Şimdi Ara

bir kaç sorum var bi bakın lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar...ben ko yu bıraktım geldim bu oyuna hoşuma gitti biraz neyse ama anlamadığım çok şey var...forumda oku oku gene anlamadım :D

ilk olarak ben bu yakışıklı warrioru açtım sizce nasıl iyi bi karaktermidir sağlammıdır yani ne biliyim

2.olarak ben dün başladım ve 9 lvl oldum ama görev sayfasında ve lvl atladıkça görevler geliyo ancak nerden yapıcam arıyorum arıyorum npc ler yok...

hele bi tane farmer mı ne ona gitcekmişim ama o adamı bulamadım :D

birde bu skiller yok açık değil kitap alcakmışız falan diye okudum forumda ama anlamadım ya ayrıntılı anlatırsanız sevinirim valla saolun iyi forumlar

• kardes oncelıkle kotu char dıye bırsey yok oyunda. kotu kasılmıs char var. sen statları yanlıs verırsen charın kotu olur bu 1. 2.sı ıse gorevler konusuna gelelım. farmer demıssın. m ye bas mapı ac mouse ıle noktaların ustune gelırsen zaten kımın kım oldugunu gorursun. ozellıkle + ya basıp mapı buyutmenı tavsıye ederım. sıkıller konusuna gelınce ılk skıllerın lvl 10da acılır. kıtap alırsın ve acarsın. dıkkat et kıtabı charının kullandıgı sılaha gore alıyorsun. kıtap alıp actıktan sonra skıll poıntlerınle up yapacaksın ve skıllerın acılacak. kolay gelsın :) ayrıca bu oyun hastalık gıbı keske bulasmasaydın :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxTURKxxLADYxxx -- 23 Kasım 2006; 11:32:33 >
  • saol bilgilerin için :D peki dostum bu hunter ,warrior falan jobları varmış hangisini açayım sence job olarak ?

yani forumda okuduğum kadarıyla herkes hunter diyor ama hunter iyi bi job muki :D yada sen bana nickini ver akşam girerim takılalım bana biraz öğret bu işleri :D

hastalık konusundada kardeş sana şöyle söyliyim...ben ko dan kurtulayımda gerisi önemli değil :D ko da 73 lvl priestim var areste eğer bu oyunu seversem hoşuma giderse o charımı satıcam bu oyuna devam etcem bu oyun en azından çok vaktini çalmıyor hayat ofline olmuyor :D
  • sana öyle geliyor bence =) ben msn açmıyorum bakamadığım için ko daki gibi partyde buff arası afk olamıyorsun çünkü
    1. si party yok (genelde) solo kesmek daha çok ex verir.. lvl 24 de spiritte 6 dk da %15 kasarsın (saat tuttum ordan biliyorum)
    2. si buffer yok herkes attacker çalışmazsan lvl alamazsın

bu arada ben hunter ım memnunum biri assas oda memnun dieri warrior oda memnun yani sana kalmış özelliklerini oku kafana yatanı seç ama hunter skillerini ex kasarken kullanmayan tek char... ii eğlenceler
  • iyi o zaman ya bende hunter olayım :D zevkli bi işe benziyo hayvan falan yakalıyomuşsun :D ayı falan kovalarım akşama kadar :D
  • 30 k ya ayı satılıyo sen gel ben sana beleş veriim =)
    red hawk 128k ya alabilirsin gel onuda veririm ama lvl 40 da anca kullanırsın
    geyik kurt aslan kaplan gibi özel binek hayvnlarını yakalamak için en az +55 olman lazm hp sini düşüremiyorsun yoksa piyasa değeri 300 k
    lvl 50 de alabildiğin ve artık daha üstü olmayan attack pet great tiger lvl62 kendisi shadow un ii bi movie si var keserken ama benim lvl yetmiyo tame lenmiyo onu yakalamak içinde şöyle bi +55 olmak lazm yani öle düşük lvl de hiç bişeye yaramıyor ama eğer lvl 50 deki 2nd job konusunu okuduysan (ki tavsiye mutlaka oku öyle seç) ve o skiller içinde hunter skilleri mantıklı gelirse seçmeni tavsiye ederim ..
  • o zaman hunter olmanın anlamı yokmu düşük lvl da onumu demek istiyosun yani :) ben şimdi 9 lvl ım akşam 10 olucam ve job falan seçicem yani ona göre iyi bişey söyleyinde onu seçeyim :D tercübelisinizdir bu konuda yani bana ko da ne sorarsan sor yanıt bulursun ama bu konudada ben size soruyorum işte :)

neyse ben seni ekliyim de oyuna girince bi pm atayım dimi pm atmayıda öğrendik azcık :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar çok acil bir bakın
    9 yıl önce açıldı
    Beyler bir sorum var
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi bak okumuşsun gelmişsin bir amacın var ama 9kyu ile pm atılmaz bunuda söyliyimde kafayı yeme ben niye pm atamıyorum diye
    Daha SOnra joblarına gelelim JOBlar benim fikrimce insanların karakteriyle ilgili birşey çünkü bu oyunda JOB STAT & İTEMS herşey sana kalmış sınırsız özgürlük var istediğini istediğin şekilde kendin yapıcaksın..Kimsenin peşinde koşmana lüzum kalmıyor misal BOSSların peşinde koşmazsın bu oyunda BOSS beklemezsin o gelir senin ayağına kesebilirsen kesersin kesemessen allah kerim ....
    Yani demem şu ki burda "BEN NE SEÇİCEEEM" diye söylenmektense bak özelliklerine okuduysan okuduklarını anla anla ki zevk alasın oyundan...73 lvl char kasan biride artık az çok anlıyordur herhalde bi charın nasıl özelliklere sahip oldugunu

