Şimdi Ara

bir jetmodemle 2 laptop bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir jet modemle 2 laptop bağlantısı yapmak mümkün mü? nasıl yapılır?paylaşımı açarak birşeylerle uğraştım ama beceremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ymrsng

bir jet modemle 2 laptop bağlantısı yapmak mümkün mü? nasıl yapılır?paylaşımı açarak birşeylerle uğraştım ama beceremedim

bu iş için bütçe varmı
  • bütçeye bağlı.eve internet bağlatmadım da jetmodem aldım.2 laptop var nasıl 2sini de kullanabilirim onu düşünüyordum
  • quote:

bütçeye bağlı.eve internet bağlatmadım da jetmodem aldım.2 laptop var nasıl 2sini de kullanabilirim onu düşünüyordum

3g li bir router alırsınız 2-3-4-5 bilg. kotanın aldıgı kadar kullanabılırsınız..

tp-link 3g routerler Burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 6 Ocak 2013; 21:28:15 >
  • quote:

bir jet modemle 2 laptop bağlantısı yapmak mümkün mü? nasıl yapılır?paylaşımı açarak birşeylerle uğraştım ama beceremedim

eğer sorunu yanlış anlamadıysam basit bir çözümü var
    jet modemi bir laptoba bağladıktan sonra o laptoptan geçici kablosuz ağ kur o ağ ile interneti yayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: faydasizfasulye

quote:

eğer sorunu yanlış anlamadıysam basit bir çözümü var
    jet modemi bir laptoba bağladıktan sonra o laptoptan geçici kablosuz ağ kur o ağ ile interneti yayabilirsin

eyvallah fasulye geç oldu ama faydalı oldu gördüğüm teşekkürler
  • MASRAFA GEREK YOK KABLOSUZ BAĞLANTI İSTİYORSAN WİNDOWS 7 İŞLETİM SİSTEMİ TAMDA BU İŞ İÇİN windows 7 internet paylaşimi GOOGLE AMCAYA

ARAT RESİMLİ OLARAK ANLATIYOR TAMAM MI KARDEŞİM BIRAK ROUTER ' I ACCESS POİNT ' İ SEN DEDİĞİMİ YAP AMA WİRELESS BAĞLANTI OLUR YADA

İKİ PROGRAM VAR BİRİ ÜCRETLİ BİRİ ÜCRETSİZ İSİMLERİ ŞÖYLE

MARYFİ : ÜCRETSİZ : FREE

CONNECTİFY : DEMO : ÜCRETLİ MARYFİ KULLANDIM BEN HARİKA PROGRAM DENE TAVSİYE EDERİM EK DONANIM FALAN ALMA...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.