Şimdi Ara

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN' (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
0
Favori
43.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allahım nasıl bir sınav bu böyle ne büyük acılarla sınıyorsun kullarını
    sen güç ver sen sabır ver

Allah düşman başına vermesin kendi çocuğum var düşencesi bile çıldırtıyor

İçimde bir umut var bekliyorum seni ŞEREFİM CANIM
    Senin gülen gözlerine dünyalar değişilmez be

rezil olduk yine şirkete açtık çeşmeleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: İstanbul

Allahım nasıl bir sınav bu böyle ne büyük acılarla sınıyorsun kullarını
    sen güç ver sen sabır ver

Allah düşman başına vermesin kendi çocuğum var düşencesi bile çıldırtıyor

İçimde bir umut var bekliyorum seni ŞEREFİM CANIM
    Senin gülen gözlerine dünyalar değişilmez be

rezil olduk yine şirkete açtık çeşmeleri

Memleketimde hala böyle güzel duygular besleyen insanlar varmış.. çok şükür... Güzel insanların samimi duaları o yavrunun bulunmasına sebep olacaktır... Bizdede umut var inşaallah bulunacak...

• Allah kahretsin hepsini.Bunu yapanı bana verseler boğazını keserim gerçekten.Hayvan bunlar.nasıl içleri sızlamıyo.Hey herşeyi af eden büyük adamlar emin olun bu çocuklar sizi hiç affetmiycek.
    Artık uyanalım ve bir dha asla af yasası çıkmasına izin vermeyelim.Yoksa daha çok canlar yanar.Bu adam kesin daha önce girmiştir cezaevine.İdam yasası uygulanmalı bu ülkede.Yeter artık

• Haber yok mu daha ne olur bulundu deyin. Benim içimde iyi hisler var bugün yarın bulanacak yavrucak Allahın izniyle. Bugün camiide olamasamda bende evde kuran okuyup dua edeceğim Allahım dualarımızı kabul edecek inşallah ve güzel gözlü yavruyu annesine kavuşturacak buna eminim. doğum günün kutlu olsun şeref can nice mutlu yıllara ailenlenle güzel yarınlara inşallah.
  • sayın forum yöneticisi arkadaşlar bu konuyu sonlara bırakmayalım... bir el atıp yukarılara taşıyalım... bu gün şeref can ın dogum günü üstelik... Ve hala yok.. millet çabuk pes etti galiba...
  • ALLAH KAHRETSİN YA İNSAN BİR ÇOCUĞA NASIL KIYAR ABİ YA BU ŞEREFSİZ BULUNUP HAPSE TIKILDIĞI ZAMAN HAPİSANEDE BAŞINA GELENLEİ GÖRÜCEK O BU ARADA ARENA BU AKŞAM BU KONULAR ÜZERİNDE DURUCAK
  • Beyler üst konu değil artık..
  • olsun..
    iteleye iteleye yaparız..

up up up up up up up
  • quote:

Orjinalden alıntı: velfecir

olsun..

up up up up up up up

+1 UP UP ARKADAŞLAR BU KONU ÜSTLERDEN DÜŞMESİN LÜTFEN UPLARINIZI BEKLİYORUZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: General Stalin

quote:

olsun..

up up up up up up up

• quote:

quote:

quote:

olsun..

up up up up up up up

up

• quote:

Orjinalden alıntı: aTi

quote:

quote:

quote:

olsun..

up up up up up up up

up

Up

• ya hala neden bulunamıyor bu çocuk emniyet güçleri ne yapıyor nasıl arama bu bir ipucu bile yokmu? yeter zavallı yavrumun ailesine hasreti annenin oğluna hasreti. benim de bir oğlum var düşündükçe içim yanıyor. arkadaşlar yeter artık bu kadar empati kurma bu kadar üzme kendini diyor ama eğer bu duygularım olmasa ben nasıl insan olurum. artık birileri birşeyler yapsın lütfen bulalım bu yavruyu. her gün heran her gece dua ediyorum hersabah yeni umutla bakıyorum haberlere ne olur Allah'ım bugün bulunsun ne olur.
    Yine de umutlu olmak lazım iyi düşün iyi olsun demişler dimi inşallah bugün bugün kavuşursunuz oğlunuza..
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: gymim

ya hala neden bulunamıyor bu çocuk emniyet güçleri ne yapıyor nasıl arama bu bir ipucu bile yokmu? yeter zavallı yavrumun ailesine hasreti annenin oğluna hasreti. benim de bir oğlum var düşündükçe içim yanıyor. arkadaşlar yeter artık bu kadar empati kurma bu kadar üzme kendini diyor ama eğer bu duygularım olmasa ben nasıl insan olurum. artık birileri birşeyler yapsın lütfen bulalım bu yavruyu. her gün heran her gece dua ediyorum hersabah yeni umutla bakıyorum haberlere ne olur Allah'ım bugün bulunsun ne olur.
    Yine de umutlu olmak lazım iyi düşün iyi olsun demişler dimi inşallah bugün bugün kavuşursunuz oğlunuza..

Bu ve bu çocuk gibi daha bir suruleri var.. Hergün bir yerlerden çocuk kaçırmaya teşebbus olayları duyuyoruz... Bu Olaylar Türkiye Cumhuriyetinin meselesi değilmi... Bu olaylar Başbakanımızı , İçişleri Bakanımızı hiçmi ilgilendirmiyor ... Bu olaylar Emniyet Genel Müdürlüğünü hiçmi ilgilendirmiyor ... neden gerçekten yetkili bir agızdan bir açıklama gelmiyor ... Neden birileri çıkıp Bu ülkeye sahip çıkmıyor... Neden Bu olayları ortadan kaldırmak için kim neler yapmalı nasıl tedbirler alınmalı bu konularda TV programları yapmaz broşurler bastırmaz ... Neden halkımız aydınlatılmaz... Bu konu neden sadece Tuncay Engin in kucağına bırakılıyor .. Ne bekleniyor.. Başka İlaydalar .. Başka Şeref Can lar ... başka Kuzenler ... başka... başka.. Allah rızası için kimin elinden hangi makamı tetiklemek geliyorsa herkes birşeyler yapsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemy34 -- 8 Mayıs 2006; 12:30:03 >

• ya neden konu düşüyor..üst konu ypılsın bu lütfen...kim yapıyorsa yapsın bi an önce...seref can bulunmadan mutlu bi kahkaha atamıycaz..kimse bisey yapmıyor ya buna sinir oluyorum...aranmıyordur bile artık unutuldu..bi mankenle falan ilgili uyduruktan bisey olsaydı bütün gün izlerdik televizyonlarda.şu ahu tugba mıdır nedir kac aydır ekranda..onu vereceklerine bu çocukları konu etsinlerde bi hayır işlesinler...çok sinir oluyorum yemin ederim..ama bi umudum var ugur dündar el atarsa bi ipucu bulur o...lütfen allahım ya bulunsun artık şeref can.....
  • up
  • arkadaşlar bizde elimizden geleni yapalım
  • gine akşam oluyor umutla başlamıştım sabaha ama... bugün arena var bakarsın uğur dündar bir ipucu bulur inşallah. yarın yeni bir gün yeni umutlar olacak inşallah sonu hayır olacak iyi olacak ben inanıyorum az kaldı şeref can bekle az kaldı...
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.