Şimdi Ara

!!!!!!!!!!'''''''BİR KAMPANYADA ZİRAAT'TAN'''''''!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar moda oldu biliyorsunuz artık her kurum çalışanlarına bir laptop kampanyası başlattı gidiyor.En son kampanya da ziraat bankasından geldi kurum kendi mensup ve iştirakçilerine dell laptop kampanyası baslatmıs gelen mail şöyle;

Değerli Mensuplarımız ve İştiraklerimiz Çalışanları,
    Günümüz modern yaşamının vazgeçilmez bir parçası haline gelen bilgisayarlara
    uygun fiyat ve ödeme koşulları ile rahatça ulaşmanızı sağlamak amacıyla, DELL
    firması ile Bankamız arasında anlaşma yapılmıştır. Söz konusu anlaşma ile 05.07
    - 29.09.2006 tarihleri arasında Bankamız ve İştirakleri çalışanlarına ekte
    donanımı yer alan dizüstü bilgisayarlar Bankamız kredi kartı ile peşin 999
    USD+KDV ve 12 aya varan taksit olanağıyla 1.125 USD+KDV ile satışa sunulmuştur.

Dizüstü bilgisayarınızı satın almak için oluşturulan iş akışı ve genel esaslar
    aşağıda belirtilmiştir.

*Personelimiz Firma'ya ait 0 216 444 33 55 nolu Çağrı Merkezi'ni hafta içi
    09:00-18:00 saatleri arasında arayacaktır.

*Kişisel ve Bankamız kredi kartı bilgileri ile ödeme tercihini Firma Çağrı
    Merkezi yetkililerine bildirecektir.

*Ödeme tercihine göre KDV dahil toplam USD tutar, Firmaca o günkü Merkez Bankası
    Döviz Satış Kuru üzerinden hesaplanarak YTL'ye çevrilecek ve Bankamız kredi
    kartından tahsil edilecektir.

*Firma 3 hafta içerisinde Personelimizin beyan ettiği teslimat adresine dizüstü
    bilgisayarı kargo vasıtası ile teslim edecektir. (Kargo masrafı Firma tarafından
    karşılanacak olup, Personelimiz herhangi bir kargo masrafı ödemeyecektir)

*Bu kampanya çerçevesinde her bir Personelimiz birden fazla dizüstü bilgisayar
    talebinde bulunabilecektir.

*Dizüstü bilgisayarlar için garanti süresi 2 yıl olup, her türlü satış sonrası
    hizmet Firma tarafından verilecektir.

Not: Bankamız kredi kartı limitinizi kontrol ederek, yetersiz olması halinde
    limit artırımı için Şubenize başvurmayı unutmayınız.

Dizüstü bilgisayarınızı iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

BİREYSEL PAZARLAMA DAİRE BAŞKANLIĞI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuyo -- 4 Temmuz 2006; 19:05:24 >

• bu da mevcut laptopun özellikleri ve resmi

http://image01.yuklet.com/files/2/3573bec0-dell.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuyo -- 4 Temmuz 2006; 19:21:07 >
  • çok ilginç kampanyanın artısı nerde...aynı fiyata bu dell bilgisayarı zaten alınabilir...

ben bi şey anlamadım walla...ama kampanya olarak bir bankanın yapması çok ilginç olmuş..bir ilk...
  • herhangi bir artısı yok bence memurları avlamak için bir kampanya gibi gözukuyor
  • ben ekran kartı hakkında bı bılgı bulamadım yada cok kısa bır sure ıcın baktıgım ıcın goremedım. ama aydı fıyat a alın bılır dıye dusunuyorum...
  • ya aslında laptopun al benısı var ama sartlar mesela peşin fıyatı taksıtlı ıcın gecerlı olsaydı makul bi seviyeye ınmıs olurdu.
  • babam ziraatde ama toshiba var bende tuhh iyi bişey olsaydı 2.alırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.