Şimdi Ara

bir insanda hiç mi şans olmaz ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık 10 gb gitti bu sefer olur diye diye heba ettim lanet olsun

anvil % leri ile mi oynadılar naptılar

• bazı mitler vardır doğru ama şimdi söyleyeceğim değil dostum . inanıp , inanmamak. yapıp ,yapmamak sana kalmış . anti virus felan varsa devre dışı bırak . öyle gir oyuna .birde hep 2 de felan giriyorsan başkasında dene . sonucu bu mesajdan alıntı yaparak açıklarsan seviniirm . ne olduğunu görürürüz .başkaları feyz alır
  • maneste oynuyorum dostum tek sw yani uniqler +5 de yanıyo direk diğerleri +7 denerken yanıyo hep :( 3 tane +6 krowaz...4tane scorting staff....5xhaunguk sword.....4xavedon gitti hiç mi tutmaz ya önden item yakmadım yakmamda çünkü hiç bi katkıtısı yok sadece psikolojik
  • quote:

Orijinalden alıntı: tikikord

maneste oynuyorum dostum tek sw yani uniqler +5 de yanıyo direk diğerleri +7 denerken yanıyo hep :( 3 tane +6 krowaz...4tane scorting staff....5xhaunguk sword.....4xavedon gitti hiç mi tutmaz ya önden item yakmadım yakmamda çünkü hiç bi katkıtısı yok sadece psikolojik

+7 maul , staff felan al hocam . 10 tane . öyle dene bi hocam
    bayadır oynamıyorum oyunu ama 10 gb kaybetmişsin . 10 m kaybetsen nolacak . tanesi en fazla 900 k veya 1m dir diye düşünüyorum

• olur öyle şeyler
  • Kaybetmemek mi istiyorsun? oynama... o zaman kaybetmezsin :)
  • Hocam arka arkaya basıyorsan ondan olabilir. Mesela ben +0'dan 3'e basarım 1 gün bekler +4, 5-6 saat sonra +5 falan öyle giderdim. Birde silahları rpr ettikten sonra + basma genelde yanar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O anti virüs işleri tamamen palavra. Gereksiz
  • ilk önce 4-5 arkadaş toplanın.

biriniz video çekecek telefondan.

önden 70 kalkanını basacaksın

sonra aranızda azar azar tartışın, kalkanı trinalı mı trinasız mı basalım diye.

ve sonra 70 kalkanıı sadece bus la basıp yakacaksın.

ve basacağın itemini koyacaksın 3 tane trinayı koyacaksın arkadan bi ses trinaları çapraz koyacaksın diye bağaracak.

birisi sonra scrool koyma diyecek sen 2 tane çaprazlama koyacaksın ve koyamayacaksın.

arkalardan biris gerilim ver diyecek.

işte bi basma ekranını açacan bakacan öyle.

sonra 3 trina ile basamayacan.

arkalardan biris SCROLSUZ BAS diyecek en önemlisi bu kesinlikle bu olmazsa kesinlikle geçmeeeez..

ve 1 trina 1 bus ile geçirecen.

hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

ilk önce 4-5 arkadaş toplanın.

ve basacağın itemini koyacaksın 3 tane trinayı koyacaksın arkadan bi ses trinaları çapraz koyacaksın diye bağaracak.

birisi sonra scrool koyma diyecek sen 2 tane çaprazlama koyacaksın ve koyamayacaksın.

arkalardan biris SCROLSUZ BAS diyecek en önemlisi bu kesinlikle bu olmazsa kesinlikle geçmeeeez..

hayırlı uğurlu olsun.

ne videoydu o ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

ilk önce 4-5 arkadaş toplanın.

hayırlı uğurlu olsun.

dimi?
    +1 denenmiştir %100 upgrade

• quote:

Orijinalden alıntı: Rusty Ryan

bazı mitler vardır doğru ama şimdi söyleyeceğim değil dostum . inanıp , inanmamak. yapıp ,yapmamak sana kalmış . anti virus felan varsa devre dışı bırak . öyle gir oyuna .birde hep 2 de felan giriyorsan başkasında dene . sonucu bu mesajdan alıntı yaparak açıklarsan seviniirm . ne olduğunu görürürüz .başkaları feyz alır

Anti virüsü kapat. Winapa bir şarkı salla. Anvil e itemi koy. Basmadan 2 sn önce alt+f4 yap. Tekrar gir. Format at. Oyunu baştan yükle. Sonra tekrar oyuna giriş yap ve anvile basacağın itemi tekrar koy. Sonra Bas. Böyle saçmalıkları ne zaman bırakacaksınız :)
  • Hepsi palavra o gün atıyorum çok md yakan oldu senin sansın artar bu kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.