Şimdi Ara

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN' (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
0
Favori
43.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Soul_Master

Aminn İşallah Bulunur... UP...

Bende üzüldüm bak şimdi allah kimsenin başına böle bişey gelmesine izin vermesin
    inşallah bulunur
  • quote:

Orjinalden alıntı: falcondeu

quote:

Orjinalden alıntı: Soul_Master

Aminn İşallah Bulunur... UP...

Bende üzüldüm bak şimdi allah kimsenin başına böle bişey gelmesine izin vermesin
    inşallah bulunur

Amin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingExorcist_89

inşallah bulunur. allah anasına babasına sabır versin.
    arkadaşlar şööle televzyona falan cıkın yaa
    sesiniz duyurun

aslında epeyce çıktılar ama ana haber bultenleri bu tur konulara fazla agırlık vermiyor... Futbolcu yada manken haberi olsa hemen atlıyorlar.. malesef bizim hiç bir şeyimiz düzgün degil ... o kadar kızgınımki küfür etmek adetim olmadığı halde içimden ne kadar lanetler okuyorum bilemezsiniz... Haber olmak için epey bi tanıdıgınızın olması lazımmmış.... Ülkemizde artık can güvenliği sıfırrrrrrrrr ... emniyet kuvvetleri falan hikaye resmen... bu nasıl şey kardeşimm ... içişleri bakanlığı sanki bu ülkede yok gibi .... kanunlarımız suçluların ve potansiyel suçluların hareket alanını genişletmekten başka bir işe yaramıyor... Edirne gümrüğü olayını hatırlıyormusunuz .. Kimin eli kimin cebinde belli degildi ... Ülkemde herşey onun gibi malesef , düzelecegine olan inancım sürekli irtifa kaybediyor... EVET KÜÇÜCÜK BEBİŞ KAYBOLALI 22 GÜN OLDU ... GİTTİ YAVRUCAK GÖZ GÖRE GÖRE GİTTİ RESMEN ...... BU HALKA NELER OLUYOR BOYLE ...

• Vay bee... Allahım Sen Büyüksün Sen Yardım Et. Çok kötü bi durum yaaa... İnşallah Bulunur.
  • inşallah bir an önce bulunur. Allah yardımcınız olsun :(
  • Allah sabır ihsan eylesın insanlah !
  • Hala bulunamadı ya inanmıyorum. Nerde bu devlet nerde bu millet diye boşuna haykırmıyorlarmış. Yarabbim bulunsun artık şu çocuklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: prozium

/>

şu şerefsiz o.ç ye baksanıza namussuzun tipinde hayır yok . . .
    insallah cocuk bulunr . . . Allah ailesine sabır versin ve
    keske kacıran adam yakalansada 2 koluda kesilse .
  • eminim araştırma için birçok yer haberdar edilmiştir ama nereden ne çıkacağı belli olmaz. Ben foruma inanıyorum. İnşallah en yakın zamanda sağ salimen bulunur. haber alanlar lütfen herkesi bilgilendirsin
  • bulunsun artık yaw isyan etcem
  • Offff çok ya çok üzüldüm...Yavrum benim,inşallah bulunur ya içim bi acayip oldu Allah ailesine sabır versin..
    ufff umudumuzu kesmeyelim arkadaşlar çocuk bulunur inşallah....
  • Boyle İnsanın Dın Imanı Yokmu Yaa Bu nebıcım Zıhnıyet Umarım biran önce bulunur Küçügümüzün Ailesine allah sabır versın Bu adamda yakalanır ins İbreti Alem Adına Assınlar bunu Daha FAzla Seyler soylemek Isterdım ama Ortam Musaıt DEıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SendeYaz -- 8 Mayıs 2006; 10:12:18 >
  • ınş bulunur
  • up..
  • bulunur inşallah üzldüm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

quote:

Orjinalden alıntı: prozium

/>

şu şerefsiz o.ç ye baksanıza namussuzun tipinde hayır yok . . .
    insallah cocuk bulunr . . . Allah ailesine sabır versin ve
    keske kacıran adam yakalansada 2 koluda kesilse .

onun bunun torunu o.ç bu adam
  • çocuk bulundumu arkadaşlar bu robot resimdeki adama bulundu demi bi gelişme yokmu
  • bütün türkiye deki vatandaşlar uyanık olmalı.Herkes kendi yöresinde uzak veya yakın bu yavrucağa dikkat kesilmeli.Ey onu çalan zalim bu dünyanın bir de o tarafı var.Sen o yavrucağı Allahın ona emanet ettiği sahibinden nasıl çalıyorsun.Unutma sende bir zamanlar çocuktun.İnşallah senle bi yerlerde karşılaşmayız.İNŞALLAH.Senin için hiç iyi olmayacak.
  • Çanakkalede bir çocuğu daha kaçırıyorlardı.ama çocuk bağırınca adamlar çocuğu kaçıramadıar.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.