merak etmeyin izmirde gözümüz hep onu arayacak umarım buluruz o zaman kendimi dünyanın en mutlu insanı hissederim herhalde düşünsenize şirince buluşmasında buluoz hemen ordan direk çanakkaleye gelirdik
OFF YA VALLA NE GÜZEL NOLURDU AYY BİRDEN HEYECANLANDIM ŞİMDİ ALLAHIM NOLUR BÖYLE BİR GÜNÜ YAŞAT BİZE NOLURR
önemli değil arkadaşlar insanlık öldü mü o da bizim oğlumuz sayılır gerçi yaş itibariyle benim kardeşim sayılır ama mühim olan bulunması valla beni de bir umut sardı ama sonunda hayal kırıklığına uğramak istemem umarım bir yararımız olur böylece bir ilki gerçekleştirmiş oluruz
Biraz önce ATV Ana Haber Bültenine mail attım.Konunun üzerine gidilmesi için.Umarım dikkate alırlar..
Tanıdığımız bildiğimiz yok ki..Kimden haber alacağız?Sabahtan beri son dakika haberleri koşturuyorum, inanın bir tek tık bile yok konuyla ilgili.Başka forumları inceledim, bir forumda birisi konuyla ilgili bir sürü haberi(eski) biraraya getirmiş.Oradan şunu öğrendim.Bu işi yapanlar siyah 34 plakalı bir Opel Vectra veya yine siyah bir jip kullanıyormuş.O dönemlerde Çanankkale Çanın Kirazlı köyünde de 5 yaşında bir kızı kaçırmk istemişler, köylüler fark edip engel olmuşlar.İşte bu köylülerden eşgaller daha sağlıklı alınabilir ve konuya daha da yaklaşılabilir diyorum.
Yani anlayacağınız, bu işi yapanlar Çanakkale-Balıkesir-İzmiri mesken tutmuşlar galiba.Plaka 34 olduğuna göre buralardan toplayıp belki de İstanbul'da birşeyler yapıyor olabilirler...
TATLI ŞEREFCİK,ALLAHIN İZNİYLE AZ KALDI ANNENE KAVUŞACAKSIN...VARSIN DUYARSIZ İNSANLAR SENİ DÜŞÜNMESİN, BİZLER DÜŞÜNÜYORUZ,DUALARIMIZ HEP SENİNLE YAVRUM...
quote:
Orjinalden alıntı: mrgözen
TATLI ŞEREFCİK,ALLAHIN İZNİYLE AZ KALDI ANNENE KAVUŞACAKSIN...VARSIN DUYARSIZ İNSANLAR SENİ DÜŞÜNMESİN, BİZLER DÜŞÜNÜYORUZ,DUALARIMIZ HEP SENİNLE YAVRUM...
BULUNACAK ARKADAŞIM ER YADA YADA GEÇ BULANACAK VARSIN DÜŞÜNMESİNLER VARSIN İLGİLENMESİNLER ALLAH BÜYÜKTÜR BİZDEKİ BU DUALAR BU YAKARIŞLAR OLDUĞU SÜRECE ŞEREFİN KILINA ZARAR GELMEZ BULANACAK GÖRECEKSİN DÜNYA SANILDIĞI KADAR BÜYÜK DEĞİLDİR ARKADAŞIM ER YADA GEÇ ÇIKICAK ORTAYA O PİSLİKLER
quote:
Orjinalden alıntı: serkanım
quote:
Orjinalden alıntı: mrgözen
BULUNACAK ARKADAŞIM ER YADA YADA GEÇ BULANACAK VARSIN DÜŞÜNMESİNLER VARSIN İLGİLENMESİNLER ALLAH BÜYÜKTÜR BİZDEKİ BU DUALAR BU YAKARIŞLAR OLDUĞU SÜRECE ŞEREFİN KILINA ZARAR GELMEZ BULANACAK GÖRECEKSİN DÜNYA SANILDIĞI KADAR BÜYÜK DEĞİLDİR ARKADAŞIM ER YADA GEÇ ÇIKICAK ORTAYA O PİSLİKLER
İNŞALLAH ARKADAŞIM ALLAH IM GÖNLÜMÜZÜN MURADINI VERSİN .
