılmadım mesela. bunlar dışında otp oynarsan yenmen kolaylaşır, çok daha rahat hareket edersin oyun içinde. benim golddan çıkıp plat3 e bir çırpıda yükselmem sadece bard oynamamla olmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zengin Dük

rün ve kabiliyeti neye gore yanlis oldugunu degerlendiriyorsun ?

x bir hero icin kesinlikle y run page ve z kabiliyet sayfasi dogrudur siye birsey yoktur. Karsiya gelen takimdan tutun, oyuncunun kendini nasil rahat ettigi(ornegin jungle da jungle clear icin ap lerin ad as girmesi gibi) pek cok degiskenlik mevcut...

mesela bakıyorum karşısına maokai alınmış,adam ezbere dizdiği riven rünüyle giriyor mavilerde mr yerine cdr var,sarılarda zırh var.
  • SourceCode kullanıcısına yanıt
    hiç bir alakası yok otp rivenlera bir bak soloda neler değişiyor bir sürü şey dönüyor riven yine rivendır oynayabilen taşır otp adındanda anlaşıldığı gibi trick tuşa bak ulti skill gitsin değil mekaniklerini konuşturabilen heroları seçerler ve taşırlar istediği kadar nerf yesin

• Arkadaş var 800 k yasuo yapacam diye sabah akşam yasuo oynuyo. Cinnet sebebi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SourceCode

quote:

Orijinalden alıntı: Sercanovic

OTP lere ezilenler toplanmış yine Ağlamaya devam edin Gerizekalı falan yazanlar var bide nası ezdiyse karşısına gelen

Nası TR serverı, nası flame, nası işte "o" diyeceğim bir cevap.

100 küsür şampiyon varken sadece 5-6 tanesiyle oynayıp "bak ben dimond oldum master olacağım kodumum mu ???????" demek isteyen onuda yapamayıp script açan aradığım kafa bu işte.

Oyundan para kazanmadığın sürece bu ne hırs ???? Kime ne kanıtlıyorsun ???

Pintipanda söylemiş yıllar önce;

https://www.youtube.com/watch?v=_UU7gs54aJw

https://www.youtube.com/watch?v=eXDVcqZhTGw

P.s adam en iyi yayıncılardan bence, LoL e biraz kıl ama olsun.

Asıl ben size soruyorum bu ne hırs ? Ne zaman biri otp bi oyuncunun karşısında ezilse buraya gelip konu açıyor . Ben belki 100 hero arasından sadece 5-6 tanesini seviyorum sizene bundan ? Kimseye de bir şey kanıtlamıyorum . Lig falan da umrumda değil sevdiğim 3-5 tane hero var onları oynamak için giriyorum .

• Mike Toreno M kullanıcısına yanıt
    Evet

• Şov olsun diye.
  • Otplere ezilip ezilip burda konu açmaya başladılar. Size ne kim ne oynarsa oynasın. Siz asla aynı şampiyonu 2 maç üst üste oynamayın sıkılırsınız aman diyim.

• Efeakx E kullanıcısına yanıt
    kardesim yanlis anlama ama boosted olmadigi surece p3-4 ustu otp lerin cogunda tek hero icin bir den cok run sayfasi bulunur

• Herkesin bi oynayış tarzı var, bende mesela bir şampiyonu özlemiş olurum gider üst üste 25 maç atarım sonra 6 ay bir daha oynamam. Fizz dışında devam ettiğim çar olmadı onuda zaten main jung olduğundan beri düzgün oynayamıyorum

• Bilmediğim heroyu alıp takımı kanser etmektense, bildiğim hero ile alayına giderim demek daha mantıklı.

Ayrıca 700K Lulu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanZ

Otplere ezilip ezilip burda konu açmaya başladılar. Size ne kim ne oynarsa oynasın. Siz asla aynı şampiyonu 2 maç üst üste oynamayın sıkılırsınız aman diyim.

pp-comment uyumu bir otpnin dramı
  • OTP lere ezilip konu açmak mı? Emin olun OTP olmayan birçok kişiye de ezildim ama bununla alakası yok. Hiç kimsenin ne yaptığına da karışamam, ama şu oyunda 140 tane şampiyon var hepsinin mekanikleri farklı oyun tarzı var bunları öğrenip oynamak yerine Bot gibi sürekli aynı şampiyonları oynamak biraz tuhaf geliyor

• SourceCode kullanıcısına yanıt
    Otp oyuncu meta slave

Urgot otp gördüm, üst koridorda karşıma gelip içimden geçmişti.

En çok gördüğüm otpler de morde, vayne, draven, riven, gp.

Bunlar dışındaki şampiyonların %90'ının otpleri maçıma gelmiştir.

2 sezondur oynuyorum 2 sezonda o kadar şampiyon metaya girip çıktıysa bilemem tabi

• OTP neden saçma geliyor abi size onu anlamıyorum adam onan keyif aliyorsa kime ne ? Ayrıca diğer sampiyonların mekaniklerini öğrenmiyorlar vs gibi yorumlar okudum bir lane de oynarken karşındaki adamın neler yapabildiğini bilmiyorsan OTP'de olsan farketmez o lane gider. Bırakın kim nasil oynamak istiyorsa oynasın herkesin bir popisi var sonuçta :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.