Şimdi Ara

Bir kadınla erkek asla arkadaş olamaz ! | KANITLI| (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
10
Favori
8.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDenier -- 2 Aralık 2016; 21:34:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatDevamEdiyor

quote:

Orijinalden alıntı: UcanTospa

Yobazlar toplanmış yine

Erkeğin kızdan başka dostu olmaz, net.

BİLİMSEL diyoruz seni gerici yobaz örümcek kafalı bilim düşmanı yenileşme karşıtı
    BİLİMSEL !!!

Bu dil ney hocam, yobazca konuşuyorsunuz sanırsam. Ne dediğinizi anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka olduğum her kızla çıktım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olamaz abi karşi cinsten arkadas falan illaki etkileniyon onu gectim bi erkek kankanla konustugun gibi de konusamiyon tıkaniyo

• quote:

Orijinalden alıntı: samsung54

Olamaz abi karşi cinsten arkadas falan illaki etkileniyon onu gectim bi erkek kankanla konustugun gibi de konusamiyon tıkaniyo

Olmazz.. Dediğim gibi hiçbir canlı içgüdüsünü yenemez.

Buraya yobaz vs vs diyenler liseli ergenler , hayatında hiç sevgilisi olmamış tipler
  • En yakın arkadaşlarım kız. Hepsi sırdaşım her şeyimdir. Birbirimizin en kötü zamanlarında hep destek olduk vs, abartmayın şöyle şeyleri

• İlla arkadaş olabilir ama bence merhaba merhabadan ileriye gitmemeli kendimden biliyorum sıkı fıkı olduğum bütün kız arkadaşlarımla aklımdan bi ince geçmiştir sevgili olmak yatağa atmak gezmek tozmak

• quote:

Orijinalden alıntı: KSKcarpediem

İlla arkadaş olabilir ama bence merhaba merhabadan ileriye gitmemeli kendimden biliyorum sıkı fıkı olduğum bütün kız arkadaşlarımla aklımdan bi ince geçmiştir sevgili olmak yatağa atmak gezmek tozmak

Sıkı fıkı olduğu zaman kızların da ister istemez aklından geçiyor erkeklerin de. Tüm dostluklar yatakta biter demiyorum asla ama , insan ister istemez bi anda olsa düşünüyor.

Buradan tüm forumdaşlara tavsiyem , sevgilinizin yakın erkek dostu olmaması yönündedir.
  • uplayalım
  • 7 senelik kız arkadaşım var kız kardeşimden daha yakın. Sürekli cinsellik düşünen bi abaza değilseniz gayette arkadaş olunur.

• kadin ile erkek neden arkadas olamasin ki? bir de kanit koyulmus ve cogu kiside onaylayan yorumlar yapmis. bu tezi ya da bu dusunceyi destekleyen insanlarin hic bir sekilde kiz arkadaslarinin olmadigini dusunuyorum. arkadas olarak kiz yani

not: bir cok kiz arkadasim var ve hepsiyle de seviyeli muhabbetlerim var ve hic birisiyle de farkli bir sey dusunmedim. nasil erkek arkadaslarim varsa onlar da birer insan sonucta. farkli seyler yani belden asagi seyler dusunerek onlarla konusmuyorum. erkeklerle takilirken nasil davraniyorsam aynisini da onlara karsi davraniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

kadin ile erkek neden arkadas olamasin ki? bir de kanit koyulmus ve cogu kiside onaylayan yorumlar yapmis. bu tezi ya da bu dusunceyi destekleyen insanlarin hic bir sekilde kiz arkadaslarinin olmadigini dusunuyorum. arkadas olarak kiz yani

not: bir cok kiz arkadasim var ve hepsiyle de seviyeli muhabbetlerim var ve hic birisiyle de farkli bir sey dusunmedim. nasil erkek arkadaslarim varsa onlar da birer insan sonucta. farkli seyler yani belden asagi seyler dusunerek onlarla konusmuyorum. erkeklerle takilirken nasil davraniyorsam aynisini da onlara karsi davraniyorum.

Yukarıda da bahsettiğim gibi, tüm dostluklar yatakta biter demedim. Ancak bunu burada kabul etsen de etmesen de , eminim düşündüğün zamanlar olmuştur . Nadir de olsa , demek istediğim zaten bu.

"Tamamen" arkadaş olmak mümkün değil.

