Şimdi Ara

Bir Kasaya Üç Monitör Bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili donanım haber uzmanları, geçenlerde koştura koştura vatana gittim Asus R7 370 strix ekran kartı aldım elimdeğmiş iken birde aradan 21'' Philips monitör ve hdmi kablosunu çıkardım attım poşete koşa koşa eve geldim bir kaç ay önce bir abim hiç açılmamış aksan akmaz kaçsan kaçmaz 17'' Acer monitör verdi etti iki bende de 17'' samsung monitör vardı etti üç ve ben anlamadığım bir maceraya sürüklendim (Eyefinity) elimde iki adet Dvi dönüştürücü 1 adet Hdmi oldu fakat bağladığımda yalnızca iki monitörü görüyor hdmi ve yanında dvi lardan bir tanesi gözüküyor üçe kalan diğer dvi siyah ekran eyefinity de üçüncü monitör gözükmüyor donanıma girdiğimde de görmüyorum ters çevirdim düz ettim yok olmadı ingilizce desen lise terk yani anlayacağınız sizce nedendir ? nasıl bağlarım ? bi el atın kurban olduğum. Gelişme; Dvi-d den görüntü alamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lavage -- 27 Şubat 2016; 19:36:25 >

• dvi girişlerinin ikisine de dönüştürücü takılabiliyor mu? o iki dvi girişi farklı olmalı. Bendekinin sadece birine dönüştürücü giriyor.
  • Biri dvi-i diğeri dvi-d ikisininde dönüştürücüsü takılı bir adette hdmi takılı fakat sorunu hala çözemedim ekran kartı Eyefinityi desteklemesine rağmen yapamadım ve bu konuyla ilgili internette pek bir bilgi yok.
  • Bildiğim kadarı ile bir hdmi bir dvi ve diğer display veya mini hdmi dan baglamalisin.bnde 3 tane takınca ikinci dvi dan görüntü gelmemişti ama hdmi çıkarına iki dvi danda görüntü geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.