Modifikasyon bölümnde, çok yetenekli arkadaşların kasa modlamalarına dahası sıfırdan kasa yapmalarına hayrdan kaldım. Tasarım ve el işçliği gösterip kendi kasasını yapan, yada modlayan herkesi tebrik ediyorum. Ve konulara baktıkca benimde içimde bu yönde bir heves oluştu. Ve kararımı verdim, bende kendi tasarımım bir kasa yapıcam sıfırdan. Bir şeye karar veripte yarım bıraktığım bir işim olmadı Allah ın izniyle. Bu düşüncemide hayata geçireceğim inşaallah. Kasa için lazım gelen malzemelerin araştırmasına ve fiyat almaya bugün başladım. İşçilik hassasiyetinde kıllık derecesinde bir kişiliğim var. Bu nedenle bu projem kısa vadede gerçekleşmeyecek, ve sadece işimden arta kalan boş vakitlerimde yapacağımdan belki bir kaç ayı bulacak. Ve açtığım bu konu belkide hiç cvp yazılmaksızın modifikasyon bölümün tozlu sayfalarında çok arkalara düşecek. ama bitrdiğim gün , resimlerimle burada sizlerle çalışmamı paylaşıcam. Ve inanıyor vede umuyorum ki ki estetik , ve özellikle soğutma bakımından çoğunluk kişinin beğeneceği bir iş çıkacak. Allah utandırmasın diyorum. Bu konu ilk aya çıkan adamın duygularını dile getirdği misali abartılmış ve mantıksız gibi gelsede, ben bugün bir kasa yapımına başlama karırımı aldığımı sizlerle paylaşmak istedim. Saygılar... iyi forumlar...
kasanın ana maddesi ne olacak?
quote:
Orijinalden alıntı: TheTimesOfTR38
kasanın ana maddesi ne olacak?
Aklımdaki tasarım, kasanın bittiği güne kadar sürpriz olsun diye ayrıntılara girmeyeceğim. Fakat çelik omurga üzerine pleksi kaplama diye kabaca açıklıyabilirim. Özellikle havayla işlemci soğutmada , henüz hiç bir yerde görmediğim yada rast gelmediğim bir metod uygulayacağım. Bu özellikle işlemciyi ve kasa bileşenlerini daha serin bir çalışma ortamı sağlayacak. Allah ın izniyle bitirdiğim zaman forum üyelerinin takdir , beğeni ve eleştrilerine sunacağım.
Açıkçası yazınızı okuduktan sonra umutlandım. kayda değer bir proje olucak gibi. düşüncelerinizide çok iyi ifade etmişiniz sayısının az olduğunu düşünürsek özellikle sıfırdan kasa yapma fikrinizde güzel.
umarım ortaya istediğiniz gibi bir kasa çıkar ve projeler bölümü biraz canlanır şimdiden kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: barhonda1
Açıkçası yazınızı okuduktan sonra umutlandım. kayda değer bir proje olucak gibi. düşüncelerinizide çok iyi ifade etmişiniz sayısının az olduğunu düşünürsek özellikle sıfırdan kasa yapma fikrinizde güzel.
umarım ortaya istediğiniz gibi bir kasa çıkar ve projeler bölümü biraz canlanır şimdiden kolay gelsin
İyi niyet ve desteğiniz için teşekkürler... Maliyeti umduğumdan fazla tutacak gibi ama bir şekilde zamanlada olsa bu projeyi tamamıycam.
Yani
kabaca diyorsun inşaat mi yapıyorsun Güzel bir şey olacakmış gibi tabi bu senin işçiliğine bağlı.