Şimdi Ara

bir kac problem..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar.. herkesin bayrami kutlu olsun... diyorum ve yardiminizi rica ediyorum...
    1:
    bi spyla basim dertte... ie yi acar acmaz... baslat cubuunun ustunu mesken tutuyor... ayrilmiyor...
     bir kac problem..

denedigim programlar : xoftspy,hijackthis,spy search&destroy, adaware ,spyware dr vb. ...
    fakat olayi cozemediler... safe mode da aciyorum hijackthis le temizliyor gibi gorunuyor, buluyor $u $ekilde :
     bir kac problem..
    ama normal mode da acip ie yi acinca sorun yine nuks ediyor... zannediyorum bi dll de devrede o melet ama hangi dll.. gorev yoneticisinde i$lemlerde o mutlaka calisiyor ve ben onu kapattitan sonra gidecek ama.. onu ordan da hangisi cozemedim.. daha once bu tip bir sorunla karsilasan bi zahmet oneri versin....

2:
    bi makineye sp2 yukledikten sonra explorer acilmiyor hatasi veriyor... herhangi bi i$lemde.. nasil duzeltilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo -- 15 Kasım 2004, 2:39:34 >

• Aşağıdaki program hangi uygulamanın hangi sistem dosyasını kullandığını gösterir herhangi bir sistem dosyasını kullanan yabancı bir uygulamayı bununla silebilirsin. Yazdıkların pek açık değil hatayı tam olarak anlayamadım biraz daha açıklayıcı olursan sevinirim.

Autoruns
    http://www.snapfiles.com/download/dlautoruns.html
  • www.sysinternals.com processxp ile anlayabilirsin
  • yok ya... bu yollarla da bi cozum e ula$amadim... neyse saol un...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.