Şimdi Ara

Bir kadınla erkek asla arkadaş olamaz ! | KANITLI| (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
10
Favori
8.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnanın bu durum kıza bağlı, kimi öyle şeytan oluyor ki çaktırmadan aklı sıra senin özel hayatını inceliyor, sonra ince ince pas atıyor yokluyor, kızın içinde varsa seni istediği noktaya çekmeye çalışır, hele hayatında biri varsa elinden geleni yapar, savaşır, kıskançlık çıkarır, onu sana kötüler falan.
  • Başlığı gördüm yazılanları okumadim bile saçmalıktır böyle şeylere inanmayın
  • Genelleme yapman iyi olmamış. Sevgilisine sadık olan çok kız tanıdım. Ciddi ciddi düşünüyorum da kız olan hiçbir arkadaşıma yan gözle bakmadım. Çünkü erkeklerden farksız olarak görürdüm. Nasıl erkeğe yan gözle bakılmaz (bakılırda karıştırmayın :D) kızlara da o şekilde bakmazdım. Ama bazıları bana bakıyordu hissediyordum. Onları beğenmediğim için hep uzak kaçardım ben kaçtıkça onlar gelirdi zaten o zaman tamamen belli ederlerdi. Çoğu kız aşkını itiraf edemiyor hep senden bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dcq.234 -- 3 Ocak 2017; 7:16:58 >
  • Hll knk
  • Baslik cok yanliş.. Arkadas olamaz degil, sadece arkadas olamaz diyecekseniz hak veririm. Cunku insan eşiyle sevgilisiyle hem arkadas hem eş olur..ama “sadece arkadas olamaz“.
  • Bir erkeğin güzel bir kızla yakın arkadaş olma ihtimali yoktur zaten. Zaten yakın arkadaslarsa sevgili de olabilirler. Yani kafalar uyusuyorsa geriye kizin guzelligi kaliyor e o da varsa zaten direk sevgili olmalari lazim.
  • x bir dişi bana 1 metreden fazla yaklaşınca böyle yapıyorum. tavsiye ederim çok etkili

• Bence de çok zor arkadaş olmaları iç güdülerine aykırı.
  • Arkadaş olabilirler. Fakat arkadaşlığı koruyabilirler mi orası var işte.

Evet her erkek gibi ben de ister istemez bu kız olur mu olmaz mı diye bakıyorum ama o biraz da karşındakinin hal ve hareketlerine bağlı. Konudaki çoğu kişiye hak veriyorum.
  • bi kızla erkek arkadaş olamaz bi zamana kadar mubabbet edilir cinsellik konuşmayı kendileri teklif ederler müslüman ülkede yaşadığımız için bu tür şeylere gelemeyip reddederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Öncelikle başlıkta hata var belirteceğim.

Daha önce kanka olup zamanla sevgili olan arkadaşlarım var. Kişiler birbirlerini zamanla tanıyorlar ve uyumlu olduklarını anlayıp arkadaşlıkları birlikteliğe dönüyor. Bu kötü bir şey değil ya da kötü bir şeymiş gibi algı yaratmak pek doğru değil. Ama yıllarca arkadaş olup farklı kişilerle sevgili olan birçok insan tanıdım. Hatta evleneni bile gördüm.

Başlık ve içerikte kesin bir dille kız/erkek arkadaş olamaz deniliyor. Kızın ve Erkeğin sevgilisi varsa ve seviyorlarsa, bağlılarsa o kız ve erkek arkadaş kalabilir. Ya da arkadaş kalabilmeleri için her ikisinin sevgilisi olacak diye bir şey yok.

Son olarak kendimden örnek vereyim, onlarca kız arkadaşım oldu ve söylediğiniz şeyler her kızla aramda yaşanmadı. Şu an samimi olduğum, birçok şeyimi biliyor diyebileceğim kız arkadaşlarım var lakin yine söylediğiniz gibi şeyler gerçekleşmedi.

Yani bu kişiden kişiye değişen bir şey.

Yazmak için geldiğim yorum buydu. Eklemelelerimi de yapayım:

Mesele tamamen niyet meselesi. Çok yakın olunca vb. insanın aklı o tarafa gidebilir demiş birileri de. Arkadaşlar, yakın olduğunuz herkesle sürekli yan yana, dip dibe misiniz? Hayır. Öyleyse neden yakın kız arkadaşlarınızla sürekli omuz omuza, kol kola olacağınızı hesap ediyorsunuz? Yanlış kafalara girmeye meyilli bir yapınız varsa, az geri durursunuz olur biter. O kadar büyütmenin anlamı yok.

Şahsen çok yakın dostlarım dediğim kişiler hep kadın. Ama çok yakınım diye afedersiniz gidip de değdirmiyorum ben bu insanlara. Vakit geçirmeye giderken veya şehir dışına çıkarken ana babaları bu kişileri bana emanet ediyor ve benim aklım fesatlığa çalışacak öyle mi? Mümkün değil. Az medeni olun. Kafanızla düşünün, kafasıyla düşünmeyin.

Saygılar.

duyar kasan arkadaşımızı tebrik ediyoruz.

• Herkes potansiyel aldatan erkek/kız modeline takılmış. Elbet bulursunuz sizi bırakmıycak birini. Ama onu bulmak çok zor olucaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isimsiz2343

Hebele hubele diye konuşarak kız düşüren tiplere tanık olunca her şeyin hikaye olduğunu anladım.

