Şimdi Ara

Bir kaç Soru - Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bir kaç konuyu bir arada çıkartalım...

1- Orc Talismanlar oldu eşimde bir sürü. Bunlar ile ilgli bir Quest item vardı ama ne olduğunu bir türlü hatırlayamıyorum. Inn Hostes e koyulmuyor birde satılamıyor doğal olarak; bunları ne yapayım. Inventory de boşuna yer kaplıyor.

2- Geçenlerde Scream için lvl 35 gibi bir şeyler söylemiştim; ama bu oyunda bu şekilde çok hata olduğu kesin. Hatta Pincer Potion için getirildiğinde 5 milyon verileceği yazsada sadece 500 altın veriyordu. Burada da bir ifade hatası olmuş sanırım. dolayısı ile ben lvl 35 bilsemde herhalde dedikleri gibi lvl 62 de açılacak sream skill i. Bu yüzden düzeltme yapmak istedim.

3- Volcanic Rock zor felan diyorlardı dün akşam indirmişler; notice geçtiler. Haberi olmayanlar için sadece bir not.

4- Sayesinde (35lvl diye bildiğimden lvl62 için ) malzemeler hazır ama 60 master için Lobo Pendant, Lupus Pendant, Lycaon Pendant lazım mış. Şimdiden bunları kovalamaya başlayalım. Bunlar nerelerden çıkar yada satılıyormu ? satılırsa ne kadar civarında fiyatları bilenler varmı ?

5- Lvl 45 te açılan bir attack skili var bu ne kadar iş görür. Yoksa lvl 60 lara kadar hep sağda solda mı dolaşıcaz.

Birde dün akşam 20 tane felan sketlon knight kestim "Cruda Saphire " çıktı :) Enteresan. Bana Harpylerden Çıktığı söylenmişti. İlginç...

• kardeş cvp 1 orc talismanları çöpe at 2 scream lvl 62 skillidir bunu bil 3wolkanic rock oyundaki en taşaklı canavardır 4 lobo lupus lycoan pendantları götünü yırtsan genede bosslarını kesemezsin lvl 60 kafadan olman lazım bu arada pazarda satılırlar ama hangi server4desin onu bilmediğimden fiyatları sölesemde değişiyo serverden servere ben aresteyim fiyatları söliyim lobo=150m lycoan=300m lupus=500m bu kadar paran varsa zaten :)) 5 lvl 45 skilli 60a kadar acılacak skillerin arasında en iyi vuranıdır %250 damage ama sunu bil acayip fazla kaçar adamı deli eder son olarak 6 crude saphire harpyden felan cıkmaz cıkarsa zaetn gmye küfret harpye koya koya crude saphire mi koydun diye crude saphire her yaratıktan cıkar wormlardan bile ve senin bu yazdıklarından anlaşılıyorki sen baya eziksin :)))

• Çok fazla soru sorduk galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmas

kardeş cvp 1 orc talismanları çöpe at 2 scream lvl 62 skillidir bunu bil 3wolkanic rock oyundaki en taşaklı canavardır 4 lobo lupus lycoan pendantları götünü yırtsan genede bosslarını kesemezsin lvl 60 kafadan olman lazım bu arada pazarda satılırlar ama hangi server4desin onu bilmediğimden fiyatları sölesemde değişiyo serverden servere ben aresteyim fiyatları söliyim lobo=150m lycoan=300m lupus=500m bu kadar paran varsa zaten :)) 5 lvl 45 skilli 60a kadar acılacak skillerin arasında en iyi vuranıdır %250 damage ama sunu bil acayip fazla kaçar adamı deli eder son olarak 6 crude saphire harpyden felan cıkmaz cıkarsa zaetn gmye küfret harpye koya koya crude saphire mi koydun diye crude saphire her yaratıktan cıkar wormlardan bile ve senin bu yazdıklarından anlaşılıyorki sen baya eziksin :)))

Oyunu yeni oynayanlara ezik dediğin için asıl sen eziksin
    Diğer bilgiler için de sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeeK -- 1 Mart 2006; 18:02:01 >

• oyuna h.g o zaman da hangi serverde oynuyon ben onu çözzemedim ama bence başlamasan daha iyi bağımlılık yapıyo a.q oyunu
  • quote:

kardeş cvp 1 orc talismanları çöpe at 2 scream lvl 62 skillidir bunu bil 3wolkanic rock oyundaki en taşaklı canavardır 4 lobo lupus lycoan pendantları götünü yırtsan genede bosslarını kesemezsin lvl 60 kafadan olman lazım bu arada pazarda satılırlar ama hangi server4desin onu bilmediğimden fiyatları sölesemde değişiyo serverden servere ben aresteyim fiyatları söliyim lobo=150m lycoan=300m lupus=500m bu kadar paran varsa zaten :)) 5 lvl 45 skilli 60a kadar acılacak skillerin arasında en iyi vuranıdır %250 damage ama sunu bil acayip fazla kaçar adamı deli eder son olarak 6 crude saphire harpyden felan cıkmaz cıkarsa zaetn gmye küfret harpye koya koya crude saphire mi koydun diye crude saphire her yaratıktan cıkar wormlardan bile ve senin bu yazdıklarından anlaşılıyorki sen baya eziksin :)))

kullandığın kelimelere dikkat et ya da bu forumdan defol... yeterince açıkmı sözlerim ??

• quote:

Orjinalden alıntı: Phyrex

quote:

kullandığın kelimelere dikkat et ya da bu forumdan defol... yeterince açıkmı sözlerim ??

hayır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öneri Ve soru
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.