Bildirim
bir jetmodemle 2 laptop bağlantısı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ymrsng
bir jet modemle 2 laptop bağlantısı yapmak mümkün mü? nasıl yapılır?paylaşımı açarak birşeylerle uğraştım ama beceremedim
bu iş için bütçe varmı -
bütçeye bağlı.eve internet bağlatmadım da jetmodem aldım.2 laptop var nasıl 2sini de kullanabilirim onu düşünüyordum -
quote:
bütçeye bağlı.eve internet bağlatmadım da jetmodem aldım.2 laptop var nasıl 2sini de kullanabilirim onu düşünüyordum
3g li bir router alırsınız 2-3-4-5 bilg. kotanın aldıgı kadar kullanabılırsınız..
tp-link 3g routerler Burada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 6 Ocak 2013; 21:28:15 > -
quote:
bir jet modemle 2 laptop bağlantısı yapmak mümkün mü? nasıl yapılır?paylaşımı açarak birşeylerle uğraştım ama beceremedim
eğer sorunu yanlış anlamadıysam basit bir çözümü var
jet modemi bir laptoba bağladıktan sonra o laptoptan geçici kablosuz ağ kur o ağ ile interneti yayabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: faydasizfasulye
quote:
eğer sorunu yanlış anlamadıysam basit bir çözümü var
jet modemi bir laptoba bağladıktan sonra o laptoptan geçici kablosuz ağ kur o ağ ile interneti yayabilirsin
eyvallah fasulye geç oldu ama faydalı oldu gördüğüm teşekkürler -
MASRAFA GEREK YOK KABLOSUZ BAĞLANTI İSTİYORSAN WİNDOWS 7 İŞLETİM SİSTEMİ TAMDA BU İŞ İÇİN windows 7 internet paylaşimi GOOGLE AMCAYA
ARAT RESİMLİ OLARAK ANLATIYOR TAMAM MI KARDEŞİM BIRAK ROUTER ' I ACCESS POİNT ' İ SEN DEDİĞİMİ YAP AMA WİRELESS BAĞLANTI OLUR YADA
İKİ PROGRAM VAR BİRİ ÜCRETLİ BİRİ ÜCRETSİZ İSİMLERİ ŞÖYLE
MARYFİ : ÜCRETSİZ : FREE
CONNECTİFY : DEMO : ÜCRETLİ MARYFİ KULLANDIM BEN HARİKA PROGRAM DENE TAVSİYE EDERİM EK DONANIM FALAN ALMA...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X