Bildirim
Bir Kaç Sorun Hakkında
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
4 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1- Oyun içinden ayarla senin ayarladığın Steam konuşması için
3- DNS ayarları ile ilgili sıfırlarsan düzelir -
quote:
Orijinalden alıntı: SevimliKedicik
1- Oyun içinden ayarla senin ayarladığın Steam konuşması için
3- DNS ayarları ile ilgili sıfırlarsan düzelir
Hocam ayrıntılı neyi ayarlayacağımı anlatabilir misiniz ? Bas konuş tuşu ata diyor ayarlara atıyor orda bas konuş atama tuşu yok -
Hocam bu resimde gösterdiğiniz yerde ayarlarsanız steamden bir arkadaşınızla konuşurken geçerli olur. Oyun ayarlarında ayrıca var bas konuş diye. -
quote:
Orijinalden alıntı: AloneKeybi
Hocam bu resimde gösterdiğiniz yerde ayarlarsanız steamden bir arkadaşınızla konuşurken geçerli olur. Oyun ayarlarında ayrıca var bas konuş diye.
Edit use mic key'e tıklayınca ayarların tamamı çıkmıyor sanırım bu bi bug , ayarlara kendim girdim orada çıktı teşekkürler , dns olayını da yapayım avatarsız hoş olmuyo
Sağolun -
quote:
Orijinalden alıntı: Meleklerimin
quote:
Orijinalden alıntı: AloneKeybi
Hocam bu resimde gösterdiğiniz yerde ayarlarsanız steamden bir arkadaşınızla konuşurken geçerli olur. Oyun ayarlarında ayrıca var bas konuş diye.
Edit use mic key'e tıklayınca ayarların tamamı çıkmıyor sanırım bu bi bug , ayarlara kendim girdim orada çıktı teşekkürler , dns olayını da yapayım avatarsız hoş olmuyo
Sağolun
yandex dns öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X