Şimdi Ara

Bir Karafatmanın Günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• muhahahhahha
  • eh idare eder
  • bizden dewam ettircek bi baba yiğit varmı acaba
  • cok guzel dwm ettırelım walla...
  • guzelmish yaw!! bende uye oliimda yaziim bari.. hosuma gitti! bu tip bi basit site acicaktim scriptide wardi bende..tutulmaz die ugrasmadim... keske acsaymishim cok hos...
  • biraz daha yazmışlar. yok mu o karafatmaya divx indirtecek?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunu o siteden aldım: antenlerimi oynatıp evdeki sessizliği dinledim. tamam ortalık sakindi. hemen doğruldum ve cemilemin yanına doğru yol aldım. cemilem korkusundan bir köşeciğe sığınmış için için ağlıyor. bir koşu ona yiyecek bişiler buldum. cemile yemeğini yiyince biraz sakinleşti. ev sakinleri de büyük bir ihtimalle uyumuşlardı. şimdi oyun sırası bendeydi. cemilemi ağlatmak, beni o iğrenç,yapışak sıvıya boğmak neymiş görsünlerdi....

ve bende devam ettiriyorum ama burada:

derhal ev halkı için taarruza geçmeliydim. duvar çatlağındaki evime girip karım cemileye bir göz attım. uyuyordu. ama o sırada ev halkı(yani insanlar) yemekteydiler. ne yapmalıydı? hemen cemileyi uyandırdım. ona kalkıp hazırlanmasını söyledim. hemen dışarı çıkıp üst kattaki rasim beylere gittim. Rasim bey emekli başçavuştu :P? mutlaka yapacak bişey bulurdu. ona durumu anlatınca yarım fındık kabuğu miğferini kafasına geçirip eline kürdan olduğunu tahmin ettiğim sopasını aldı ve başladı volta atmaya. aniden bir kaç isim bağırdı. yan odadan 3 karafatma daha geldi. meğersem onlar oğullarıymış. şimdi ekip 6 kişi olmuştu. hemen bizim eve gittik. cemile dedim. kalk insanları korkutmaya gidiyoruz. cemile önce korktu ama başçavuş Rasim beyin kararlılığını görünce bize katıldı. sessizce yarıktan dışarı çıktık. insanlar yemek yiyip sohbet ediyorlardı. çok hızlı bir şekilde en yakın sandalyeye yaklaştık ve gizlendik. asıl plan burda başlıyodu. önce ben yukarı tırmandım ve ufak kız çocuğunun ensesinden içeri daldım. çocuk huysuzlandı. anne ve babası ve abisi onunla ilgilenmeye başlayınca ekibin geri kalanı masaya tırmanıp salatanın içine daldılar. bende o sırada kızdan kurtulup yere atladım ve gizlendim hemen. yüksek bir yere çıkıp olanları izledim: ev halkı salataya girişince aniden bir kaç feryat duydum. bizim hanım, rasim bey ve oğulları çatalların ucundaydı ve antenlerini oynatıyorlardı. evin hanımı ve çocuklar aniden masadan fırladılar. hatta evin hanımı korkudan yere yuvarlandı. bizim ekipte kargaşadan yararlanıp yere atladı ve doğruca bizim eve gittik. o gece bu zaferi kutlayacaktık...

• aynı yazıyı o siteyede ekledim arkadaşlar...
  • ancak o kötü insanlar bizim bu zaferi kutlamamızı engellemek istiyolardı içlerinden uzun boylu ve ince olanı bizi peşimizden izledi ve çatlağımızın olduğu yeri keşfetti ve dolabın üstünden aldığı ilacı bizim yuvamıza sıktı acaba bu bizim sonumuzmu olacaktı ?.....
  • durun bizim forumda bashlatalim sunu :))) hemen topic aciyom!
  • oyun başladı: Bahtsız İmam Nusret
  • baya ilerletmişler orada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.