Şimdi Ara

Bir insan neden tüm sosyal hes. kapatır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkatimi çeken biri vardı. Sırasıyla wp instagram twitter ve diğer hesaplarını tamamen kapattı .Sizce sebebi ne olabilir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Anlamsız geliyordur artık. İnsanların sahte mutluluklarını, sahte güzelliklerini, gösterişlerini başkalarının gözüne sokmaya çalışmaları saçma geliyordur. Şahsen ben ilk depresyon sayesinde biri dışında hepsini kapatmıştım ve iyi ki de öyle yapmışım diyorum. O rahatlığa alıştığım için de tekrar açasım gelmiyor.
  • Yakında geri açar

• 1 ay oldu:)

• Bir konuda umutsuzluğa kapıldıysa veya pis bir olaya bulaştı veya olaya dahil edilme korkusundan/endişesinden kapatabilir.
  • Can sıkıntısı, sevgili yapması, anlamsız bulması.

Arayıp neden hepsini kapattın diyosun ve cevabını alıyosun.
  • Benzeri basima geldi. Tam yavas yavas konusmaya baslamisdik birden hesabini kapatti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shortmannn -- 1 Ağustos 2019; 19:21:24 >
  • simurgunkedisi S kullanıcısına yanıt
    Depresyondadır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Belli bir zamandan sonra aptalca geliyor. O yüzden. Ben de kapatmıştım

• Depresyon

• Depresyon ihtimali yüksek. Ben de bir ara neredeyse bütün hesapları kapatacaktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamsız geliyordur artık. İnsanların sahte mutluluklarını, sahte güzelliklerini, gösterişlerini başkalarının gözüne sokmaya çalışmaları saçma geliyordur. Şahsen ben ilk depresyon sayesinde biri dışında hepsini kapatmıştım ve iyi ki de öyle yapmışım diyorum. O rahatlığa alıştığım için de tekrar açasım gelmiyor.
  • Valla iş güç yoğunluğundan hiç sosyal medya hesabım yok aramıyorum da boş insan işi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevgilisiyle bel kütürdetiyordur hocam kafana takma
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt

• instagram ne ya :D milletin ego m*stürbasyonu için kullandığı, yediğini içtiğini bindiğini giydiğini attığı boş insan uygulaması

twitter desen ergenlerden geçilmiyor. yok nutellalı çörek, yok limonlu kahve, yok organik yumurta... bu ne lan? bir de ergen ergen twit atmazlar mı...

gerek yok böyle şeylere. insan kullanacaksa whatsapp dışında ne instagram ne twitter ne da başka bir uygulama-platform kullanmasın

bindiğiniz arabayla, oturduğunuz evle, giydiğiniz kıyafetlerle, takıldığınız mekanlarla sınıflandırılıp damgalanıyorsunuz

yazık, çok yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masturchiknaste -- 2 Ağustos 2019; 2:35:25 >
  • Uyanmıştır

• Arada banada oluyo o durum, insanlar boş ve anlamsız gelmeye başlıyo kalabalıklar sıkıyo felan kimseyle konuşasın gelmiyo bu depresyon değil bi sıkılmışlık bi kaçamak arada yaparım kaç kez hesaplarım öyle kapandı bir bilsen öyle şu aralar sevdiğim insan hesaplarımda olmasa temelli sosyal mecralardan uzaklasmak kafamda olan

• İnstagram hesabimi kapattim bende o kadar sıktı ki ve cok zaman harcamaya basladigimi fark ettim. Tek whatsapp var şu an bende.
    Yani tek sebebi depresyon degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsana dönüşmüştür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.