Şimdi Ara

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
0
Favori
43.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sallandıracaksın...
    var mı başka yolu...

dua ediyoruz...
    inşallah bulunur...
  • arkadaşlar çok üzüldüm gerçekten ve canım çok sıkıldı allah bunu yapanların belesını versin ve onlarada bu dünyadaki en büyük acıyı tattırsın ya nasıl bir zihniyet böyle bir şey yapar.

Çok üzüldüm üst konu olarak kalmaya devam etsin lütfen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiLattah

arkadaşlar çok üzüldüm gerçekten ve canım çok sıkıldı allah bunu yapanların belesını versin ve onlarada bu dünyadaki en büyük acıyı tattırsın ya nasıl bir zihniyet böyle bir şey yapar.

Çok üzüldüm üst konu olarak kalmaya devam etsin lütfen..

allahın izniyle inşallah bulunur ailesi perişan bir durumda allah sabır versin onlara

bu arada arkadaşım linkiimzana koymuşsun çok teşekkürler
  • link imzası nedir ki arkadaşım şu anda düşünüyorum başka ne yapabilirim diye. sinirden burda inan çıldırdım benmide yigenim var daha 1,5 yaşında bir an onla kıyasladım gerçekten dünyadaki en büyük acı olsa gerek. yemin ederim bu yaşıma kadar bir karıncayı bile incitmedim ama bu işi yapan adam karşıma çıkca ona yapacaklarımla tarihe geçerim (vahşet olarak)
  • cok üzüldüm kardes inş bulunur..
  • İnternette Şeref Can için mesaj yağmuru

Çanakkale'de kaybolan 2.5 yaşındaki çocuğun ailesi çareyi sanal ortamda arıyor. Binlerce kişiye mesaj atıp yardım isteyen aile, müjdeli haberi bekliyor

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN'

14.04.2006

Ablasının okul gezisi nedeniyle geçtiğimiz hafta gittikleri Çanakkale Şehitliği'nde kaybolan 2,5 yaşındaki Şeref Can Engin'den henüz haber alınamadı. Çalmadık kapı bırakmayan küçük çocuğun annesi Yıldız ve babası Tuncay Engin endişe içinde beklerken, Şeref Çan'ın amcasının oğlu Kadir Engin ise sanal ortamda mesaj bombardımanı başlattı.

Eşkaller benziyor
    Koç Grubu'nda çalışan Kadir Engin, Türkiye'deki tüm Arçelik ve Aygaz bayilerine gönderdiği mail ile yeğenini görenlerin kendisine bildirmesini istedi. öte yandan Şeref Can ile İzmir Buca'da piknik alanında 5 yaşındaki İlayda'nın kaçırılması olayının benzer yanlarının olduğu iddia edildi. Bir TV programına katılan İlayda'nın annesi piknik alanında iki yabancı kişinin dolaştıklarını açıkladı. Şeref Can'ın ablasının okul arkadaşları ise Çanakkale'de İlayda'nın annesinin verdiği eşkallere uyan iki kişiyi gördüklerini söyledi.

• allah sabır versin.. zor bir durum.
  • ALLAH sabır versin,umarım kısa zamanda mutlu haber gelir.ALLAH yardımcınız olsun..
  • ALLAH Sabır Versin. En Kısa Zamanda bulunur İnşallah..
  • Web sitemin giriş sayfasına ekledim.İnşallah kardeşimiz Şeref Can Engin bulunur..Allah'tan dileğim budur..

Forumumdaki kullanıcılara da mail gönderiyorum şimdi.Aşağıdaki adresten kaynak kodu alıp siz de böyle bir şeyler yapabilirsiniz..

http://www.muzikcim.com/kayip.html
  • Allah sabır versin iyi haberlerinizi bekliyoruz
  • arkadaşım bir gelişme oldumu? inan bana burda bizde sonucu bekliyoruz. bu tarz olaylar içimizi insan olarak çok acıtıyor. keşke yapabileceğimiz bir şeyler daha olsaydı.

