Şimdi Ara

Bir insan neden OTP bir şampiyon oynar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
3.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok saçma geliyor bana tamam sevdiğin şampiyon olur onu daha fazla oynarsın da bu oyun eğlenmek için oynanıyor. mesela ben 2 en fazla 3 kere quinn oynasam bunalıyorum gerçekten one trick oynamaktan zevk alan var mı merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• trufily T kullanıcısına yanıt

• Çünkü yeteneksizdir ve lig yükseltmek için tek çaresi budur.

• çünkü canı ister oynar kimseyide germez bu mesele.
  • Son 30 maçın 25 i Zed ledir.Plays compilation yapıcam onun için

Bi ara arada 1-2 farklı şampiyon hariç 50 ye yakın Rengar oynamıştım

Bi de Arada çok nadir başka hero ile 50k yapana kadar Anivia oynamışımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oozed -- 5 Mart 2017; 21:55:49 >
  • Bu tipler 200-300 maç atıp kendini o şampiyonda en iyisi sanar,fakat bakarım bazısının rünü yanlış,bazısının kabiliyetleri.yetenekli adam o heroyla 5 maç atar yine senden iyi oynar 200-300 maç atmak birşeyi değiştirmiyor. Hani lol oynayanlara asosyal derler ya,işte onlar bunlar.lig yükselme hırsı gözlerini bürümüş zevk almayı unutmuşlar günde en az 5 maç sadece bitane champ ile oynuyorlar,banlanırsada genellikle feedliyorlar

• Bronz, silver, gold, plat, dia vb den çıkmak için hangi heroyu main liyeyim diyen insanlarla otp leri birbirine karıştırmayın. Otp demek veya otp olan kişi oyundaki profilinde yazan ligin bir önemi yoktur. Otp olduğu heronun; hikayesi, görüntüsü skinleri, skilleri yada oyundaki kompozisyonu hoşuna gittiği için oynuyordur. Sürekli ctrl + 6 spamlayan adamlarla karıştırmayın. Otp olan kişiler oyundan keyf aldıkları şekilde oynarlar. Elo kasma dertleri pek yoktur. Her 7. Seviye ye ulaşmış oyuncuyu otp sanmayın. Mesela Renekton un herşeyini geçtim 50 fury e ulaştığında çıkan ses bir ayrı hoşuma gider.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Bronz, silver, gold, plat, dia vb den çıkmak için hangi heroyu main liyeyim diyen insanlarla otp leri birbirine karıştırmayın. Otp demek veya otp olan kişi oyundaki profilinde yazan ligin bir önemi yoktur. Otp olduğu heronun; hikayesi, görüntüsü skinleri, skilleri yada oyundaki kompozisyonu hoşuna gittiği için oynuyordur. Sürekli ctrl + 6 spamlayan adamlarla karıştırmayın. Otp olan kişiler oyundan keyf aldıkları şekilde oynarlar. Elo kasma dertleri pek yoktur. Her 7. Seviye ye ulaşmış oyuncuyu otp sanmayın. Mesela Renekton un herşeyini geçtim 50 fury e ulaştığında çıkan ses bir ayrı hoşuma gider.

Hocam bir soru sorabilirmiyim?

• Bu hakaretler nedir ya ? O adamın otp herosunu alıp seni ezmesi onun gerizekalı olduğu anlamına gelmez. Ben riven otp yim ama sıkıldığımda başka champlar da pickliyorum rivenle 4 3 12 bitirdiğim maçtaki zevki cassi ile 22 3 gittiğim maçta alamıyorum. Bu yüzden 5 maçtan 2 sini riven oynuyorum. Xxx banlandiginda "embesil" gibi teemo picklerler ne demek 140 şampiyonadan biride o ayrıca ben gerizekalı yeteneksiz riven otp olarak teemo yerine meta champlar pickliyorum ve feedlemiyorum ok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostrophe -- 5 Mart 2017; 10:12:1 >
  • Efeakx E kullanıcısına yanıt
    rün ve kabiliyeti neye gore yanlis oldugunu degerlendiriyorsun ?

x bir hero icin kesinlikle y run page ve z kabiliyet sayfasi dogrudur siye birsey yoktur. Karsiya gelen takimdan tutun, oyuncunun kendini nasil rahat ettigi(ornegin jungle da jungle clear icin ap lerin ad as girmesi gibi) pek cok degiskenlik mevcut...

