Şimdi Ara

Bir kız gerçekten değişir mi değişim olur mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir insan değişir mi eski yaptıklarının pismanligini yaşamak o insanın yaptığı o pismanliklari yapmadığını gösterir mi yani aslında insan kendisinin yaptıkları değil midir bir insan yaptığını zorla yapmıyor düşünüyor ve yapıyor ve doğru olduğunu düşündüğü için yapıyor bunu düşünerek söylerseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşı tercüme edebilecek varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easee58 -- 3 Nisan 2014; 23:07:48 >
  • Basliga gore yorum yapiyorum zira yazdiklarindan pek birşey anlamadim. Huylu huyundan vazgeçmez. değiştiğini söylerse veya öyle davranislarinda biraz değişme varsa bil ki rol yapiyordur.

iyi geceler

• easee58 E kullanıcısına yanıt
    Yani eskiden yaptığı hatayi artık yapmasa da kız o hatayi yapmış kız değil mi pişman olunca gerçekten yaptığının yanlış olduğuna inanır mi? Yani değişmiş mi olur karışık biliyorum :(

• Yedisinde neyse yetmişindede odur

• quote:

Orijinalden alıntı: cakirres61

Yani eskiden yaptığı hatayi artık yapmasa da kız o hatayi yapmış kız değil mi pişman olunca gerçekten yaptığının yanlış olduğuna inanır mi? Yani değişmiş mi olur karışık biliyorum :(

Kaynar sicaklikta bir corba ictin agzin dilin yandi, acisini cektin ve pisman oldun, bundan sonra oturdun dusundun niye agzim yandi diye, corba fazla sicakti. Hayatinin geri kalaninda corbayi sicak icmemeye karar verdin. Pismanliktan dolayi degismis oldun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thailano -- 3 Nisan 2014; 23:34:06 >
  • Ygs türkçe sorularını anımsadım birden ama insan değişebilir. Bugün yaptığım bir davranış yarın bana saçma gelebilir, bugün ayıpladığım şeyin daha beterini yarın yapabilirim. Bu değişim belirli çerçeveler içerisinde cereyan etmesi gerekir. Yoksa insanlar sana "Tutarsız" der. İnsanların söylemesi mesele değil. Bir gün gelir sen de tutarsız hissedersin o kötü işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu şarkı çok iyi değil mi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • insanına bağlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakirres61

Arkadaşlar bir insan değişir mi eski yaptıklarının pismanligini yaşamak o insanın yaptığı o pismanliklari yapmadığını gösterir mi yani aslında insan kendisinin yaptıkları değil midir bir insan yaptığını zorla yapmıyor düşünüyor ve yapıyor ve doğru olduğunu düşündüğü için yapıyor bunu düşünerek söylerseniz sevinirim

Geçmişte yaptıklarından pişman olan kız ilerde tekrar yapar mı?Yoksa Düzelir mi?

sorunun özeti bu...

Bence;Her zaman bi ihtimal vardır ona şans verin derim..Bir de bi atasözü vardı aslını bulamadım..Deli diye aldık akıllı çıktı, akıllı diye aldık deli çıktı, diye bir söz vardı Az zorlarsan bu konuyla bir ilgisi var..
  • Peki bi insan sizin için değişiyorsa ve bunu farkedip ya da bu durumdan sıkılırsa eskiye döner mi gerçek benligine döner mi yani?

• Kişiliği değil ama amaçları ile istekleri değişebilir ama kişiliği asla belki ders çıkarır ama yine huyundan vazgeçmez.

Ama hedef ve istekler değişebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.