Şimdi Ara

Bir Kaç Soru [Acemiyim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Aslında Knightciyimdir Fakat Knight Çok Sıktı Server Sorunları Falan SRO ya Geçtim Sırf Kervanına Özenip 1 Günde 20 Yaptım Zaten Başladım Kervan Çekmeye Fakat 1 Yıldızlıya Pc Thief Haricinde Thief Takılmaz Biliyordum Fakat Geçen Gün 1 Player Benim DEveme Saldırmaya Başladı Onu Öldürdüm Ve Birden İsmim Kırmızı Oldu Herkes Bana Vuruyordu Ben Onlara Vuramıyordum , Bi Yandan Elbiselerim Gitti Bi Yandan Baya Expim 1 Kaç Sorum Var ..

1) Başkalarının Thieflerinin Bana Saldırmaması İçin Napabilirm?
    2) Playerlerin Bana Saldırmaması İçin Napabilirim ?
    3) İsmim Kırmızı Olduğunda Napabilirim ?
    4) Ben Knightte 70 e Kastım Çevrem Çok Kalabalığız Az Ama Yanımdakiler Öldüğünde Kaldırmam İçin Forcenin Kaç LwL Skill İni Açmam Lasım
    5) Glavie / Full STr im Ama Büyü Skillerini Light Veriom Doğrusu Omu ?

ŞuanLık Bu KAdar Soru Gelince Aklıma Daha Sorarım..

Şimdiden Teşekkürler

• 1- o konuda birşey yapamassın
    2-ınun içinde bişi yapmassın
    3-elbiselerini bankaya at sonra ya playerlara öl yada monsterlara
    4-17 lvl skili
    5-karar senin ama herkes fire aç diyor
  • quote:

Ben Aslında Knightciyimdir Fakat Knight Çok Sıktı Server Sorunları Falan SRO ya Geçtim Sırf Kervanına Özenip 1 Günde 20 Yaptım Zaten Başladım Kervan Çekmeye Fakat 1 Yıldızlıya Pc Thief Haricinde Thief Takılmaz Biliyordum Fakat Geçen Gün 1 Player Benim DEveme Saldırmaya Başladı Onu Öldürdüm Ve Birden İsmim Kırmızı Oldu Herkes Bana Vuruyordu Ben Onlara Vuramıyordum , Bi Yandan Elbiselerim Gitti Bi Yandan Baya Expim 1 Kaç Sorum Var ..

1) Başkalarının Thieflerinin Bana Saldırmaması İçin Napabilirm?
    2) Playerlerin Bana Saldırmaması İçin Napabilirim ?
    3) İsmim Kırmızı Olduğunda Napabilirim ?
    4) Ben Knightte 70 e Kastım Çevrem Çok Kalabalığız Az Ama Yanımdakiler Öldüğünde Kaldırmam İçin Forcenin Kaç LwL Skill İni Açmam Lasım
    5) Glavie / Full STr im Ama Büyü Skillerini Light Veriom Doğrusu Omu ?

ŞuanLık Bu KAdar Soru Gelince Aklıma Daha Sorarım..

Şimdiden Teşekkürler

1)Başkalarının thifleri sana saldırabilir.. Genelde player thifler kendi thiflerini senin kervvanına salarak senin kervanını yatırmaya calısabilr dikkat et..
    2)1 yıldız mal tası ozaman sana saldıramaslar..(Kendi npc thifleri çıkar sana saldırırsa okadarını bilemem )
    3)isminin kırmızı olması pk(murder) manasına gelir.Yani sen durduk yere bi adama vurman ve onu öldürmen genellikle alt tusuna basılı olarak adama tıklayınca adın penbe adamı öldürüncede kırmızı olur pkda lvlarına ayrılır bu konu uzar gider neyse.. Üstündeki herseyi çıkart ve kasana koy sonra normal playerlara öl moblara ölmeni pek tavsiye etmem eger itemlerinin kasaya koymaz isen seni öldürünce onlar yere düsebilr..
    4)17 force
    5)İster fire ister cold ister elektirk ol.. senin istegine baglı.. saglam vurmak istiyorsan fire tavsiye ederim..

• ben yanıtlamışım daha ne üstü ne yanıtlıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi América -- 11 Mayıs 2007; 22:23:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *-SnaKe_EYeS-*

kör müsün ben yanıtlamışım daha ne üstü ne yanıtlıyorsun

açıklama yapmamıssın ve yazıp bırakmısssın.. ben daha kapsamlı anlattım terbiyeni takın körmüsün falan ne is?
  • ewet körmüsün ne demek oluyor eğer senden yardım istende pm atılırdı. bu oyunu bilen birtek sen deilsin
  • Gerginliğe Gerek yok , 2 yorumda beni aydınlattı ben yorum aLmak için topic açıorum , herkes yorumunu yapsın die bunda kızıLcak birşey yok Snake
  • tamam
  • @*-SnaKe_EYeS-*
    Ortamı germeye gerek yok.
    Herkes bilgisini paylaşmalı.
    Akıl akıldan üstündür.
  • evet bencede ortamı germeye gerek yok herkez fikrini açıklasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.