Şimdi Ara

Bir kaç donanımını değiştirmek istiyorum tavsiyeniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben bilgisayarımın ekran kartı v.b donanımsal parçalarını değiştirmek istiyorum nedeni malum yeni çıkan oyunların çoğu yüksek kalitede effectlere sahip ve bende bunları kasmadan tadını alarak oynamak istiyorum size sistemimin bilgilerini söyleyim ona göre bana neyi değiştirip neyi değiştirmeyeceğimi söylerseniz sevinirim.

Evet arkadaşlar sistemim budur.
    Bütçem 150-200 arası

• 150-200 lıraya sıfır alacagın kartın sana barız bır getırısı olmaz takıp edersen 2el hd 6850 hatta 6870 bulabılırsın ozaman bıseyler fark eder
    yok 2el almam dersem alacagın en mantıklı kart bu olur tabı bırazdaha para vereceksın
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94362
  • 6850 ye yakın performansı ile 7770 alınabilir.
    istenilen görselliğe erişemesede, 9800 den sonra bayağı iyi olur.

9800 ü de elden çıkararak daha iyi bir kart bakılabilir..

7850 gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

6850 ye yakın performansı ile 7770 alınabilir.

7850 gibi..

9800'ü nasıl elden çıkarabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

150-200 lıraya sıfır alacagın kartın sana barız bır getırısı olmaz takıp edersen 2el hd 6850 hatta 6870 bulabılırsın ozaman bıseyler fark eder
    yok 2el almam dersem alacagın en mantıklı kart bu olur tabı bırazdaha para vereceksın
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=94362

bir arkadaş'da HD 7770 tavsiye etti nasıl performansı bilmiyorum karşılaştırmalara baktığımda HD 7770 birkaç özelliği ile öne geçiyor 9800'ün pek anlamam birde sistemime uyumlu olmasını istiyorum sorunlarla karşılaşmayım

• quote:

Orijinalden alıntı: mmertozkan

quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

6850 ye yakın performansı ile 7770 alınabilir.

7850 gibi..

9800'ü nasıl elden çıkarabilirim

forumda ikinci el bölümü var. sahibinden.com ya da diğer satış sitelerinden elden çıkarabilirsin..
  • O çözünürlük için hd7770 bütün oyunlar için yeterlidir tabi crysis 3'ü full da oynamayı da bekleme o 1000 liralık ekran kartlarını bile zorluyor. Diğer oyunları high ayarlarda rahatça oynarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

O çözünürlük için hd7770 bütün oyunlar için yeterlidir tabi crysis 3'ü full da oynamayı da bekleme o 1000 liralık ekran kartlarını bile zorluyor. Diğer oyunları high ayarlarda rahatça oynarsın.

Anladım işlemci yada ramlerle oynamama gerek yok o halde sadece ekran kartını değiştirsem işimi görür dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmertozkan

quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

O çözünürlük için hd7770 bütün oyunlar için yeterlidir tabi crysis 3'ü full da oynamayı da bekleme o 1000 liralık ekran kartlarını bile zorluyor. Diğer oyunları high ayarlarda rahatça oynarsın.

Anladım işlemci yada ramlerle oynamama gerek yok o halde sadece ekran kartını değiştirsem işimi görür dimi

işlemciyle oynayamazsın zaten. işlemciyi değiştirince anakartında değişmesi gerecekecek. İşlemcin kötü değil şuanki oyunlar için yeterli olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.