Şimdi Ara

Bir kadınla erkek asla arkadaş olamaz ! | KANITLI| (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
10
Favori
8.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Tatava yapmayın, hepiniz erkeksiniz zihniyeti yapıyı biliyorsunuz... Kadınlar erkek arkadaş olabilir fakat bunun adı biraz daha farklı. İki taraftan biri mutlaka kendine hakim olur işin boka sarmaması için. Arkadaşına hallenen var mı aranızda, erkek olup erkek arkadaşına hallenen? Yok... Bunun adı arkadasliktir, fakat herhangi bir erkek ne olursa olsun samimi olduğu kız arkadaşını dusunur, aynı şekilde kız da... Bunun adı farklı bir şeydir. Arkadasinizla ticari işlere girince nasıl araniz bozuluyorsa kızla erkeğin arkadaşlığı böyledir. Arkdasimla para muhabbeti, mal alışverişi yapmam. Kızlarla da fazla samimi olmam çünkü bugüne kadar hangi kızla arkadaşlık bazında samimi olduysam kızın açısından olay başka yerlere gitti araya mesafe koydum o safhada hep. Yobazlık olarak algılanıyor fakat bu doğal bir olay, hormonal çekim olarak algılıyorum ben. Kadınla erkek ateşle baruttur.

• Kız çirkinse olabilirler. Güzel bi kızla kanka olduğunuzu düşünelim. Bankta oturuyorsunuz. Kız aniden dudaklarınıza yapıştı, bu durumda erkeklerin çoğu kendini geri çekmez aksine devam eder. Aynı olayı tam tersü düşünürsek kız büyük ihtimal kendini geri çekecek ve "napıyosun Ahmet ya sen benim en iyi arkadaşımsın" cümlesi ağzından çıkacak. Yani kızın güzelliğine bağlı bence. Freudun sözünü de yazalım şuraya "erkekler birlikte olmak istemedikleri kadınlarla yakın arkadaş olmak istemez".

Not: İstisnalar tabi ki olabilir.
  • up
  • İnananlara söyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar, bu, daha temiz bir harekettir size. Şüphe yok ki Allah, ne işlerseniz hepsinden de haberdardır. nur 30
  • ayarotoservis kullanıcısına yanıt
    Maşallah İnşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Maşallah İnşallah

Allah'ı zikretmen güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernando melo

Bir kadınla erkek asla arkadaş olamaz !  | KANITLI|

Lan gulme krizine girdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yerden sonra olmuyor.Birde buradan sesleniyorum sevgilisi olan kiza mesafeli davranin delikanli gibi yoksa kendi basiniza gelmesini istemediginiz seyler yapmayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Dinin terk edenin küfürdür işi
    Ol ne küfürdür, imandan içeru

Beni bende demen, ben de değilim
    Bir ben vardır bende, benden içeru

Bilmukabele

• Mojotr kullanıcısına yanıt
    yunus emre gibi bir müşriğin izinden gitme kuran oku.
    Fenafillahtan dolayımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

Fenafillahtan dolayımı ?

vahdeti vücut olayı. mevlana ibni arabi semsi tebrizi v.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayarotoservis -- 3 Ocak 2017; 3:11:17 >
    Aynı şeyi söyledik :) haklısınız fenafillah(vahdeti vücut)sufi metafiziği farklı bir olay
    ÖRN..ete kemiği büründüm mahmud diye göründüm
    aynen öyle cübbelinin mahmutuda uyurken dünyayı turluyor azraili kovuyor

bence mevlana ve tayfası lsd alıp uçmuşlar sanırım semsi tebrizi ALLAH cübbemde felan diye hayal kurmuşlar

lsd ve extacy in çok eski dönemlerde bulundugu düşünmüyor degilim..
    kesinlikle bunu müsmülan kesime söyleseniz mevlana şems yunus emre geylaninin şirk koştuğunu spirütüalist olduğunu insanlar linç etmeye kalkar ülkemizde hadislere ayetlerden daha fazla güven var bu konuda bilgili olmanız beni sevindirdi
    nobel barış ödülüne mevlana nın aday gösterme çbaları gandi barış ödülünün fettulah gülene verilmesi azıcık kafası çalışan anlar bunu zaten :))))

