Şimdi Ara

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN' (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
0
Favori
43.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR DEMEK Kİ DUA,DUA DUA ALLAHTAN BAŞKA KİMSE YARDIM EDEMEZ......
  • YAZIK YA VALLA BİLLAHA YAZIK GİT ÇOCUK GÖZ GÖRE

ALLAHIM YARDIMCISI OLSUN YAVRUMUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirmizi81

quote:

Orjinalden alıntı: enemy34

Resmi Kurumlardan Umudu olan varmı arkadaşlar... Benim Kalmadı...

yok.....
    benim sadece allahtan umudum var..gerisi boş.hele türkiyede

KEsinlikle katılyıorum. Arkdaşlar resmi kurumlara bastırmak yine bize kaldı...
  • Dün Akşam Ümraniye Dudullu da idim ... Gece inanın Iraktan farkı yoktu , ben hayatımda hiç o kadar silah atan görmedim yer gök inledi resmen , neymiş asker ugurlaması imiş ... bu olay şunu gösteriyor ; herkes kendi güüvenliğini kendisi saglayacak. Çünkü o silah atanlara hiç bir güvenlik gücü müdahale etmedi ... Çok yakınımızda idi silah atanlar.. Yani bu silah herkeste var biz niye sahip olmayalım... Bizim sucumuz devklete güvenmek mi ? ama dün akşam devlet dudulluda yoktu... Çanakkale şehitligindene yoktu... 7 nisan günü hemde tam öglen vakti şeref canı götürdüler... Devlet araştırma yaptı pöhhh ... sanki adamlar o işi hobi olsun diye yapıyor gibiydiler...
  • Nasıl bulunamaz aklım almıyor . Ehh tabi kendi çocukları değil onlara ne ki? Kendi çocukları olsa şu anda uyuyan devlet acaba bu şekilde rahatça uyuyabilecekmiydi...

UYUYANLARA
  • ALLAH IM ÇOK KÖTÜYÜM ARTIK. SANA OLAN İNANCIM ZEDELENMEZ BİTMEZ EKSİLMEZ AMA ALLAH IM NİYE KÖTÜLERİN KAZANMASINA FIRSAT VERİYORSUN NEDEN ZAVALLI BİR MELEĞİ ŞU ANDA ANNESİNDEN MAHRUM MAHSUN BOYNU BÜKÜK BIRAKIYORSUN? BİZ ŞURADA DÖRT BEŞ KİŞİ ELİMİZDEN GELDİĞİNCE BİRŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ EN BÜYÜK SİLAHIMIZ DUAMIZ DİYORUZ AMA O DA KARŞILIKSIZ ÇIKARSA? BİZ NİYE YAŞIYORUZ KİME NEYE GÜVENİP YAŞIYORUZ ŞİMDİ?
  • HERGÜN HERAN BİR HABER VARMI DİYE BİLGİSAYAR BAŞINDAN AYRILAMIYORUM AYRILSAM AKLIM BURDA KALIYOR HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH DEYİP GELİP AÇIYORUM YİNE YOK BİTTİM BEN ARTIK YA BİTTİM ÇARESİZLİK ÖLDÜRÜYOR BENİ ŞEREF CAN NE YAPSIN AİLESİ NE YAPSIN ALLAH IM BARİ ONLARA DAYANMA GÜCÜ VER MÜCADELELERİNİ DEVAM ETTİRME GÜCÜ VER MUTLU GÜNLER GÖSTER ŞEREF CAN I GERİ VER
  • Allah büyük arkadaşım . Ben oan güveniyorum ve inananıyorum en kısa sürede mutlu haberler alacağız. Buna yürekten inanıyroum.... Dularım hep şerfcikle.... Allah onu önce ailesine sonra bize bağışlayacak. Bizde güzel yanaklarını ıssırmaya gidices hep birlikte. Umutlarımızı tüketmek yok. Bİr şeyler bulalaım ne yapabiliriz. Yokumu ya tv de tanıdıgı filan olan. Kanallara para verip kısa filimlerinimi izletsek
  • ARKADAŞLAR,ARENANIN FORUMUNA BAKTIM SADECE 8-9 KİŞİ MAİL ATMIŞ.BAŞKA MAİL ATAN YOK MU YAA...TÜRKİYEYE VE YURT DIŞINA YAYIN YAPAN BİR PROGRAM 9 KİŞİNİN MAİLİNE ÖNEM VERMEZ..DAHA FAZLA MAİL OLMALİKİ ÖNEMSESİNLER... ENGİN AİLESİNDEN SONRA 9-10 KİŞİMİYİZ YAA ŞEREF CANIN BULUNMASI İÇİN UĞRAŞAN....NEDEN İNSANLAR BUKADAR DUYARSIZ....
  • AZ ÖNCE ÜST KONU OLARAK VERİLEN İZMİR ŞİRİNCE BULUŞMASI KONUSUNA GİRİP "MADEM İZMİR E GİDİYORSUNUZ ŞEREF CAN I DA ARAYIN ORADA DEDİM" İNŞALLAH KIZMAZLAR VE BENİ UZAKLAŞTIRMAZLAR.

