Şimdi Ara

Bir kamerada karar vermek için yardıma mı ihtiyacınız var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir sürü araştırma yapıyorum ve hala bir kamera güncellemesi arasında kalıyorum. Kameralar hakkında daha fazla şey öğrenmeye başladım, ancak tüm kamera özelliklerinde hala bir isim yok.

Şu anda 18-105 G OSS lensli bir Sony A6500'üm var. Film yapımı ve boş zamanımın tümüne yatırım yapma konusunda çok ciddi olmaya başlamak istiyorum. Ürettiği kaliteyi seviyorum ama biraz daha iyi bir şey arıyorum ve A6500 değeri tamamen çökmeden önce daha iyi bir gövdeye / lense yatırım yapmak istiyorum.xvideos xnxx xxx

Etrafımda arama yapmaktan ve sevdiğim çift seçeneklerini araştırmaktan: Lumix GH5, A7III veya A7S II. VEYA daha iyi bir şey yükseltmek için biraz ekstra para harcamalı mıyım? Hepsi hakkında büyük ve kötü şeyler duyuyorum. Kendi video işime başladığımda ortaya koyabileceği en iyi video kalitesi ve diğer kullanışlı seçenekler için tercihiniz hangisi olurdu!

Teşekkür ederim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TovinoThomas -- 30 Temmuz 2019; 23:41:29 >

• Merhabalar, elinizdeki kamera inanılmaz iyi videolar çekebiliyor. Yetmediğini düşündüğünüz noktada yüksek ihtimalle sizin bilgi eksikliğinizin olması mümkün müdür? S-log ya da cine profillerini kullanıyor musunuz mesela, grading'den anlıyor musunuz? Kameraya para harcamak yerine 15-105g dışında prime geniş diyaframlı lensler alabilirsiniz. Eğer tek lensiniz oysa.
    Elinizde bu makine varken başka makine bakmanız bence çok makul değil. Canavar gibi alet a6500.
  • A7s III bekleyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.