Ana gezegenden bu gezegene B.n. emileri ile malzeme getiroyor.... Muhteemelen Kademe İçin : Bende önünü kesiyim dedim.... Malzemeleri ve nakliyeleri elinden alacağım amaç budur...
7 saniyeye çok diyebilirsiniz ama o bu heyecan la 30 saniye bile olsa kaldıramaz filosunu :)))
Kilit tam olarak ne oluyor üstad anlayamadım ben. Yani o arkadaş gezegene indiğinde sen gezegene aldırıcan dimi? Savunmasınıda hesaba katıyoruz galiba...
7 saniye bana gore normal ama fazla ayrıca konuşlandırmaya atmışsın adam geri çekebilir yaptıgın çok büyük övünülcek büyüklükte bişey degil saldıran ve savunan filoyu merak etitm
puan kaç?
quote:
Orjinalden alıntı: .:Legend:.
7 saniye bana gore normal ama fazla ayrıca konuşlandırmaya atmışsın adam geri çekebilir yaptıgın çok büyük övünülcek büyüklükte bişey degil saldıran ve savunan filoyu merak etitm
Ogame serverinin yavaşlığınıda hesaba katarsak 7 saniyede o filoyu kurtarması mümkün değil konuşlandırma ile göndermişse ve filolarını takip ediyorsa geri çekecektir çektikten sonra yakalanması zor bir olay....
f,losunu eri çekse bile dönüşünde kitlerim yani kurtuluşu yoktu bu filonun.. Sonun da vurdum ben filoyu ve 12m kar ettim bu savaştan :))
bence kilitleri biraz geç atıyorsun en çok 4sn olmalı
sonucu 110m luk bir savaşsa övünülecek bir durumdur bence..... Adam off muş ve filosunu çekemedi.
quote:
Orjinalden alıntı: .:Legend:.
serverların yavaşlığından dolayı çok erken kilit atarsanız bu seferde ortaya çıkan bug yüzünden boşluğa dalıyorsunuz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme