Şimdi Ara

bir kere geldiğimiz hayata yarım yamalak gelmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yani mesela hem bir kere geliyorsun hem de bunda çok kötü bi ülkeye denk geliyorsun ya da genetik piyangoyu da yenemiyorsun, saçın erken yaşta dökülüyor mesela kaygılı hasta bi birey oluyorsun yanlış ailede dünyaya geliyorsun çocukken çok fazla zorbalığa maruz kalıyorsun ve bi ömür bozuk psikoloji ile yaşıyorsun ailen zengin olmuyor filan ki beterin beteri de var doğrudan çok kötü bi ortamda savaş ortamında da doğabilirsin hastalıkların da olabilir ya da çok iyi bi ortamda doğabilirsin sağlıklı iyi görünümlü zengin bi ailede gelişmiş bir ülkede de dünyaya gelebilirsin.

Resmen doğuştan şans ile yaşıyoruz hayat şartlarımız resmen şans ile belli oluyor dünyaya 10-0 önde gelmek ya da hayata 10-0 geriden başlamak gibi, hayat çok garip değil mi?

• imtihan modu on
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutbulmus

imtihan modu on

Off

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatsune Miku

quote:

imtihan modu on

Off

On kerdeş on
  • quote:

Orijinalden alıntı: instance

quote:

Orijinalden alıntı: Hatsune Miku

quote:

imtihan modu on

Off

On kerdeş on

Off

• Mesele imkanlar meselesi değil gibi be kardeş. Sen var olan durumunu dünyaya geldiğin şartlara bağlamışsın ama her şeyi dört dörtlük olan ailesi ile bağları iyi herhangi bi sıkıntı çekmemiş ama senin gibi sorgulamaları yapan ve mutsuz olan insan ne yapmalı? Yani mutsuzluğu için sebebi yok adamın ama mutsuz ve oda hasta bir birey oluyor. Yani demem o ki herkes tek başına hayatta, mutluluğu mutsuzluğu tamamen kendine bağlı bir şey. Meselemiz şu; birisi doğan güneşe bakarken mutlu olabiliyorken, başka birisi ferrarisi varken mutsuz. Şu an bize derdini anlatabilmiş olman bile mutlu olmanı sağlasın bence dostum. Tek başınasın hayatta ve bu düşünceleri düşündükçe kendine şanssız görmekten başka bir şey katmıyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandalyeayağı

Mesele imkanlar meselesi değil gibi be kardeş. Sen var olan durumunu dünyaya geldiğin şartlara bağlamışsın ama her şeyi dört dörtlük olan ailesi ile bağları iyi herhangi bi sıkıntı çekmemiş ama senin gibi sorgulamaları yapan ve mutsuz olan insan ne yapmalı? Yani mutsuzluğu için sebebi yok adamın ama mutsuz ve oda hasta bir birey oluyor. Yani demem o ki herkes tek başına hayatta, mutluluğu mutsuzluğu tamamen kendine bağlı bir şey. Meselemiz şu; birisi doğan güneşe bakarken mutlu olabiliyorken, başka birisi ferrarisi varken mutsuz. Şu an bize derdini anlatabilmiş olman bile mutlu olmanı sağlasın bence dostum. Tek başınasın hayatta ve bu düşünceleri düşündükçe kendine şanssız görmekten başka bir şey katmıyorsun.

Güzel bir açıklama olmuş.Ellerine sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: sandalyeayağı

Mesele imkanlar meselesi değil gibi be kardeş. Sen var olan durumunu dünyaya geldiğin şartlara bağlamışsın ama her şeyi dört dörtlük olan ailesi ile bağları iyi herhangi bi sıkıntı çekmemiş ama senin gibi sorgulamaları yapan ve mutsuz olan insan ne yapmalı? Yani mutsuzluğu için sebebi yok adamın ama mutsuz ve oda hasta bir birey oluyor. Yani demem o ki herkes tek başına hayatta, mutluluğu mutsuzluğu tamamen kendine bağlı bir şey. Meselemiz şu; birisi doğan güneşe bakarken mutlu olabiliyorken, başka birisi ferrarisi varken mutsuz. Şu an bize derdini anlatabilmiş olman bile mutlu olmanı sağlasın bence dostum. Tek başınasın hayatta ve bu düşünceleri düşündükçe kendine şanssız görmekten başka bir şey katmıyorsun.