• 800kya yakin oynamisligim var. Daha cok mid lane otpsi oldugumdan middeki herolari oynuyorum. Zevk almasam niye oynayayim. Belki de vakitle alakali bir durum. O banlandigi zaman da feedlemiyorum. Ondan daha iyi performans gosterdigim herolar da var. En guvendigim veya en guclu pickim de degil ama seviyorum hani oynamayi. Otpcilere olan tepkiyi anlamiyorum. Kazanmaktan gozleri kor olmus asosyal pislikler demek yerine bu adam bu heroyla bu kadar iyi niye bu adama karsi win alamiyorum diye dusunmek lazim. 25k da bir suru herom var 50-90-100-200k arasi bir suru hero var. Zaten 15-20 kusur sampiyon bana yetiyor bu oyun icin. Ne tank oynamayi severim ne adc ne orman. Mageleri oynuyorum oh mis. Ayrica su insanlarin ne oynadigi sizi niye bu kadar rahatsiz ediyor. Veya onlarin aldigi zevkin oranini siz mi belirliyorsunuz. Herhalde bunlari soyleyen oyunda master darius xin low herosu diyip onlarla mac tasiyanlarla satasanlarla ayni tipler.

• Daha bir heroyu arka arkaya 3den fazla oynamadım 1 kere oynayınca bile aynı gün oynamayı canım istemiyor otpler devamlı aynı çarı oynamaya nasıl dayanabiliyorlar hayret ediyorum

• Milletin Viper Boxbox gibi otpleri var bize gelince Mihabe auuuuuuuu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Milletin Viper Boxbox gibi otpleri var bize gelince Mihabe auuuuuuuu

Onlara laf etmezler zaten, anca YouTube'a girip videolarını izlerler.
    Sonra vay efendim OTP saçmalık, sensin saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Bronz, silver, gold, plat, dia vb den çıkmak için hangi heroyu main liyeyim diyen insanlarla otp leri birbirine karıştırmayın. Otp demek veya otp olan kişi oyundaki profilinde yazan ligin bir önemi yoktur. Otp olduğu heronun; hikayesi, görüntüsü skinleri, skilleri yada oyundaki kompozisyonu hoşuna gittiği için oynuyordur. Sürekli ctrl + 6 spamlayan adamlarla karıştırmayın. Otp olan kişiler oyundan keyf aldıkları şekilde oynarlar. Elo kasma dertleri pek yoktur. Her 7. Seviye ye ulaşmış oyuncuyu otp sanmayın. Mesela Renekton un herşeyini geçtim 50 fury e ulaştığında çıkan ses bir ayrı hoşuma gider.

Çok güzel açıklanmışsın kardeşim,şu an bende sırf görüntüsü,hikayelerindeki güçten dolayı,artı oyundaki bana eşsiz gelen ulti yeteneklerinden dolayı ve bazı skinlerine aşık olduğum için Garen,Darius solo top için main champlerim.He sadece ikisini mi oynuyorum hayır ama en sevdiklerim bunlar.800k'lar ile karşılaştırılmak,her skill tutunca 7.seviye asanlarla bir olmuyoruz.

• rororo4 R kullanıcısına yanıt
    Tabiki buyrun.

• Açıkcası prolar gibi maddi kazanç elde etmiyorsan OTP oynamanın tek mantığı sosyal masturbasyon. Oyundan zevk almak yerine sadece kazanarak ne olduğunu hala anlamadığım birşey kanıtlıyorlar.

Ası üstünde oyun bu zevk almayacaksam niye oynayayım ??
  • hangi şampiyonu oynayacağımı sana mı soracam aslanım?
  • Kişiden kişiye değişir. Mesela ben prem varken thresh oynamaktan hiç sıkılmam. Ayrıca ne zaman picklesem ezreal bana hep zevk verir hala sıkılmadım. He tabi 200 maç atsam o heroyla nolur bilemem :D sürekli yeni herolar deniyorum b1 im. Ama dediğçm gibi thresh hep zevk verir bana ard arda 10 oyun atabilirim :D

• zevk alıyorlar ki oynuyorlar yani. meta slave olmaktan daha iyi bence. adam en azından sevdiği zevk aldığı şampiyonu oynuyor.
    ayrıca Anivia OTP'ler > All
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.