" ALLAHIM ŞEREF CAN BULUN AMİN " DİYE KIZIMA SÖYLETİYORUM. HANİ ONLAR MELEKTİR ALLAH KATINDA KABUL OLUR DİYE.
ALLAHIM BU AKAN GÖZYAŞLARIMIZI DİNDİR...........AMİN....
YİNE VAKİT AKŞAM OLUYOR YİNE AKŞAM YİNE ŞEREF YOK YİNE HABER YOK YİNE GÖZÜMÜZDE YAŞ VAR AHHHHHHHHH ANNESİ ANNESİ NASIL DAYANIYORSUN BİZ BİLE BÖYLE ÇARESİZ ALLAH KAHRETSİN YA ELİMİZ KOLUMUZ BAĞLIYKEN HER AKŞAM HER AKŞAM YİNE HABER YOK DİYE KENDİ KENDİME AĞLARKEN SEN NAPIYORSUN. AHHHHHHHH ŞEREFCİK PEKİ SEN SEN ALLAHIM NE OLUR KİMİN ELİNDEYSE GETİRSİN ARTIK YALVARIYORUM SANA İSTERSEN BENİ CEHENNEME AT DEMİŞTİM YA GERÇEKTEN O SAĞ SALİM GELSİN ARTIK BEN RAZIYIM NE OLUR.
İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE TEKRAR E-MAİL ATTIM ŞİMDİ.İZMİR EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN CEVAP GELMEDİ HENÜZ. ZATEN BEKLEMİYORUM DA. İZMİR POLİS KONUK DEFTERİNE DE YAZDIM AMA OKUYORLAR MI ACABA BİLEMİYORUM. DAHA NE YAPABİLİRİM ACABA.
Merhaba
Maalesef pozitif Bir gelisme hala yok.devletimizde zaten pek Bir sey yapmıyor-polis ve jandarma Bize soruyor-NE buldunuz diye kendi cabalarımız ve halkın destegi ile olayın hala pesindeyiz
saygılarımla turgay
Amcadan Gelen Mail Arkadaşlar....
ALLAHIM SEN SABIR VER ALLAHIM DERMANSIZ DERT OLMAZMIŞ SEN DERMAN VER SEN GÜÇ VER KUVVET ALLAHIM BULUNSUN YAVRU ANASININ KOYNUNA KAVUŞSUN SEN ÇOK BÜYÜKSÜN NOLUR O GÜNAHSIZ KÜÇÜK YAVRUYU SAĞ SALİM ANASININ ŞEVKATLİ KOLLARINA KAVUŞTUR ALLAHIM
AMİN
quote:
ALLAHIM SEN SABIR VER ALLAHIM DERMANSIZ DERT OLMAZMIŞ SEN DERMAN VER SEN GÜÇ VER KUVVET ALLAHIM BULUNSUN YAVRU ANASININ KOYNUNA KAVUŞSUN SEN ÇOK BÜYÜKSÜN NOLUR O GÜNAHSIZ KÜÇÜK YAVRUYU SAĞ SALİM ANASININ ŞEVKATLİ KOLLARINA KAVUŞTUR ALLAHIM
AMİN
AMİNNNNNNNNNNNNNNN
quote:
AMİN
AMİNN YARABBİM .
quote:
Orjinalden alıntı: Pamuk_Prenses
Merhaba
Maalesef pozitif Bir gelisme hala yok.devletimizde zaten pek Bir sey yapmıyor-polis ve jandarma Bize soruyor-NE buldunuz diye kendi cabalarımız ve halkın destegi ile olayın hala pesindeyiz
saygılarımla turgay
Amcadan Gelen Mail Arkadaşlar....
ALLAH IM SEN YANINDA OL BU İNSANLARIN ÇİLELERİ BİTSİN ARTIK. POLİS VE JANDARMADAN DA ÜMİT KESMEMİZE İZİN VERME HER NE KADAR ONLAR KENDİLERİNDEN ÜMİTSİZ OLSA DA.