Eğer hiç düşünmediğini iddia ediyorsan ya yalan söylüyorsun ya da hormon dengen bozulmuş

• Tabii ki istisnalar olabilir. Ama şunu unutmamak lazım. Zıt kutuplar birbirini çeker.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Tabii ki istisnalar olabilir. Ama şunu unutmamak lazım. Zıt kutuplar birbirini çeker.

++
  • genellemişsin, ama %70 i böyle olan topluluğu bende genellerdim. üzerine alınmayan için sıkıntılı bir durum yok, o yüzden kargaşa çıkartmayın
  • Ulan memleket ne halde bu gamsızlar ne düşünüyor! Beyniniz çükünüzde!

• quote:

Orijinalden alıntı: Skins

Ulan memleket ne halde bu gamsızlar ne düşünüyor! Beyniniz çükünüzde!

He he he he he he he
  • Arkadaşımızın anlattığı her cümleye harfiyen katılıyorum bi seviyeli arkadaşlık başka birde sıkı fıkı bi arkadaşlık başka sıkı fıkıda muhabbet bi yerden sonra arkadaşın bi üstü sevgilinin bi altı moduna geçiyor iki tarafda rahat bir insansa gecelik olaylar bile gerçekleşiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KSKcarpediem

Arkadaşımızın anlattığı her cümleye harfiyen katılıyorum bi seviyeli arkadaşlık başka birde sıkı fıkı bi arkadaşlık başka sıkı fıkıda muhabbet bi yerden sonra arkadaşın bi üstü sevgilinin bi altı moduna geçiyor iki tarafda rahat bir insansa gecelik olaylar bile gerçekleşiyor

• Tatava yapmayın, hepiniz erkeksiniz zihniyeti yapıyı biliyorsunuz... Kadınlar erkek arkadaş olabilir fakat bunun adı biraz daha farklı. İki taraftan biri mutlaka kendine hakim olur işin boka sarmaması için. Erkek arkadaşına hallenen var mı aranızda, erkek olup erkek arkadaşına hallenen? Yok... Bunun adı arkadasliktir, fakat herhangi bir erkek ne olursa olsun samimi olduğu kız arkadaşını dusunur, aynı şekilde kız da... Bunun adı farklı bir şeydir.

Arkadasinizla ticari işlere girince nasıl araniz bozuluyorsa kızla erkeğin arkadaşlığı böyledir. Arkdasimla para muhabbeti, mal alışverişi yapmam. Kızlarla da fazla samimi olmam çünkü bugüne kadar hangi kızla arkadaşlık bazında samimi olduysam kızın açısından olay başka yerlere gitti araya mesafe koydum o safhada hep. Yobazlık olarak algılanıyor fakat bu doğal bir olay, hormonal çekim olarak algılıyorum ben. Kadınla erkek ateşle baruttur.

Ufakken birkaç erkek arkadaşım, çok daha fazla kız arkadaşım vardı. Hatta kızla oturdum hep lise başlayana kadar. Çok güzel arkadaş oluyordu o zaman kızlar, sonra araya hormonlar girdi.. Askerliğini yapanlar bilir, siz fark etmiyorsunuz ama hem gözle hem de kadın kokusu testesteron faaliyetlerini artırır. Askerlik süresince bu aktivitenin azaldığını fark edersiniz. Hayvanlardan pek farklı değiliz aslında, yaratılış amacımız hayatta kalıp üremek. Bedenimiz buna kodlanmış.

Delikanlı dediğim bir kız arkadaşım vardı, bir gün çok canım sıkıldı bir şeye.. Dedim rakı masası kuracağım canım sıkkın, beraber içelim dedi konuşuruz vs. cinsel olarak pek fazla bir şey uyandırmazdı bende, kız oğlan kız bir tip dişilik yoktu pek. Biraz içtik muhabbet ettik, bunun kıçı başı ayrı oynamaya başladı kucağıma falan yatıyor kırmadan paketledim uyuttum. Bilinç altında yatan şeyler özellikle alkol alınca açığa rahat çıkar bu da öyle bir şey. Hayatta aklıma gelmezdi, hatta mesafeli durmaya çalışırdı daha önce hiç kişisel etki alanımı ihlal etmemişti yanımda bile mesafeli otururdu. Bazı kızlar zaten hepten gevşek, yeni tanıştığım kızların bazıları hemen el kol müdahalelerine başladı. Gel de çakma... Neyse, olmaz yani işte anlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 5 Aralık 2016; 13:32:32 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.