Arkadaşlar ben ankarada oturuyorum. Ve bu mod işine yeni başlamak üzereyim . Aklıma bi kaç şey takıldı bunları sormak istiyorum .Mesh ızgara nerden bulabilir ankarada bide hesaplı pleksi yapan reklamcı önerebilirmisiniz bana ..
konya sokakta adını hatırlamıyorum zaten 1 reklamcı var galiba orda 50x50 plexiye 25 tl demişti 20ye falan alabilirsin Mesh ızgara içinde ulusta tarihi iş bankasının karşısında bi sokak var inanamıyorum unuttum :D boya inşaat malzemeleri satılıyo hep orda bulabilirsin zaten heykelin oraya git boya inşaat malzemesi falan alacam neresi de herkes gösterir 50-60 metrelik yer :D çok uzattım galiba
Pleksi için ankara ulusdaki ptt nini yanındaki cadde şehit teğmen kalmaz caddesi mermerci iş hani var orda simge reklam var ben ordan aldım pleksiyi ölçüleirni hatırlayamıyorum ama cosmos s kasamın yan kapagına göre yaptırdım kesmesi takamsı onlara ait 15 tl .
Aykutun dedegi sokak sanırsam rüzgarlı olması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: burak2606
Pleksi için ankara ulusdaki ptt nini yanındaki cadde şehit teğmen kalmaz caddesi mermerci iş hani var orda simge reklam var ben ordan aldım pleksiyi ölçüleirni hatırlayamıyorum ama cosmos s kasamın yan kapagına göre yaptırdım kesmesi takamsı onlara ait 15 tl .
Aykutun dedegi sokak sanırsam rüzgarlı olması lazım
evet dostum :D rüzgarlı :D
yardımlarınız için teşekkürler en kısa zamanda ulusa gitmem lazım :D
Git tabi dostum ya :D bende ankamalla gidecem koçtaşa falan bi uğrym uv sprey alacam :D