Şimdi Ara

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN' (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.052
Cevap
0
Favori
43.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birileri aydınlatabilir mi? gelişme var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mantrasr

birileri aydınlatabilir mi? gelişme var mı?

Degerli arkadaşlar olay ile ilgili olarak buralarda belirtilmeyen birtakım gelişmeler mutlaka vardır... Çemberin daraldığı kesindir.. O çocugu kaçıranlar için sanırım tek yol o çocugu bulunabileceği bir yere sag salim bırakmak ve biryerlere telefon etmeleridir. Konu ile ilgili olarak ARENA ve DEŞİFRE programları çekim yapmışlardır... 8 mayıs pazartesi arena , 9 mayıs salı deşifre programları konuyu yayaına koyacaklar...
  • ARKADAŞLAR SİZLERİ TELAŞA KAPLAMAK İSTEMEM AMA 4 KAYIP ÇOCUKTAN İKİSİ OLAN TUĞÇE VE BÜŞRA KARDEŞLERİMİZ ÖLÜ BULUNDU

BAŞIMI< SAĞOLSUN

ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: KLEBERSON_1903

ARKADAŞLAR SİZLERİ TELAŞA KAPLAMAK İSTEMEM AMA 4 KAYIP ÇOCUKTAN İKİSİ OLAN TUĞÇE VE BÜŞRA KARDEŞLERİMİZ ÖLÜ BULUNDU

BAŞIMI< SAĞOLSUN

ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN

Arkadaşım ciddimisin ?
  • malesef arkadaşım keşker olmasaydıda şaka yapıyorum deseydim ama bu insan azmanlarından kurtuluş yok ne istelerise ufacık sabilerden umarım diğer ikisi sağ salim bulunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PoSEİDoN_ -- 4 Mayıs 2006; 19:02:30 >
  • http://haber.mynet.com/detail_news/?type=flash2&id=A00E5106&date=04Mayis2006&ref=haberHome

Malesef arkadaşlar yukarıdaki linkte yazıyor. Kahretsin ne olur diğerlerinide öldürmeyin yaa yalvarıyorum size öldürmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazorkide

çocuk bulundumu arkadaşlar bu robot resimdeki adama bulundu demi bi gelişme yokmu

Bulundumu ????
  • daha bir haber yok mu? Allah ım ne olur güzel müjdeli haberler alalım artık. gözlerimde yaş kalmadı. geceleri kendi oğluma her mama verdiğimde üzerini her örtmek için kalktığımda aklımdasın şeref can hep dualarımdasın bitsin artık ailen ve senin çektiğin çile
  • birkaç gündür çoğu televizyon kanalına e-mail attım bu kaçırma olaylarının peşini bırakmasınlar ve olayın soğumasına izin vermesinler diye. çok şükür ki arena ve deşifre programında yayınlanacağını bu sayfalardan duydum. minik yavru bulunana kadar bu olay gündemde kalmalı arkadaşlar bence sizlede tv kanallarına bu yönde emailler atın. nacizane fikrim ve elimden gelen tek şey şuanda bu keşke daha fazla şey yapabilsem keşke.......
  • Bu garip bir cinayettir .... Ne istediler iki tane melekten...
  • bulunmadı çocuklar . Üstüne aynı kişi tarafından kaçırıldığı düşünülüen iki melek ölü bulundu
  • quote:

Orjinalden alıntı: gİzEmLi sErSeRi

07/04/2006 GÜNÜ ÖĞLE SAATLARİNDE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ZİYARETİ SIRASINDA 2,5 YAŞINDAKİ KARDEŞİMİZ ŞEREF CAN ENGİN KAYBOLMUŞTUR.

ÜZERİNDE KREM RENGİ ŞAPKALI SWEAT SHIRT VE MAVİ JEAN PANTOLON BULUNAN MİNİK ŞEREF'İN KAÇIRILMASINDAN ŞÜPHE EDİYORUZ.

GÖRENLERİN İNSANİYET NAMINA 0505 432 26 64 NOLU TELEFONA BİLDİRMELERİNİ RİCA EDİYORUZ.

