Şimdi Ara

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN' (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
0
Favori
43.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aranan adam Dikili'de

Aranan adam Dikili'de
    Güvenlik güçleri robot resmi çizilen zanlıyı arıyor.

İZMİR - Ege Bölgesi'nde altı çocuğun kaybolmasının ardından, eşkali
    belirlenip robot resmi çizilen zanlı, bu kez İzmir'in Dikili ilçesinde
    ortaya çıktı. Geçen perşembe 12 yaşındaki H.C. yanına yanaşan
    biri kadın iki kişi tarafından kaçırılmak istendi. H.C.'nin çığlığı
    üzerine, paniğe kapılan saldırganlar, siyah renkli otomobille izini kaybettirdi.
    H.C., kendisini kaçırmak isteyenlerden birinin, robot resimdeki kişi olduğunu söyledi.

<<<===DETAYLI BİLGİ===>>>

• okudum
    o adamı görürsem 7 ceddin sülalemi çağırırım!!!!!!!!!!!

• Tekirdağ daki arkadaşların daha çok dikkatli olmasında fayda olabilir...Tekirdağda güçlü bir kamuoyu oluşturulmalı... İnsanlar daha duyarlı olmalı....Çocuklar Pekala Tekirdağ tarafında olabilir....
  • inşallah en kısa zamanda bulunur

YUKARI
  • +ben adanadayım buralarda olması zor bir olasılık ama inşallah bulunur ALLAHcc yardımcısı olsun anne babasına kaçıranlarada yazzıklar olsun vicdansızlar!
  • ayrıca konuyu kim yukarı taşıyorsa yani kimse bu işin yetkilisi bak kardeş herkes bu konuyu yukarı taşı diyor bu kadar millet taşı diyorsa vardır bir bildiği ricadır TAŞI BABA!
  • özür dilerim zaten yukardaymış ilk başta özür
  • Kardeş zaten üst konu bu yukarı demeye gerek yok sanırım
  • Degerli arkadaşlar... Bu çocuk kaçırma olayları veya kaçırmaya teşebbüs olayları sadece medyaya intikal edenlerle sınırlı değil...Buna benzer daha birsürü olay var ... Tekirdağın hayrabolu ilçesindede ilayda olayından sonra 2 erkek 1 kadının çocuk kaçırma girişimleri olmuş olayı farkeden mahalle kadınları müdahale edip kavga etmişler , 3 yaşlarındaki çocuk kurtarılmış ama teşebbüs edenler araba ile kaçmışlar....
    Sanki birileri veya bazı güç odakları ülkede panik ve korku havası salmaya çalışıyorlar....En azından ben öyle algılıyorum...Bunlar ne cesaretle ellerini kollarını sallayarak bu olayları yapıyorlar , neye veya kime güveniyorlar........Aklım almıyor...
  • ...üne guveniolar toobe toobe
    ya arkadaslar benim ark ın okuduu okulun duwarında B.K.Ç. YAZIO YANINDA DA PARANTEZ ACIP BALIKESİR'DE ÇOCUK KALMAYACAK!!
  • daha bulunamadı mı????????
  • Bu ülke adam olmaz bunu bilir bunu söylerim inşallah insanlarımız kaybettiklerini bulabilirler çocuğa da çok üzüldüm yaw duygulandım ne güzel de bakıyor Çanakkale civarında da hiç tanıdığım yok Ben en iyisi bu resimleri ve yazıları msn den herkese yolliim elimden ancak bu gelir şimdilik
  • quote:

Orjinalden alıntı: schumi911

daha bulunamadı mı????????

Malesef arkadaşım bulunamadı....Hepsi için üzülmek lazım...Yazık Yazık...

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN'
  • Allahım güç ver yarabbim
  • zanlının robot resmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

/>
    zanlının robot resmi

Evet dilerim gelmiş geçmiş tüm lanetler onun üzerine olur...Allahım onun belasını ver ..Lanet olsun....Allah ona öyle acılar öyle elemler kederler versinki...ölümü kurtuluşu sansın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ALISH_

FLASH FLASH FLASH!!
    Aranan adam Dikili'de

Aranan adam Dikili'de
    Güvenlik güçleri robot resmi çizilen zanlıyı arıyor.

İZMİR - Ege Bölgesi'nde altı çocuğun kaybolmasının ardından, eşkali
    belirlenip robot resmi çizilen zanlı, bu kez İzmir'in Dikili ilçesinde
    ortaya çıktı. Geçen perşembe 12 yaşındaki H.C. yanına yanaşan
    biri kadın iki kişi tarafından kaçırılmak istendi. H.C.'nin çığlığı
    üzerine, paniğe kapılan saldırganlar, siyah renkli otomobille izini kaybettirdi.
    H.C., kendisini kaçırmak isteyenlerden birinin, robot resimdeki kişi olduğunu söyledi.

<<<===DETAYLI BİLGİ===>>>

adam çok tipsizmiş not: arkadaşlar ben alay falan etmiyom bu konuyla yanlış anlaşılmasın benimki sadece bi gözlem

• tüm dualarımız seninle küçük... Allah ailesine kolaylık versin ....
  • yine senden haber yok... Bir ipucu , bir umut , birşeyler olmalı

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN'
  • bu tip pislikler her defasında bir aftan yararlanıp dışarı çıkıyolar we nerde kaldılarsa dewam ediyolar. bu şerefsizin daha önje bi suç işleyip işlemedeiğini bilmiyorum ama sonuçta hepsi aynı. bu arada AF lara SON!!!!

en yukarı !!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaN -- 26 Nisan 2006; 23:21:55 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.