yaklaşık 10 gb gitti bu sefer olur diye diye heba ettim lanet olsun
anvil % leri ile mi oynadılar naptılar
bazı mitler vardır doğru ama şimdi söyleyeceğim değil dostum . inanıp , inanmamak. yapıp ,yapmamak sana kalmış . anti virus felan varsa devre dışı bırak . öyle gir oyuna .birde hep 2 de felan giriyorsan başkasında dene . sonucu bu mesajdan alıntı yaparak açıklarsan seviniirm . ne olduğunu görürürüz .başkaları feyz alır
maneste oynuyorum dostum tek sw yani uniqler +5 de yanıyo direk diğerleri +7 denerken yanıyo hep :( 3 tane +6 krowaz...4tane scorting staff....5xhaunguk sword.....4xavedon gitti hiç mi tutmaz ya önden item yakmadım yakmamda çünkü hiç bi katkıtısı yok sadece psikolojik
quote:
Orijinalden alıntı: tikikord
maneste oynuyorum dostum tek sw yani uniqler +5 de yanıyo direk diğerleri +7 denerken yanıyo hep :( 3 tane +6 krowaz...4tane scorting staff....5xhaunguk sword.....4xavedon gitti hiç mi tutmaz ya önden item yakmadım yakmamda çünkü hiç bi katkıtısı yok sadece psikolojik
+7 maul , staff felan al hocam . 10 tane . öyle dene bi hocam bayadır oynamıyorum oyunu ama 10 gb kaybetmişsin . 10 m kaybetsen nolacak . tanesi en fazla 900 k veya 1m dir diye düşünüyorum
olur öyle şeyler
Kaybetmemek mi istiyorsun? oynama... o zaman kaybetmezsin :)
Hocam arka arkaya basıyorsan ondan olabilir. Mesela ben +0'dan 3'e basarım 1 gün bekler +4, 5-6 saat sonra +5 falan öyle giderdim. Birde silahları rpr ettikten sonra + basma genelde yanar.
ve sonra 70 kalkanıı sadece bus la basıp yakacaksın.
ve basacağın itemini koyacaksın 3 tane trinayı koyacaksın arkadan bi ses trinaları çapraz koyacaksın diye bağaracak.
birisi sonra scrool koyma diyecek sen 2 tane çaprazlama koyacaksın ve koyamayacaksın.
arkalardan biris gerilim ver diyecek.
işte bi basma ekranını açacan bakacan öyle.
sonra 3 trina ile basamayacan.
arkalardan biris SCROLSUZ BAS diyecek en önemlisi bu kesinlikle bu olmazsa kesinlikle geçmeeeez..
ve 1 trina 1 bus ile geçirecen.
hayırlı uğurlu olsun.
dimi? +1 denenmiştir %100 upgrade
quote:
Orijinalden alıntı: Rusty Ryan
bazı mitler vardır doğru ama şimdi söyleyeceğim değil dostum . inanıp , inanmamak. yapıp ,yapmamak sana kalmış . anti virus felan varsa devre dışı bırak . öyle gir oyuna .birde hep 2 de felan giriyorsan başkasında dene . sonucu bu mesajdan alıntı yaparak açıklarsan seviniirm . ne olduğunu görürürüz .başkaları feyz alır
Anti virüsü kapat. Winapa bir şarkı salla. Anvil e itemi koy. Basmadan 2 sn önce alt+f4 yap. Tekrar gir. Format at. Oyunu baştan yükle. Sonra tekrar oyuna giriş yap ve anvile basacağın itemi tekrar koy. Sonra Bas. Böyle saçmalıkları ne zaman bırakacaksınız :)
Hepsi palavra o gün atıyorum çok md yakan oldu senin sansın artar bu kadar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme