Şimdi Ara

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.052
Cevap
0
Favori
43.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Program birazdan başlayacak yüreğiniz dayabilirse izleyin. Ben mahvoluyorum o aileleri görünce ki tek Can Şeref değil aynı kişi tarafından kaçırılan.
  • up
  • up
  • Şeref Can ın bulunması için uğraşan akrabalarından birisi cep telefonu üzerinden 20.04.2006 tarihinde saat 16:49 da tehtit edildi...( Sen falanca yerde bazı şeyleri fazla kurcalıyorsun , elini ayağını çek , kendine gel .vs...vs...) Savcılıga gerekli bilgiler verildi.. Arayan şahsın numarası görünmüyordu... Birilerinin kuyruguna basıldı galiba.. Bence güvenlik kuvvetlerinin bu konu üzerinde daha ciddi durması lazım... Sonuçta ortada ailelerinden koparılan küçücük yavrular var... Devletimizin güvenlik kuvvetlerini ben daha kuvvetli bilirdim.. Ama Jandarma ile emniyet arasında kopukluklar var gibi... İstanbul emniyetine daha resmi bilgi gelmemişmiş.... Çocuk bulunsa bile istanbul emniyetinde resmi başvuru olmadıgından kimbilir neler olacak..
    Devletimizin büyüklüğüne güveniyoruz....
  • up
  • inşallah bulunur
  • yukari
  • up

İnşallah bulunur yaw. yazik ana babaya
  • hala bir haber yokmu
  • şu bayram günü inşallah çocuğuna kavuşurlar.
    nasıl bir vicdan var bu insan müsfettelerinde
  • İnşallah bulunur yazık günah ya

Ben öyle kibar olamıycam,Allah belasını versin senin gibi adamın.Bir insanoğlu nasıl bu kadar cani olabilir.

ALLAH'TAN DİLEĞİM İNŞALLAH YAVRUNUZ BULUNUR.DUALARIMIZI KARŞILIKSIZ BIRAKMASIN RABBİM.
  • İnşallah bulunur.

Gerçekten çok üzüldüm
  • artık istanbulda gözlerim bu serefsizi arayacak allah sasırtır insallah karsıma çıkarır ozaman o dusunsun elimden kim alabilecek kaç gün olduysa o kadar izi kalacak ona bakıp bakıp hatırlar!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNp@Ré!L -- 24 Nisan 2006; 0:41:52 >
  • ben de Çanakkaledeyim...inşallah Allah kısmet eder de o herife rastlarım

şeref can kendi kardeşimmiş gibi içim kan ağlıyor

up up upp
  • Çocuğun inşallah bulunduğu gün kaçıranların 'ortadan kaybolmasını' ve bir daha asla bulunamamasını umud ediyorum. Bilmem anlatabildim mi?!!!

Nedir bu ülkeye olanlar? Bu nasıl iştir? Bu ne rahatlıktır? Bu ne kepazeliktir... Bulunamadığı her saat için 1 yıl ceza verilmesini isterim... Garanti olsun.

• çok tatlıymış yaaa çok üzüldüm inşallah bulunur
  • lanet olsun yaa..hala bi haber yok. ama aksam rüyama girmis bi telefon geliyor ve seref can ın doğu da bir ilde bulundugunu söylüyorlar uçuyorum mutluluktun ..insallah bir gün bir haber seref in bulunduğunu söyleyecek biliyorum...inanıyorum ben buna ..ve bütün o çocukları kaçıranlar bulunacak bunada inanıyorum bir gün bir yerde yakayı ele verecekler..işte o gün onların sonu olacak..herkes çocuğuna sahip cıksın artık şeref canlar kaybolmasın..anneler,babalar lütfen daha dikkatli olalım..çok acı böyle seyler duymak..yüreğim dayanmıyor bu haberlere...bi haber varsa ilk duyan yazsın..o adamı linç etmeye bende gelicem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevin2217

lanet olsun yaa..hala bi haber yok. ama aksam rüyama girmis bi telefon geliyor ve seref can ın doğu da bir ilde bulundugunu söylüyorlar uçuyorum mutluluktun ..insallah bir gün bir haber seref in bulunduğunu söyleyecek biliyorum...inanıyorum ben buna ..ve bütün o çocukları kaçıranlar bulunacak bunada inanıyorum bir gün bir yerde yakayı ele verecekler..işte o gün onların sonu olacak..herkes çocuğuna sahip cıksın artık şeref canlar kaybolmasın..anneler,babalar lütfen daha dikkatli olalım..çok acı böyle seyler duymak..yüreğim dayanmıyor bu haberlere...bi haber varsa ilk duyan yazsın..o adamı linç etmeye bende gelicem...

sana katılıyorum

• canakkaledeki arkadaslarıma haber werdim inş bulunur allah yardımcıları olsun up
  • yya çok üzüldüm inşallah bulunur ama ben izmirde oturuyom çanakkalede de tanıdığımyok eğer izmirde görürsem tabii ki sizi ararım

inşallah bulursunuz.

kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.