Haklı olduğun noktalar var tabi. Ben en azından bunları sorgulayabilecek yaşa geldiğim için ve şu anda elimde bi akıllı telefon ve internet bağlantısı ile donanım habere girip konu açabilecek kadar şanslıyım, elimde çağın icadı var kilometre karelerin içine sığmayacak kadar kitaptan bile daha fazla bilgiye ulaşabilirim bu icatla, gördüğün gibi beni mutlu eden şeyler de var. Ama ne yazık ki savaş ortasında doğup daha hayattan hiç bi şey anlamadan ölen çocuklar da var, bu sorgulamaları yapmak zorundayız elimizde olmadan seçmeden sahip olduğumuz şeyler (iyi veya kötü) o kadar çok ki. Herşeye sahip olup da mutlu olamayanın da zaten kendi ile derdi vardır, ya sadece kendisinden iyi durumda olanları görüyordur ya da çok gereksiz şeyleri takıyordur, bi amaç edinse, elindekileri dünyayı değiştirmek için kullansa dünyaya insanlara yardım için kullansa mutsuz olacağını sanmıyorum.

• Ben ne ediyim gurban
    Boy yok
    Kilo yok alamıyorum
    Tip yok
    Saç döküldü
    Gözler bozuk
    Ailede bütün genetik rahatsızlıklar var
    Takıntılı çok duygusal biriyim

ikide bir sevdiğim bağlandığım insanlar bırakıp gidiyor bok gibi kalıyorum ortada ben napayım ulan zaten duygusalım gitmemeleri için herşeyi yapıyorum yinede gidiyorlar deliricem amk allah belamı vermiş.
  • Hoş geldin arkadaşım zengin veya değil ünlü ve ünsüz sağlıklı veya hasta fark etmiyor Dert keder mutsuzluk hepsinde var.dünya güzel değil ama yaşamak zorundayız

daha dün 28 yaşındaydım bugün 40 oldum zaman hızlı geçiyor o yüzden sevdiklerin kim varsa onlarla mutlu olmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanTavuk

Ben ne ediyim gurban
    Boy yok
    Kilo yok alamıyorum
    Tip yok
    Saç döküldü
    Gözler bozuk
    Ailede bütün genetik rahatsızlıklar var
    Takıntılı çok duygusal biriyim

ikide bir sevdiğim bağlandığım insanlar bırakıp gidiyor bok gibi kalıyorum ortada ben napayım ulan zaten duygusalım gitmemeleri için herşeyi yapıyorum yinede gidiyorlar deliricem amk allah belamı vermiş.

Hepsini anlarım kurban, ama seni terk edip gidenler için bi gram üzülmeye değmez, onu anlamam işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trplayer

Hoş geldin arkadaşım zengin veya değil ünlü ve ünsüz sağlıklı veya hasta fark etmiyor Dert keder mutsuzluk hepsinde var.dünya güzel değil ama yaşamak zorundayız

daha dün 28 yaşındaydım bugün 40 oldum zaman hızlı geçiyor o yüzden sevdiklerin kim varsa onlarla mutlu olmayı deneyin.

Hoşbulduk sen de hoşgeldin arkadaşım. Haklısın, bardağın biraz dolu tarafından bakmak lazım. Ama kimisinin bardağı tam boş oluyor. Bardağı dolu olup da sadece boş tarafından bakanlara kızarım ben de.
  • quote:

imtihan modu on

yav he he imtihanmış.
  • offff tanrı ne ya xD bu devirde haleN inanaN VarMı xD

• Herseferinde devam edemeyecek gibi hissediyorsun.
    Kaybolmuş gibi.
    Bu senin yalnızlığın.
    Baktığında sadece geceyi görüyorsun.
    Etrafın karanlıkla kuşatılmış.
    Çaresiz hissediyorsun.
    Gideceğin yolu göremiyorsun.
    Umutsuzluğa düşme ve ümidini asla kaybetme.
    Çünkü ALLAH her zaman yanı başında.
    Allah'ın izni ile yolunu bulacaksın.
    Her seferinde tekrar hata yapıyorsun.
    Tövbe etmek için çok geç gibi hissediyorsun.
    Verdiğin yanlış kararlardan dolayı kafan çok karışık.
    Kalbin utançla dolu.
    Umutsuzluğa düşme..

Allah'a yönel.
    O asla uzak değil.
    Ona dayan ve güven.
    Kaldır ellerini ve dua et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 11 Ocak 2017; 13:7:29 >
  • suicideRelated kullanıcısına yanıt
    Ben bağlanıyorum hocam, önemsiyorum aylarca konuşupta bir anda saçma sapan şeylerden bırakıp gitmeleri üzüyor ister istemez bu kadar kolay olmamalı, işte karşındaki senin kadar bağlanmayınca, duygusal yapıya sahip olmayınca üzülüyorsun malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.