• http://forum.donanimhaber.com/m_10459821/tm.htm
    burdan bakabilirsin job işine...
  • saolun beyler açıklamalar güzeldi...ancak evet pm atamıyorum dün bi kaç arkadaşı ekliyim dedim ekleyemedim :)

ya dün bi görev aldım ara ara o yaratıkları bulamadım :D gezdim durdum boş boş başım döndü sinirlendim çıktım...ya bari haritada gösterse hani ko da olduğu gibi yaratıkların yerlerini görev yerlerini falan

neyse size sorayım bu wind ape's lerden öldürmem lazım bide great wolf mu ne nerde olur bunlar yaa
  • onlar highlands da great wolf boos her zamn karşına çıkmayabilir ama wild apeyi highlansde kolay buursun
  • hıım saol dostum dün bende tahmin ettim dedim başka yerdedir ama yanlış seçim yapmışım gittim sprit bilmem neye yolda yürüyodum leoparlara yem oldum :D bidahada gitmedim bi yere
  • lvlelre göre nerde kascağını yazıyım
    0-7 arası dragon castle
    7-18 arası highlands
    18-28 arası venom swamp ve ve venom swamp cave hatta cavede 30 bile olabilirsiniz
    30-41 arası spirit spire(inanmayın 45 e kadar spirit spire dienlere)
    41-58 arası southern plains
    58-68(di sanırım emin deilim) bamboo mountains bu kadar yeter herhalde:P
  • ben arada ark ımın charıyla oynuyorum lvl 22 den sonra spirite gidip 25 kastık .. 25 de alan açıp venom spider a gittik.. ama hata yapmışım criptic alınca sahilde çatır çatır kesiyoz :D
  • Yav benim de merak ettiğim bişeyler var.Şimdi Hero Online inşallah Silkroad gibi değildir.Paso görev yap görev yap sıkılıyo bayılıyo insan.Bi de oyunda inşallah yeteri kadar türk vardır.Ben muhabbet etmeyi çok severim de.Ya da siz nerde oynadığğınızı nickinizi falan verin ben size pm atayım.Yanlış anlamayım beni kasın demiyorum.Muhabbet isterüm .Ya da oyunda merak ettiğim şeyleri sorarım.

• genelde d3 deim ben.. görevler var uzun ve zor görevleride var ama öle yapmak zorunda fln deilsin.. story 1 ve 2 yi bitirmen yeterli olur görevden nefret ediyosan (+50 için bilmiyorum sry yanlışım varsa düzeltin) story 1 de love set (takı seti) veriyor story 2 de criptic armor veriyor %5 ex artıyo ve sağlam defansı var ... türkler çok var ama forum üyesi deil çoğu.. ii eğlenceler nick vs imzada yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: doğukan54321

Yav benim de merak ettiğim bişeyler var.Şimdi Hero Online inşallah Silkroad gibi değildir.Paso görev yap görev yap sıkılıyo bayılıyo insan.Bi de oyunda inşallah yeteri kadar türk vardır.Ben muhabbet etmeyi çok severim de.Ya da siz nerde oynadığğınızı nickinizi falan verin ben size pm atayım.Yanlış anlamayım beni kasın demiyorum.Muhabbet isterüm .Ya da oyunda merak ettiğim şeyleri sorarım.

Sürekli görev yapmassın yapmak zorunda değilsin çünkü..Bu oyunun temel özelliği özgürlük size gerekli özgürlüğü sağlıyorlar ve öğrenmeniz gereken diğer unsurlarıda biz anlatmaya çalışıyoruz.İnşallah başarırız...Benim düşünceme göre story 1 ve 2 yi yapın çünkü güzel itemler verirler ve çok rahat kasarsınız diğer görevleride istediğiniz zaman istediğiniz lvlde yapın eğer açılmışsa kolay gelsin iyi kasmalar

• Evet %3 kaldı tamamen inmesine inince üyelik falan alıp takılıcaz bi servera oyunu öğrenmek için.Daha sonra PRo. oynamak için beni yanınıza alırsınız.Lütfen yani inşallah alcaksınız lem :D:D:(şaka bu arada)
  • http://www.y o u t u b e.com/watch?v=2SIJLWUpLWY&mode=related&search=

faction war da bi warrior.. yine sword..

http://www.y o u t u b e.com/watch?v=DmBL1STBp5s&mode=related&search=

benim char bundan tek fark ben hunter ım... sword için fikir olur belki yenilerini buldukça yollarım farklı silah skillerine dair.. kız gerçekten ii çekmiş...

http://www.y o u t u b e.com/watch?v=Ab3DeXcnuBQ&mode=related&search=

yaşlı amca + assasin .. daha önce iğrenç olur demiştiniz ama pek bişiy olmuyormuş =) rod skillerini görmeniz için ii bi movie

http://www.y o u t u b e.com/watch?v=DvJS6a46lKI&search=HERO%20hero%20mmorpg%20mmo%20online%20bot%20hunting

bu en ii movie bence oyunu tanıtım amaçlı... herşeyi anlatıyo hemen hemen archer ve sword skillerinin bi kısmını görebiliyorsunuz..

axe skillerinidehttp://forum.donanimhaber.com/m_10541001/tm.htm burdan shadow un çekimiyle görebilirsiniz.. umarım yardımcı olur... bu arada D3 deim genelde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsYouWish -- 24 Kasım 2006; 23:48:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.