İçim bi kötü oldu. Herkesin laneti bunu yapan hayvanın üstünde olsun Bulunsun artık yaa
Daha bunamadı mı yaaa 29.04.2005/Perşembe 00:55
Arkadaslar bulunursa yazalım lutfen
evet hala bulunamadılar çocuklar..içim nasıl acıyor anlatamam.nasıl ufacık bir iz olmaz nasıl?/aklım almıyor..bu adamın hiç mi tanıdığı yok akrabası eşi,dostu,komşusu..gökten mi indi bu adam??konuyu daha fazla yaymak lazım ama elden gelen bu..allahım sen o aileye sabır ve dayanma gücü ver..lütfen şerefin basına bişey gelmiş olmasın..cani yaratıklar bulunsun artık..hepimiz sevincimizden ağlayalım..lütfen allahım bir mucize daha yarat ta şerefe can bulunsun...
quote:
Orjinalden alıntı: sevin2217
evet hala bulunamadılar çocuklar..içim nasıl acıyor anlatamam.nasıl ufacık bir iz olmaz nasıl?/aklım almıyor..bu adamın hiç mi tanıdığı yok akrabası eşi,dostu,komşusu..gökten mi indi bu adam??konuyu daha fazla yaymak lazım ama elden gelen bu..allahım sen o aileye sabır ve dayanma gücü ver..lütfen şerefin basına bişey gelmiş olmasın..cani yaratıklar bulunsun artık..hepimiz sevincimizden ağlayalım..lütfen allahım bir mucize daha yarat ta şerefe can bulunsun...
o kdar dua ediyorum daha gebermedi şu adam.
çanakkaleliyim ve çanakkalede yaşıyorum böyle bişey olması ç.kale adına üzücü pek olmazdı burada böyle şeyler ama hayat bozuluyor yavaş yavaş inşallah bulunur duyduğuma göre bu çocuk kaybolduktan 5-6 gün sonra bi kaç kişiyi daha kaçırmaya çalışmışlar ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle söyleyenler var marmara bölgesi sakat gibi duruyor yazıkk... allah yardımcımız olsun.
HALA BULUNAMADI MI???
KAÇ GÜNDÜR UYUYAMIYORUM YAAA...ÇANAKKALEDE OLSAM YADA ÇANAKKALEDE Bİ TANIDIK FİLAN OLSA HERŞEYİ YAPARDIM AMA BEN İZMİRDEYİM...
İzmir korku içindeymiş Dikili,Bergama falan.Okullardan çocuklar kaçırıyorlarmış
canım benim yaa sağ bulunsun başka bişe istemem o adam umrumda bile diil çünkü bu dünyada çekmese bile Allah ona cezasını yanında vericek. bebeğe bişe yapmasın da ne hali varsa görsün vicdansız
up
quote:
Orjinalden alıntı: sevin2217
aklım almıyor..bu adamın hiç mi tanıdığı yok akrabası eşi,dostu,komşusu..gökten mi indi bu adam??
Ya bu adamların ( bay/bayan) tüm akrabaları , çevresi , eşi , dostu hatta ... suça meyilli suçla özdeş ise ??
up. inşallah bulunacak
çok aci bi durum ne zamandir kayip ?
quote:
Orjinalden alıntı: [MaLaTYa]
çok aci bi durum ne zamandir kayip ?
07.04.2006 cuma günü saat 12:00 civarı kaçırıldı.... Bu çocugu kaçıranlar her kim ise beklentileri ne ise aile ile bir şekilde irtibat kursunlar....Eminimki beklentiler karşılanır..Akıllı olsunlar , bu çocugun onlara bu saatten sonra faydası olmaz ..teslim etsinler... Bu işi yapanları bu memlekete illa bilen birileri mutlaka var.... Lütfen korkmasınlar ... Yardımcı olsunlar...
ne oldu? Bulundu mu çocuk?
Aminn İşallah Bulunur... UP...
inşallah bulunur. allah anasına babasına sabır versin. arkadaşlar şööle televzyona falan cıkın yaa sesiniz duyurun