Ehli Kitap'tan, kâfirler ve müşrikler. Rab'binizden size bir hayır indirilmesini istemezler BAKARA 105
    Müslüman demeyelim müşrik dersek daha dogru olur, hadis konusuna gelince aslında çok zayıf hadisler ve sahte olan hadisler gerçek hadismiş gibi yutturulmaya çalışıyor

mesela ''sen olmasaydın kaniatı yaratmazdım'' hadisi bu hadis sahtedir. özelillikle mezhepler de farklı fikirler var diyenlerim meshur bir olayı var

abdest bozma kanmı bozar kadına dokunmakmı mezhepler arasında böyle bir konu yoktur ikisi de bozmaz buda uydurulmuş ayrı birşey.

kutlu dogum haftası, mevlid ve kandil geceleri bunlarda yoktur insanlar uydurulmuş dine tabi oluyor sürü psikolojisi

Sadece hidayete tabi olanlar gerçekleri görebilir 1400 yıl önceki müşrikler ile günümüz insanları arasında nerdeyse fark yoktur hatta fazlası vardır

GERÇEK MÜSLÜMANLAR HEP AZINLIKTADIR :)
    Bu konularda bilgili olmanız güzel hak veriyorum söylediklerinize :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Öncelikle başlıkta hata var belirteceğim.

Daha önce kanka olup zamanla sevgili olan arkadaşlarım var. Kişiler birbirlerini zamanla tanıyorlar ve uyumlu olduklarını anlayıp arkadaşlıkları birlikteliğe dönüyor. Bu kötü bir şey değil ya da kötü bir şeymiş gibi algı yaratmak pek doğru değil. Ama yıllarca arkadaş olup farklı kişilerle sevgili olan birçok insan tanıdım. Hatta evleneni bile gördüm.

Başlık ve içerikte kesin bir dille kız/erkek arkadaş olamaz deniliyor. Kızın ve Erkeğin sevgilisi varsa ve seviyorlarsa, bağlılarsa o kız ve erkek arkadaş kalabilir. Ya da arkadaş kalabilmeleri için her ikisinin sevgilisi olacak diye bir şey yok.

Son olarak kendimden örnek vereyim, onlarca kız arkadaşım oldu ve söylediğiniz şeyler her kızla aramda yaşanmadı. Şu an samimi olduğum, birçok şeyimi biliyor diyebileceğim kız arkadaşlarım var lakin yine söylediğiniz gibi şeyler gerçekleşmedi.

Yani bu kişiden kişiye değişen bir şey.

Yazmak için geldiğim yorum buydu. Eklemelelerimi de yapayım:

Mesele tamamen niyet meselesi. Çok yakın olunca vb. insanın aklı o tarafa gidebilir demiş birileri de. Arkadaşlar, yakın olduğunuz herkesle sürekli yan yana, dip dibe misiniz? Hayır. Öyleyse neden yakın kız arkadaşlarınızla sürekli omuz omuza, kol kola olacağınızı hesap ediyorsunuz? Yanlış kafalara girmeye meyilli bir yapınız varsa, az geri durursunuz olur biter. O kadar büyütmenin anlamı yok.

Şahsen çok yakın dostlarım dediğim kişiler hep kadın. Ama çok yakınım diye afedersiniz gidip de değdirmiyorum ben bu insanlara. Vakit geçirmeye giderken veya şehir dışına çıkarken ana babaları bu kişileri bana emanet ediyor ve benim aklım fesatlığa çalışacak öyle mi? Mümkün değil. Az medeni olun. Kafanızla düşünün, kafasıyla düşünmeyin.

Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.