Bildirim
Bir Jak Takıldı. Bir Jak Çıkarıldı !...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Realtek HD Audio Driver ın en son sürümünü yükleyin, sorun yine devam ederse sürücüden çok donanımsal bir sorun gibi gözüküyor.quote:
Orijinalden alıntı: EM4
Bu mesaj silindi.
Sürücü için link;
http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsview.aspx?langid=1&pfid=24&level=4&conn=3&downtypeid=3
-
hort!quote:
Orijinalden alıntı: istblacken
Realtek HD Audio Driver ın en son sürümünü yükleyin, sorun yine devam ederse sürücüden çok donanımsal bir sorun gibi gözüküyor.
Sürücü için link;
http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsview.aspx?langid=1&pfid=24&level=4&conn=3&downtypeid=3
Alıntıları Göster
bu sorun bende peyda oldu son sürücü yüklü.
-
mavi zaman bende de cok yapiyordu bu hatayi. 6 tane giristen yesil olana degilde siyah olana takiverdim bende. ona da hoparlor cikisi ayarladim sorunum cozuldu. ( sanirim jacksense ici gevsedigi icin yapiodu)quote:
Orijinalden alıntı: mavizaman
hort!
bu sorun bende peyda oldu son sürücü yüklü.
Alıntıları Göster -
Ayni sorun bende de var gigabyte in sitesindeki ses kartı update lerini kurmuştum düzelmemişti şimdi realtekin kini deneyeceğim . Öneri için tşklerquote:
Orijinalden alıntı: Din Djarin
mavi zaman bende de cok yapiyordu bu hatayi. 6 tane giristen yesil olana degilde siyah olana takiverdim bende. ona da hoparlor cikisi ayarladim sorunum cozuldu. ( sanirim jacksense ici gevsedigi icin yapiodu)
Alıntıları Göster
-
Girişinde Bir Porblem Var Galiba Tam Olarak Çözemedim Amaquote:
Orijinalden alıntı: ZuhalteR
Ayni sorun bende de var gigabyte in sitesindeki ses kartı update lerini kurmuştum düzelmemişti şimdi realtekin kini deneyeceğim . Öneri için tşkler
Alıntıları Göster -
sorun büyük ihtimal ile fiziksel bir sorun yeşil jakta temassızlık sorunu varquote:
Orijinalden alıntı: Havvaa020
Girişinde Bir Porblem Var Galiba Tam Olarak Çözemedim Ama
Alıntıları Göster -
jakları konrol et sök tak yenidenquote:
Orijinalden alıntı: hak_an
sorun büyük ihtimal ile fiziksel bir sorun yeşil jakta temassızlık sorunu var
Alıntıları Göster -
jack soketlerini fazla bastırmadan hepsine soket takıp çıkartın pc kapalı iken. bu işlem eğer soketlrin içindeki tellerde tozdan dolayı iletkenlik veya tellerin birbirine ona temasını giderebilir.kolay gelsin... -
aynı hata bendede vardı demin realtek 6.0.1.6194 ses driverı yüklüquote:
Orijinalden alıntı: HardCry
jack soketlerini fazla bastırmadan hepsine soket takıp çıkartın pc kapalı iken. bu işlem eğer soketlrin içindeki tellerde tozdan dolayı iletkenlik veya tellerin birbirine ona temasını giderebilir.kolay gelsin...
önce sadece mikrofon jakını kırmızı yere takın sonra realtek bi jak takıldı diyince mik seçin ve mikrofon sekmesi çıkıcak realtek de buraya gelin kayıt ses seviyesinde mikrofon desteğine gelin eğer 0d.b değilse 0 yapın ve sonra kulaklık jakını takabilirsiniz biraz önce bu şekilde çözdüm. -
aynı sorun bendede vardı habire caj cıktı takıldı deyip duruyodu ama ses gelir bi sıkıntısı yoktu ayarlarından haber et secenegini kaldırınca uyarı vrmez oldu bi problemi yok şimdilikquote:
Orijinalden alıntı: iBest
aynı hata bendede vardı demin realtek 6.0.1.6194 ses driverı yüklü
önce sadece mikrofon jakını kırmızı yere takın sonra realtek bi jak takıldı diyince mik seçin ve mikrofon sekmesi çıkıcak realtek de buraya gelin kayıt ses seviyesinde mikrofon desteğine gelin eğer 0d.b değilse 0 yapın ve sonra kulaklık jakını takabilirsiniz biraz önce bu şekilde çözdüm.
