Şimdi Ara

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN' (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
0
Favori
43.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allahım ya nedir bu inşallah bulunur....
  • Yavrum ya küçüçük daha

İçim bi kötü oldu.
    Herkesin laneti bunu yapan hayvanın üstünde olsun
    Bulunsun artık yaa
  • Daha bunamadı mı yaaa 29.04.2005/Perşembe 00:55

Arkadaslar bulunursa yazalım lutfen

• evet hala bulunamadılar çocuklar..içim nasıl acıyor anlatamam.nasıl ufacık bir iz olmaz nasıl?/aklım almıyor..bu adamın hiç mi tanıdığı yok akrabası eşi,dostu,komşusu..gökten mi indi bu adam??konuyu daha fazla yaymak lazım ama elden gelen bu..allahım sen o aileye sabır ve dayanma gücü ver..lütfen şerefin basına bişey gelmiş olmasın..cani yaratıklar bulunsun artık..hepimiz sevincimizden ağlayalım..lütfen allahım bir mucize daha yarat ta şerefe can bulunsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevin2217

evet hala bulunamadılar çocuklar..içim nasıl acıyor anlatamam.nasıl ufacık bir iz olmaz nasıl?/aklım almıyor..bu adamın hiç mi tanıdığı yok akrabası eşi,dostu,komşusu..gökten mi indi bu adam??konuyu daha fazla yaymak lazım ama elden gelen bu..allahım sen o aileye sabır ve dayanma gücü ver..lütfen şerefin basına bişey gelmiş olmasın..cani yaratıklar bulunsun artık..hepimiz sevincimizden ağlayalım..lütfen allahım bir mucize daha yarat ta şerefe can bulunsun...

• o kdar dua ediyorum daha gebermedi şu adam.
  • çanakkaleliyim ve çanakkalede yaşıyorum böyle bişey olması ç.kale adına üzücü pek olmazdı burada böyle şeyler ama hayat bozuluyor yavaş yavaş inşallah bulunur duyduğuma göre bu çocuk kaybolduktan 5-6 gün sonra bi kaç kişiyi daha kaçırmaya çalışmışlar ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle söyleyenler var marmara bölgesi sakat gibi duruyor yazıkk... allah yardımcımız olsun.
  • HALA BULUNAMADI MI???

KAÇ GÜNDÜR UYUYAMIYORUM YAAA...ÇANAKKALEDE OLSAM YADA ÇANAKKALEDE Bİ TANIDIK FİLAN OLSA HERŞEYİ YAPARDIM AMA BEN İZMİRDEYİM...
  • İzmir korku içindeymiş Dikili,Bergama falan.Okullardan çocuklar kaçırıyorlarmış
  • İNSALLAH bulunuR
  • canım benim yaa sağ bulunsun başka bişe istemem o adam umrumda bile diil çünkü bu dünyada çekmese bile Allah ona cezasını yanında vericek. bebeğe bişe yapmasın da ne hali varsa görsün vicdansız
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevin2217

aklım almıyor..bu adamın hiç mi tanıdığı yok akrabası eşi,dostu,komşusu..gökten mi indi bu adam??

Ya bu adamların ( bay/bayan) tüm akrabaları , çevresi , eşi , dostu hatta ... suça meyilli suçla özdeş ise ??
  • up.
    inşallah bulunacak
  • çok aci bi durum ne zamandir kayip ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: [MaLaTYa]

çok aci bi durum ne zamandir kayip ?

07.04.2006 cuma günü saat 12:00 civarı kaçırıldı....
    Bu çocugu kaçıranlar her kim ise beklentileri ne ise aile ile bir şekilde irtibat kursunlar....Eminimki beklentiler karşılanır..Akıllı olsunlar , bu çocugun onlara bu saatten sonra faydası olmaz ..teslim etsinler... Bu işi yapanları bu memlekete illa bilen birileri mutlaka var.... Lütfen korkmasınlar ... Yardımcı olsunlar...
  • ne oldu?
    Bulundu mu çocuk?
  • Aminn İşallah Bulunur... UP...
  • inşallah bulunur. allah anasına babasına sabır versin.
    arkadaşlar şööle televzyona falan cıkın yaa
    sesiniz duyurun
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.