KANALLARA PARA VERİP ŞEREF CAN I ARAMAK HA. YAZIKLAR OLSUN BU MEDYAYA Kİ İKİ YAŞINDA BİR MELEĞİ ANCAK PARA İLE BULABİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNDÜRÜYOR BİZE. TÜH TÜH TÜH.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çeşminaz -- 23 Mayıs 2006; 13:53:08 >
  • MAlesef öle . İnsanlar çıkarcı... Parasız bir şey yapmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrgözen

ARKADAŞLAR,ARENANIN FORUMUNA BAKTIM SADECE 8-9 KİŞİ MAİL ATMIŞ.BAŞKA MAİL ATAN YOK MU YAA...TÜRKİYEYE VE YURT DIŞINA YAYIN YAPAN BİR PROGRAM 9 KİŞİNİN MAİLİNE ÖNEM VERMEZ..DAHA FAZLA MAİL OLMALİKİ ÖNEMSESİNLER... ENGİN AİLESİNDEN SONRA 9-10 KİŞİMİYİZ YAA ŞEREF CANIN BULUNMASI İÇİN UĞRAŞAN....NEDEN İNSANLAR BUKADAR DUYARSIZ....

BEN DE BUNU SÖYLÜYORUM YA BİRLİK OLMAK TOPLU HAREKET ETMEK LAZIM BÖYLE OLMAZ. DEVLETİME KARŞI BOYNUM KILDAN İNCEDİR CANIMI VERİRİM AMA BU KONUDA BİRAZ AYAKLANMA YAPMAK GEREKİYOR BANA KALIRSA.

• kesinlikle hemen başlıyorum msnde arenanın lünki dagıtmaya arkadaşlarım yazarlar umarım. Gerekirse oturma eylemi bile yaparım iç işleri bakanlığının önünde
  • NE GEREKİYORSA YAPALIM ARKADAŞLAR YA KOMİSER FALAN TANIDIĞI OLAN YOKMU NEBİLEYİM JANDARMA OLARAK ÇANAKKALEDE İZMİRDE ASKERLİK YAPAN EŞİ DOSTU SEVGİLİSİ NE BİLEYİM BU OLAYDAN HABERİ OLAN KİMSENİN BİR TANIDIĞI YOKMU YA
  • ARKADAŞLAR, İNSANLARIN YÜREĞİ KATILAŞMIŞ ÜZÜLDÜK DİYORLAR GEÇİYORLAR, ELİMDEN NE GELİYORSA YAPAYIM DEMİYORLAR. YANİ BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN MANTIĞI....YANAN ENGİN AİLESİ BEN DEĞİLİM DÜŞÜNCESİ....
  • ii de o çocuk şeref değil ahmet , mehmet, ayşede oalbilirdi. Bu ne vurdum duymazlık arkadaşlar burada bir 10 kişiyiz sanırım biraz daha çogalabilirsek daha güzel şeyler yapaiblirz.
  • ben elimden ne gelirse yapmaya hazırım

ama aklımı şöyle birşey geldi bu tür konularda en etkili kurum görsel medya mail ile falan zor olur bi şekilde tanıdığı olan yokmu büyük kanallarda
  • Sanırım olanda söylemek istemiyor.
  • merak etmeyin izmirde gözümüz hep onu arayacak umarım buluruz o zaman kendimi dünyanın en mutlu insanı hissederim herhalde düşünsenize şirince buluşmasında buluoz hemen ordan direk çanakkaleye gelirdik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cliff Burton

merak etmeyin izmirde gözümüz hep onu arayacak umarım buluruz o zaman kendimi dünyanın en mutlu insanı hissederim herhalde düşünsenize şirince buluşmasında buluoz hemen ordan direk çanakkaleye gelirdik

ARKADAŞIM,DUYARLI ARKADAŞLARA İHTİYACIMIZ VAR DESTEĞİN İÇİN TŞK....
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.