Alıntıları Göster
-
gizli simgeleri göster > özelleştir > realtek için yalnızca bildirimleri göster seçin.quote:
Orijinalden alıntı: unbreakabl
aynı sorun bendede vardı habire caj cıktı takıldı deyip duruyodu ama ses gelir bi sıkıntısı yoktu ayarlarından haber et secenegini kaldırınca uyarı vrmez oldu bi problemi yok şimdilik
Alıntıları Göster
geçici bir problem gibi görünüyor olabilir ama bence değil. çünkü müzik dinlerken bu uyarı geldiğinde müzikte kesilme olmuyor. sadece uyarı geliyor. bu şekişde hem realtek çalışmaya devam eder hem de uyarı vermeden rahat rahat kuıllanırsınız.
-
Windows 7 için: Realtek hd audio kontrol panelini açın. Kontrol panelinin sağ üst köşesinde klasör şeklinde konnektör ayarları butonu var, onu tıklayın. Gelen diyalog penceresinde: "Ön panel jak saptamasını engelleyin" şıkkını işaretleyip tamam deyin, kontrol paneli alt kısmındaki tamamı tıklatın, sorun çözülmüştür... Win XP için de sanırım benzer bir şekilde çözülebilir... -
bende eski anakartım x38-dq6 da bu problemle karsılastım arada bir yapıyodu ama kafayı yediriyodu ve nedense sanırım sadece gigabyte larda var bu sorunquote:
Orijinalden alıntı: merkur12
Windows 7 için: Realtek hd audio kontrol panelini açın. Kontrol panelinin sağ üst köşesinde klasör şeklinde konnektör ayarları butonu var, onu tıklayın. Gelen diyalog penceresinde: "Ön panel jak saptamasını engelleyin" şıkkını işaretleyip tamam deyin, kontrol paneli alt kısmındaki tamamı tıklatın, sorun çözülmüştür... Win XP için de sanırım benzer bir şekilde çözülebilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxömür -- 29 Mart 2011; 4:09:48 > -
realtek audio yöneticisini açın sağ tarafta küçük bir klasör işareti var ona tıklayın iki seçenek var üstekini işaretleyinquote:
Orijinalden alıntı: xxömür
bende eski anakartım x38-dq6 da bu problemle karsılastım arada bir yapıyodu ama kafayı yediriyodu ve nedense sanırım sadece gigabyte larda var bu sorun
Alıntıları Göster
eee dua edersiniz artık bana. -
bir kez başıma geldi ve çözene kadar ecel terleri döktüm.... denemediğim çözüm yolu kalmadı ama sonunda ses ayarlarından düzelttim... ses ayarlarından front panel ile ilgili olanları devre dışı bırakınca sorun çözüldü . . .quote:
Orijinalden alıntı: oxytacin
realtek audio yöneticisini açın sağ tarafta küçük bir klasör işareti var ona tıklayın iki seçenek var üstekini işaretleyin
eee dua edersiniz artık bana.
Alıntıları Göster
kolay gelsin . . .
-
quote:
bende eski anakartım x38-dq6 da bu problemle karsılastım arada bir yapıyodu ama kafayı yediriyodu ve nedense sanırım sadece gigabyte larda var bu sorun
-
arkadaşlar benım ıntel anakartım var realtek drıverı kuruyorum fakat Realtek HD Audio Yöneticisi yok o program yok sesı yonetecegım programquote:
Orijinalden alıntı: sethingquote:
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar bu gibi sorunlar genelde ön panel uzatma kablolarından kaynaklanıyor ya ön paneli ayarlardan devre dışı bırakın yadaquote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ön panelin anakarta giren kablolarını sökün. -
bendede aynı sorun oluyor yardımcı olabilir misiniz acaba.quote:
Orijinalden alıntı: pccommander
arkadaşlar bu gibi sorunlar genelde ön panel uzatma kablolarından kaynaklanıyor ya ön paneli ayarlardan devre dışı bırakın yada
ön panelin anakarta giren kablolarını sökün.
Alıntıları Göster
Bilhassa video izlerken çıt diye birses geliyor ve bir jak çıkarıldı uyarısı veriyor,sesde kesiliyor, bazen video izlerken bilgisayar donuveriyor, iki defa bilgisayacıya yolladım yapamadı.
Benzer içerikler
- mouse sol tık çalışmıyor
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- press any key to boot from usb
- klavye tuş değiştirme
- salt okunur ne demek
- mavi ekran hatası
- suya düşen telefon
- udf dosyası nasıl açılır
- dlss nedir
- ekran videosu alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X