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN'

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN'

Bu çocuğu kaçıran şerefsizin robot resmini çizmişlerdi gazetenin birinde.Ben o resmi görmeden önce(resmi görmemle aynı gün oluyor bu olay yaklaşık 3-4 hafta önce) Kartal'dan Altunizade'ye giderken bir adama yol sormuştum.Sonra İşimi halletmek için altunizadeye şubeye(ayışığına) geldiğimde Zaman gazetesinde bu adamın robot resmini gördüm.Yol sorduğum adamın aynısıydı neredeyse.. Sonra arkadaşa polisi arasam mı diye sordum arkadaş bana : gerek yok çoktan tüymüştür o şerefsiz ordan dedi bende gerek duymadım..
    Benim en yakın arkadaşımında yeğenini kaçırmışlardı Trabzon Sürmene'den..offff of....Allah belalarını versin , HEPSİNİN..............................................................................................................................................!

• Ya S2000 kardeşim niye böyle bir yanlış yaptın eğer söylediğin doğruysa o adama benzeyen birini gördün ve polise gitmedin öylemi kaybolan bir eşya değilki bir bebek annesinin kucağından alınan bir can ya şuanda ağlıyorsa anne diye ya karnı açsa ve yemek vermedilerse niye kardeşim niye böyle bir hata yaptın. ama eğer dediğin doğru değilse de ozavallı aileyi böyle bir bilgi ile heyecanlanırman yanlıştır keşke dedğin doğru olsun ve senin dedğin mevkide o insan müsvettesi yakalansın
  • Sapık herif...inşallah bir an önce Şerefcik bulunur da,anne babası rahatlar.Sallandıracaksın bunun gibi 2-3 tanesini meydanda bakın bi daha yapabiliyorlar mı...Böyle düşünen biri değilim ama benim de yavrum var,düşünemiyorum bile...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gymim

Ya S2000 kardeşim niye böyle bir yanlış yaptın eğer söylediğin doğruysa o adama benzeyen birini gördün ve polise gitmedin öylemi kaybolan bir eşya değilki bir bebek annesinin kucağından alınan bir can ya şuanda ağlıyorsa anne diye ya karnı açsa ve yemek vermedilerse niye kardeşim niye böyle bir hata yaptın. ama eğer dediğin doğru değilse de ozavallı aileyi böyle bir bilgi ile heyecanlanırman yanlıştır keşke dedğin doğru olsun ve senin dedğin mevkide o insan müsvettesi yakalansın

NE DEMEK İSTİYORSUN ?????? BEN YALANCI MIYIM , SAHTEKARMIYIM??? HANGİNİZE YALAN BORCUM VAR??????????????????????????????????????????????????
    BENİM EN YAKIN ARKADAŞIMIN YEĞENİNİ KAÇIRDILAR, KAÇIRILDIKTAN 2 HAFTA SONRA ANİ BİR TELEFON GELDİ VE ÇOCUĞUN İZMİRDE ÇEŞMEDE GÖRÜLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİLER, 1DK GEÇMEDEN POLİSLER ORAYA BAHSEDİLEN YERE GİTMİŞLER FAKAT İZ YOK!BEN ROBOT RESMİ GÖRDÜĞÜMDE ARADAN 1,5 SAAT GEÇMİŞTİ ....
    BİRDAHADA BANA BUNDAN BAHSETMEYİNELİMDE OLSA FORUMDA BÜTÜN KÜFÜRLERİ SAYARIM ÇOCUK KAÇIRANLARA!
    DUYARLI OL, GÖZLERİNİ AÇ, BANA TEZAT GİTME GYMİM BEN YALANCI DEĞİLİM

• İnşallah bulnur yaw yazik anne babaya. Allah sabır versin
  • up up up.

işallah bulunur...........
  • Topici gördükçe içim kan ağlıyor anlatamam,lanet olsun ya ne insanlar var dünyada minicik yavrudan ne isterler
  • 7 mayıs pazar günü Can Şeref Engin in dogum günü... Balıkesirde Hunharca katledilen iki yavru için duyulan derin üzüntü ve Tüm kayıp yavruların bulunması için Pendik Kurtköy Yenişehir Camisinde saat 17:00 da ruhlarına Kuran okunacaktır... Can Şerefin Anne ve Babası herkesi duaya çağırmaktadırlar...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.