Şimdi Ara

bir kaç sorum olacak yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ankarada oturuyorum. Ve bu mod işine yeni başlamak üzereyim . Aklıma bi kaç şey takıldı bunları sormak istiyorum .Mesh ızgara nerden bulabilir ankarada bide hesaplı pleksi yapan reklamcı önerebilirmisiniz bana ..

• konya sokakta adını hatırlamıyorum zaten 1 reklamcı var galiba orda 50x50 plexiye 25 tl demişti 20ye falan alabilirsin Mesh ızgara içinde ulusta tarihi iş bankasının karşısında bi sokak var inanamıyorum unuttum :D boya inşaat malzemeleri satılıyo hep orda bulabilirsin zaten heykelin oraya git boya inşaat malzemesi falan alacam neresi de herkes gösterir 50-60 metrelik yer :D çok uzattım galiba
  • Pleksi için ankara ulusdaki ptt nini yanındaki cadde şehit teğmen kalmaz caddesi mermerci iş hani var orda simge reklam var ben ordan aldım pleksiyi ölçüleirni hatırlayamıyorum ama cosmos s kasamın yan kapagına göre yaptırdım kesmesi takamsı onlara ait 15 tl .

Aykutun dedegi sokak sanırsam rüzgarlı olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2606

Pleksi için ankara ulusdaki ptt nini yanındaki cadde şehit teğmen kalmaz caddesi mermerci iş hani var orda simge reklam var ben ordan aldım pleksiyi ölçüleirni hatırlayamıyorum ama cosmos s kasamın yan kapagına göre yaptırdım kesmesi takamsı onlara ait 15 tl .

Aykutun dedegi sokak sanırsam rüzgarlı olması lazım

evet dostum :D rüzgarlı :D
  • yardımlarınız için teşekkürler en kısa zamanda ulusa gitmem lazım :D
  • Git tabi dostum ya :D bende ankamalla gidecem koçtaşa falan bi uğrym uv sprey alacam :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.