Bu acı ölüm acısından daha kötü bir acı. Bir insanın gözünden bile sakındığı evladının, o masum meleğinin akıbetini bilmeden yaşamak. Bir annenin en zayıf noktası. Bunu bir anneden daha iyi kimse anlayamaz. Benimde Şerefcan yaşında bir oğlum var. Allah kimsenin başına vermesin ve Şerefcan'ın ailesine sabır versin çok zor çook...
Hergün dua ediyoruz. Tanıdığım, tanımadığım herkese mail attım. Kendi başıma gelse ancak bu kadar üzülebilirdim. İşlerime bile konsantre olamıyorum düşünmekten. Bebeğim o kadar sevimli ve masum ki...
Bişeyler yapmak istiyorum. Kapı kapı dolaşmak, aramak istiyorum... Ne yapılabilecekse yapmak istiyorum. Kampanya başlatalım arkadaşlar. Bir gün belirleyelim ve o gün Kadıköy meydanında günüllü kişilerle yürüyüş yapalım. Pankart açalım. Çoğunluk ne kadar fazla olursa bu konuya o kadar yoğunlaşılır. İnsanları bu konuda duyarlılığa davet edelim. Herkesin başına gelebilir. Bu gün bir yavruyu annesinden ayıran vijdansızlar ilerde kim bilir daha neler yapar.
Bu konuda görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler...
javascript:void(AddText('[:\'(]'))
AKŞAM OĞLUMU ALIP EVE GİTTİKTEN SONRA KURAN OKUYUP NAMAZ KILACAĞIM VE ALLAH IMA YALVARACAĞIM MİNİK YAVRU İÇİN İNŞALLAH DUALARIMIZI KABUL EDER YÜCE MEVLAM ZATEN ONDAN BAŞKA GÜVENECEĞİMİZ KİM VAR Kİ?????????
quote:
Orjinalden alıntı: D.E.R.Y.A
Bu acı ölüm acısından daha kötü bir acı. Bir insanın gözünden bile sakındığı evladının, o masum meleğinin akıbetini bilmeden yaşamak. Bir annenin en zayıf noktası. Bunu bir anneden daha iyi kimse anlayamaz. Benimde Şerefcan yaşında bir oğlum var. Allah kimsenin başına vermesin ve Şerefcan'ın ailesine sabır versin çok zor çook...
Hergün dua ediyoruz. Tanıdığım, tanımadığım herkese mail attım. Kendi başıma gelse ancak bu kadar üzülebilirdim. İşlerime bile konsantre olamıyorum düşünmekten. Bebeğim o kadar sevimli ve masum ki...
Bişeyler yapmak istiyorum. Kapı kapı dolaşmak, aramak istiyorum... Ne yapılabilecekse yapmak istiyorum. Kampanya başlatalım arkadaşlar. Bir gün belirleyelim ve o gün Kadıköy meydanında günüllü kişilerle yürüyüş yapalım. Pankart açalım. Çoğunluk ne kadar fazla olursa bu konuya o kadar yoğunlaşılır. İnsanları bu konuda duyarlılığa davet edelim. Herkesin başına gelebilir. Bu gün bir yavruyu annesinden ayıran vijdansızlar ilerde kim bilir daha neler yapar.
Bu konuda görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler...
javascript:void(AddText('[:\'(]'))
ÇOK GÜZEL BİR FİKİR BENCE KEŞKE İSTANBUL DA ARANIZDA OLUP YAN YANA SİZLERLE YÜRÜYEBİLSEM. AMA UZAKTAYIM MAALESEF AMA KALBİM DUALARIM SİZİNLE
İnsanlar kendi çabalarıyla baş başa bırakılmışlar....
Allah'ım sen onlara yardım et, kaçıran insanlara da vicdan ihsan et de vicdana gelip bebeciği sağ salim ana babasına teslim etsinler ya rabbim.