Şimdi Ara

BİR KAYIP HAKKINDA YARDIM TALEBİ 'LÜTFEN YARDIM EDİN' (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.052
Cevap
0
Favori
43.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: D.E.R.Y.A

Bu acı ölüm acısından daha kötü bir acı. Bir insanın gözünden bile sakındığı evladının, o masum meleğinin akıbetini bilmeden yaşamak. Bir annenin en zayıf noktası. Bunu bir anneden daha iyi kimse anlayamaz. Benimde Şerefcan yaşında bir oğlum var. Allah kimsenin başına vermesin ve Şerefcan'ın ailesine sabır versin çok zor çook...

Hergün dua ediyoruz. Tanıdığım, tanımadığım herkese mail attım. Kendi başıma gelse ancak bu kadar üzülebilirdim. İşlerime bile konsantre olamıyorum düşünmekten. Bebeğim o kadar sevimli ve masum ki...

Bişeyler yapmak istiyorum. Kapı kapı dolaşmak, aramak istiyorum... Ne yapılabilecekse yapmak istiyorum. Kampanya başlatalım arkadaşlar. Bir gün belirleyelim ve o gün Kadıköy meydanında günüllü kişilerle yürüyüş yapalım. Pankart açalım. Çoğunluk ne kadar fazla olursa bu konuya o kadar yoğunlaşılır. İnsanları bu konuda duyarlılığa davet edelim. Herkesin başına gelebilir. Bu gün bir yavruyu annesinden ayıran vijdansızlar ilerde kim bilir daha neler yapar.

Bu konuda görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler...

javascript:void(AddText('[:\'(]'))

arkadaşım sana katılıyorum...ah şimdi istanbulda olmak isterdim....

• Arkaadaşlar eylem en ii fikir yoksa sesimizi duyuramıyacağız. Ama önce diğer yönetmeleirde deneyelim emsela istanbullular araassın tüm tv kanallarını ..... En son imkan eylem yapmak olsun
  • ARTIK İYİ AKŞAMLAR DEMEKTEN DE NEFRET EDİYORUM AMA İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR İNŞALLAH AKŞAM GECEYE VARMADAN BULUNURSUN ŞEREF CAN ALLAH IM SENİ ELİNDE TUTANLARA VİCDAN MERHAMET UFAKDA OLSA İNSANLIK VERSİN VE SENİ ANNENE TESLİM ETSİNLER.
  • ya neden üst konu değil daha demin üst konuydu kim kaldırdı yine

yukarı
  • neden kaldırıldı bu konu üstkonu olarak kalmalı
  • up.
    allah yardımcınız olsun...
  • SAYIN FORUMDONANİM YETKİLİLERİ,ADMİNLERİ,MODLARI....

Bu konu neden hala üst konu yapılmıyor..Ben foruma girdiğimde bi haber varmı diye bakmak için konuyu aratmak zorunda mıyım?Bu denli ciddi bir konuda neden vicdan sahibi ve duyarlı forum üyelerinin beklentileri karşılanmıyor....?.....???
    Bu konuda yavrucaktan haber alamasak bile acıp baktığımızda umutlanıyorus,Allah'a yalvarıyoruz en azından bunu yapan şerefsizlerin ne denli hayvani varlıklar (hayvan ne kelime) olduğunu konuşarak çevremizde olan biten aşagılıklara kayıtsız kalmama eylemini gösteriyorus..

SADECE ŞUNU SÖYLÜYORUM FORUM YÖNETİCİLERİ;
    EGER BU FORUMUN YÖNETİCİLERİ BU YAVRUCAK KONUSUNDA VE FORUM ÜYELERİNİN BEKLENTİLERİ KONUSUNDA BUKADAR DUYARSIZSA "BEN BU FORUMA BİR DAHA GİRİŞ YAPMAM..."Herkesten de bunu beklerim...!!!!!

• up
  • ARkadaşlar Allah aşkına bu kadar vicdansız olamyın bundan daha önemli üst konumu var. yaaaaa
    İNSAF İNSAFF

SADECE ŞUNU SÖYLÜYORUM FORUM YÖNETİCİLERİ;
    EGER BU FORUMUN YÖNETİCİLERİ BU YAVRUCAK KONUSUNDA VE FORUM ÜYELERİNİN BEKLENTİLERİ KONUSUNDA BUKADAR DUYARSIZSA "BEN BU FORUMA BİR DAHA GİRİŞ YAPMAM..."Herkesten de bunu beklerim...!!!!!

Sonuna kadar destlerim.

• mod arkadaşlar evet üst konu olacakmı bu konu birşey söyleyin
  • Bu konunun üst konu olmasının Kime Zararı var yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pamuk_Prenses -- 23 Mayıs 2006; 20:55:14 >
  • ya hayla bulunamadımı gerçekten allah ailesine sabır versin kaçıran yakalanırsa eminim içerde cezasını verirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LooK -- 23 Mayıs 2006; 20:56:02 >
  • up
  • Bize up dedirten Yönetime

• UP UP
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.