Şimdi Ara

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN' (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
0
Favori
43.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşallah bir an önce bulunur Allah annesi ve babasına sabır versin
  • up...
  • yakışıklıymış da kerata. O yaştaki bir çocuğu niye kaçırırlar anlamak mümkün değil. Bir an önce bulunmasını Cenab-ı Allah'tan dilerim. Ailesine sabır diliyorum.
  • Daha bulunamadı sanırım

Kahretsin biri bulsun artık şu çocuğu.

Çok üzüldüm yaa.. Allah bu tatlı şeyi size bağışlar umarım... Bizler yanınızdayız. Umudunuzu kaybetmeyin<
  • http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=184484 BURADA KAÇIRANIN ROBOT RESMİ VAR!!!
  • Keşke elimden yapabilecek birşeyler gelseydi.
    En fazla en kısa zamanda bulunmasını dilerim
  • İnşallah bulunur. çok üzüldüm.
  • Az önce ailesini televizyonda izledim. Diğer kaçırılan çocukların aileleriyle birlikte bir programdaydılar. Annemle dayanamadık ağladık. Çünkü hepimizin çocuğu kardeşi var. Allahım çabucak bulunur inşallah . O kaçıranı halka teslim edecekler ki görecek gününü.
  • KEŞKE İMKANIM OLSADA ARAMAYA KALKSAM GİTSEM ÇIRPINSAM BU ŞEKER ŞEY İÇİN ALLAH AİLESİNE SABIR VERSİN ALLAH YARDIMCILARI OLSUN
  • Bu devlet nerede , ne yapıyor anlıyamıyorum...
    ailenin durumu gerçekten perişan...
    Anne iğneler ile ayakta duruyor...Kim hangi kuvveti gücü harekete geçirebilirse lütfen birşeyler yapsın...
  • Birde lanet olasıca şu avrupa birliği yasaları yokmu...Bu yasalarla suçluların hakları masumlardan daha fazla...Suçu işlerken savcıyamı soruyor , hakimdenmi izin alıyor..ama bize gelince telsimden gizli mesaj özelliğini kullanıp mesaj çeken var..Numara kimin ögrenilmesi gerekiyor fakat güvenlik kuvvetlerine bir suru burokratik engel çıkarıyorlar...Yok savcıdan şunu getir bunu getir...Kahretsin ya...Böyle uyum yasalarının......
  • Evet çocuklarımıza sahip çıkalım, öyle dışarıda geerken falan bir an bilke gözümüzün önünden ayrılmamaları gerek, özellikle bu kadar küçükken. İnşallah bu minik yavru bir an önce bulunur (amin)
  • Beyaz Palio araç
    Balıkesir'deki kayıp yakınları ve görgü tanıkları zanlının dağınık saçlı halini, İzmir'dekiler ise yandan saçları ayrılmış halini teşhis etti. Jandarma uzmanları görgü tanıklarının kesin tanımlamaları üzerine yeni robot resim çizdirmeye bile gerek duymadı. Jandarma yetkilileri, üç ayrı olaydaki zanlının aynı kişi olması ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Zanlının üç ilde beyaz renkli sahte plakalı Fiat Palio marka bir araçla çocukların yanında görüldüğü, yanındaki bir kadınla da aile görüntüsü çizdiği tespit edildi.
    Kimliği belirlenmeye çalışılan zanlının, yakalanması için robot resmi tüm il jandarma komutanlıklarına dağıtıldı.

10 yaşındaki Büşra ile Tuğçe, 2.5 yaşındaki Can, 5 yaşındaki İlayda üç farklı şehirde 20 gün içinde kayboldu. Farklı tarihlerdeki kaçırma olaylarında aileler aynı eşkâli verdi

Bu robot resimi o bölgelerde bulunan arkadaşlar akıllarının bir yerine kazısınlar.
    İnşallah Bulunur kaç gündür kayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Stalin -- 19 Nisan 2006; 0:01:28 >

• bu adam la karşılaşmak için dua ediyorum......
  • quote:

Orjinalden alıntı: General Stalin

Beyaz Palio araç
    Balıkesir'deki kayıp yakınları ve görgü tanıkları zanlının dağınık saçlı halini, İzmir'dekiler ise yandan saçları ayrılmış halini teşhis etti. Jandarma uzmanları görgü tanıklarının kesin tanımlamaları üzerine yeni robot resim çizdirmeye bile gerek duymadı. Jandarma yetkilileri, üç ayrı olaydaki zanlının aynı kişi olması ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Zanlının üç ilde beyaz renkli sahte plakalı Fiat Palio marka bir araçla çocukların yanında görüldüğü, yanındaki bir kadınla da aile görüntüsü çizdiği tespit edildi.
    Kimliği belirlenmeye çalışılan zanlının, yakalanması için robot resmi tüm il jandarma komutanlıklarına dağıtıldı.

10 yaşındaki Büşra ile Tuğçe, 2.5 yaşındaki Can, 5 yaşındaki İlayda üç farklı şehirde 20 gün içinde kayboldu. Farklı tarihlerdeki kaçırma olaylarında aileler aynı eşkâli verdi

/>

Bu robot resimi o bölgelerde bulunan arkadaşlar akıllarının bir yerine kazısınlar.
    İnşallah Bulunur kaç gündür kayıp

Çok şükür iyi bir gelişme.Robot resmi çizilen şahısı polis üstüne düşerse hemen bulur.Olay medyatik olduğu için kesinlikle bulacaklardır en kısa zamanda.Hiçbiyere kaçamaz.

• en yukarıııııııııııııııııııııııııııı
  • Arkadaşlar robot resmindeki bu pislik herif sadece küçük Can'ın kaçırılmasından aranmıyor . ''''''10 yaşındaki Büşra ile Tuğçe, 2.5 yaşındaki Can, 5 yaşındaki İlayda üç farklı şehirde 20 gün içinde kayboldu''''

4 çocuğun kaçırılmasında ortak eşgal verilmiş,bu robot resmi mümkünse tanıdıklarınıza göndermenizi istiyorum.

• ben çanakkale yasıyorum.burda her yerde cocugun resimleri asılı ..dükkünların viitrinlerinde,direklerde,duvarlarda..her gün seref can için dua ediyoruz..lütfen bulunsun yaaa...allah kimsenin basına vermesin..
  • İnşallah bulunur kardeşim Çanakkale de değiliz tek yapacağımız dua etmek..!
  • up
    ya içim yandı

inşallah başına bişey gelmemiştir
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.