Bu arada ortağı olduğum firmanın ana sayfasına konu hakkında ilan yaınladım

http://www.adamerweb.net/

Az sonrada tüm müşterilere toplu mail yollayacam çok büyük bir rakam değil ama tahmini 500 e yakın bir mail olacak. Firmanın adresinden yollayacağım için herkesin okuyacağına eminim.

Dediğim gibi bizi merakta bırakma en ufak bir gelişmeyi bile mutlaka ilet ve yapabileceklerimizi söyle burdan bize, maddi manevi ne düşüyorsa üstümüze seve seve yaparız..

Saygılarımla..

• arkadaşlar çokkk teşekkür ederim bu konuyla bukadar ilgilendiğiniz için

@LiLattah
    @SLiM_BoY arkadaşlar sitelerinizi inceledim çok teşekkür ederim ilginiz için

şu anda bende sizler gibi sabırsızlıkla ve büyük bir umutla haber bekliyorum
    benimde elimden gelen tek şey internetten yayabildiğim kadar heryere yaymak
    inşallah iyi bir haber alırım ve sizleride haberdar ederim

lütfen dualarımızda minik şerefe ve ailesinede yerverelim..
    allah onu ve onun halindeki çocuklarımızı kötülüklerden korusun..
  • iyi haberlerini emin ol dört gözle bekliyoruz. acıyı bizde hissediyoruz dedimya keşke elimizden daha fazlası gelsede yapsak ama bazı konularda gücümüz yetmiyor olayların yönünü değiştmek. ama yinede ya daha o yaşta bir çocuktan ne isterler hangi hayvan zihniyetli, cahil bir insan (pardon hayvan) böyle sevimli şeker bir çocuğu kaçırır. dedim ya bir karıncayı bile incitmem ama allah umarım bu tarz insanların belasını en ağır şekilde verir. onlarada aynı acıyı tattırır.
  • Kaybolduğu gün ordaydım malum yazlığım orda ve askerlerle aramaya katkım bulunsun amacıyla ben de katıldım ama malesef bulamamıştık, sonra askerler kaçırıldığını varsayarak aramayı durdurdular çünkü bakılabilcek HERYERE bakıldı gerçekten.. özellikle o kadar küçük bir çocuğun kendi başına gidebilceği-düşebilceği-girebilceği yerleri bilhassa aradık. Umarım en kısa zamanda bulunur ve sağlığı sıhhati yerindedir, şu an gerçekten hassas şekilde aranıyor orda fakat burda da denildiği gibi ne kadar yayılırsa o kadar kolalaşır bu olay, mümkün oldukça o yörede oturan tanıdıklarınıza yayın bu olayı ve fotoğrafları... Oyun değil bu, evlat acısı kolay şey değil allah sabır versin ailesine..Tüm dualarımız sizinle

ARAMA FOTOSU İÇİN TIKLAYIN...

• Allah ailesine sabır versin. İnşallah en ama en kısa zamanda bulunur. Kacırıldıysa Allah o kacıranların bin türlü belasını versin!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haruncengiz -- 15 Nisan 2006; 2:15:25 >
  • Allah sabırlar versin arkadaşım. Olayı yeni gördüm. Dualarımız sizinle. En yakın zamanda bulunması dileğiyle.
  • YUKARIII Allah Yardımcınız olsun inşallah sağ salim kavuşursunuz. çanakkaleli bi arkadaşım yokki gönderiim keşke fırsatım olsada gelsem bende arasam oralarda
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: Cliff Burton

valla gerçekten çok üzüldüm Allah sabır versin ne diim çok ta tatlıymış ya Allah anasına babasına bağışlasın inşallah bulunur gelişmelerden haberdar et bizi
  • Arkadaslar konu zaten ust konu

Dha fazla uplamayalim

Gereken yapilmistir sanirim polis , jandarma vs.

Dualarimizi buraya yazmadan da icimezdende edebilirz

Konu cok karismasin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.