Düşürüyor düşürmesinede hangi kızı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende böyle düşünüyordum sonra 1. elden olabildiğine tanık oldum. İkimiz arasında da hiç bir cinsel düşünce yok afedersiniz ama herkes abaza değil. Kız çok çok güzel olsa belki biraz zorlar ama ben hiç sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: su_şişesi

Bende böyle düşünüyordum sonra 1. elden olabildiğine tanık oldum. İkimiz arasında da hiç bir cinsel düşünce yok afedersiniz ama herkes abaza değil. Kız çok çok güzel olsa belki biraz zorlar ama ben hiç sorun yaşamadım.

Abaza olmak ile alakası yok. Vücudundaki tüm hormonlar seni cinselliğe itiyor

Ayrıca ; benim arkadaştan kastım , sık sık görüştüğün , sarıldığın arkadaş. Merhaba merhaba dediğin , ya da whatsappta bütün gün konuşup gerçek hayatta hiç görüşmediğin arkadaş değil.

Ayriyetten sen öyle düşünmüyor olabilirsin , karşı tarafın düşünmediğinden ne kadar eminsin?

Ben sözümün her türlü arkasındayım , hiçbir canlı içgüdüsünü yenemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 3 Ocak 2017; 12:15:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OsbourneReynolds

quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Öncelikle başlıkta hata var belirteceğim.

Daha önce kanka olup zamanla sevgili olan arkadaşlarım var. Kişiler birbirlerini zamanla tanıyorlar ve uyumlu olduklarını anlayıp arkadaşlıkları birlikteliğe dönüyor. Bu kötü bir şey değil ya da kötü bir şeymiş gibi algı yaratmak pek doğru değil. Ama yıllarca arkadaş olup farklı kişilerle sevgili olan birçok insan tanıdım. Hatta evleneni bile gördüm.

Başlık ve içerikte kesin bir dille kız/erkek arkadaş olamaz deniliyor. Kızın ve Erkeğin sevgilisi varsa ve seviyorlarsa, bağlılarsa o kız ve erkek arkadaş kalabilir. Ya da arkadaş kalabilmeleri için her ikisinin sevgilisi olacak diye bir şey yok.

Son olarak kendimden örnek vereyim, onlarca kız arkadaşım oldu ve söylediğiniz şeyler her kızla aramda yaşanmadı. Şu an samimi olduğum, birçok şeyimi biliyor diyebileceğim kız arkadaşlarım var lakin yine söylediğiniz gibi şeyler gerçekleşmedi.

Yani bu kişiden kişiye değişen bir şey.

Yazmak için geldiğim yorum buydu. Eklemelelerimi de yapayım:

Mesele tamamen niyet meselesi. Çok yakın olunca vb. insanın aklı o tarafa gidebilir demiş birileri de. Arkadaşlar, yakın olduğunuz herkesle sürekli yan yana, dip dibe misiniz? Hayır. Öyleyse neden yakın kız arkadaşlarınızla sürekli omuz omuza, kol kola olacağınızı hesap ediyorsunuz? Yanlış kafalara girmeye meyilli bir yapınız varsa, az geri durursunuz olur biter. O kadar büyütmenin anlamı yok.

Şahsen çok yakın dostlarım dediğim kişiler hep kadın. Ama çok yakınım diye afedersiniz gidip de değdirmiyorum ben bu insanlara. Vakit geçirmeye giderken veya şehir dışına çıkarken ana babaları bu kişileri bana emanet ediyor ve benim aklım fesatlığa çalışacak öyle mi? Mümkün değil. Az medeni olun. Kafanızla düşünün, kafasıyla düşünmeyin.

Saygılar.

Şehir dışına çıkarken ailesi kızı sana emanet ediyor demişsin. O durumda sen arkadaş değil sadece "bekçi"sin.

Bekçi eşlik ettiği kıza aşık olur diye bir şey de yazmıyor yukarıda. Konu başından beri tekrar tekrar söylediğim , insanların da ısrarla reddettiği şey ; sık sık görüşüp , hep yanyana bulunduğun karşı cins hakkında ister istemez bir düşünceye sahip olmandır.

Senin 2.dediğin bekçi tanımına giriyor , en başta bahsettiğin "hep yanyana mısınız??" ise benim bahsettiğim "arkadaş" tanımına girmiyor zaten. Merhaba merhaba deyip geçtiğin insanlar hakkında tabii ki düşünmezsin

Bir erkek bir kızın yanında her gün vakit geçiriyorsa ister istemez düşünür , aksini iddia edenin ya hormonları bozuktur ya böyle bir durumda hiçbir zaman bulunamamıştır ya da yalan söylüyodur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89183934B -- 3 Ocak 2017; 12:35:35 >

• kendi yaşadıklarınızı genelleyerek anlatmanız çok komik sizin hiç arkadaş olarak kız arkadaşınız olmaması sizin probleminiz.Dünyada milyarlarca arkadaş kız ve erkek vardır herhalde
  • Ekşide şöyle bir şey okumuştum
    2 arkadaş örneği üzerinden gidelim; kızın adı Ayşe, erkeğin adı Ali
    biliyoruz ki Ali bir anda Ayşe nin dudaklarına sarılırsa Ayşe, Ali ye tokadı atacaktır

Ama tam tersi bir durumda Ayşe, Ali'yi öperse Ali'nin tokadı nereye atacağını biliyorsunuz
    Sadece bir bakış açısı idi, yazılanları okuyorum
  • Yobazlar yine toplanmış. Benim en yakın arkadaşım, dostum, kankam, herşeyimi paylaştığım insan bir kız. Ve bu zamana kadar hiçbir şekilde sevgili olalım, cinsellik konuşalım, cinsel ilişkiye girelim gibi birşey olmadı. Ki olmayacağına da eminim. Bir erkeğin en yakın arkadaşının bir erkek değil de bir kız olacağına eminim.
  • arkadaş olabilirler ama sonrası belli olmaz :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.