Şimdi Ara

Bir Kaç Soru!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan 59 level bir barbarım var act v'in başındayım.Act v bittikten sonra barbarıda 70 level yaptıktan sonra ne yapmam gerekiyor ?

Rift-Bounty vs. nedir paragon level nedir nasıl kasılır ?

Üzerimdeki itemları nasıl geliştiririm ?

En hızlı gold nasıl kasılır ?

Sorularımı yanıtlayabilecek biri varsa teşekkür ederim ,iyi günler. :)

• 70 levelden sonra adventure mode ile oyuna girebilirsin. Burada bounty dediğimiz her act'da 5'er görevi bitirerek rift key biriktirirsin. Ekstra olarak içinde çeşitli itemlerin bulunduğu bir kutu kazanırsın.

Rift dediğimiz olay; hem paragon leveli kasmak hem de item düşürmek için girebileceğin bir yerdir. Rift bossunu kestikten sonra greater rift dediğimiz yere girmen için gereken bir taş düşürürsün. Greater riftte amaç zaman bitmeden bossa ulaşıp kesmektir. Tabi zaman bittikten sonra ulaşsan da yine eşya düşmektedir. Greater rift'e girmeden önce greater rift triale girersin. Orada kestiğin yaratığa göre sana greater rift leveli verir. Gireceğin greater rift leveline göre düşen item kalitesi artıyor.(Bu benim fikrim doğruluk payı varmıdır bilmiyorum.)

İtemlerini rift ve greater riftlere girerek geliştirebilirsin. Düşen itemlerde beğenmediğin stat varsa eğer, adını hatırlamadığım bir ablamız yardımı ile enchant edebilirsin.

Gold olayına gelince; ben özel bir çaba sarfetmeden 700milyon gold yaptım. Sadece rift ve grift girerek. Daha fazlasını istiyosan eğer; yine adventure mode girerek treasure goblin araman gerekir. Bu treasure goblini riftte değil de normal act bölümlerinde bulman lazım. Treasure goblin bazen bir portal açıyor, bu açılan yerde 100milyona yakın gold kasma şansın olabilir.(Youtube'de videoları var.)

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Yanlış bişey yazdıysam affola...

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaGNeRL0vE -- 3 Ağustos 2015; 10:49:49 >

• Çok teşekkür ederim tüm cevaplarınız için. :)
    Son bir soru sorabilir miyim ?
    Yeni bir karakter açacak isem yine normal zorluk seviyesi ile mi başlamalıyım ?
  • Zorluk seviyesi tamamen sana ve karakterine bağlı. Normalde oynamak istiyorsan öyle açarsın, master seviyesinde zorlanmıyorsan orda oynayabilirsin. Zorluk seviyesi arttıkça kazandığın exp ile item düşme şansın artar. Bunu göz önünde bulundurarak oynaman daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.