Şimdi Ara

Bir kız meseleside benden [film gibi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. Dönem Yan sınıftan bir kızdan hoşlandım... Kimseye söylemedim, 1-2 gün sonra teklif ederim dedim... ßir baktım en yakın arkadaşlarımdan birisi gitti teklif etti... benim hoşlandığımı bilmiyordu.. kız 2-3 gün süre istedi sonra 2-3 gün geçti tekrar 1 gün zaman istedi en son kabul etmedi bizim arkadaşda avrupa birliği türkiyeyi bu kadar oyalamadı falan dedi. 2. Dönem çocuk [arkadaş] okuldan ayrıldı başka bir şehire gitti bir daha gelmemek üzere.. Zaten gideceği belliydi, fırlamalık olsun diye teklif etti... Şimdi onun yüzünden ben teklif edemiyorum.. herkes kızı görünce aa bak [ismini söyleyip] onunki diye bahsediyor. şimdi ben bu kıza teklif edersem, arkadaşının sevdiği kıza teklif etmiş olacağım ama çocuk gitti... Kızla tanışmıyoruz, 1-2 kez kısa konuşmalarımız oldu fakat onun sınıfında çok yakın bir kankam var onu yakından tanıyan napsam anlamadım :S:S ßu arada hoşlantı aşka dönüştü sanırım^^

• Eeeeee başka
  • Hevestir o...
  • çakıyım arkadaşına aşkta herşey mübahtır
  • Bahar geldi millet azdı

Şaka bir yana ben de biraz önce açsam mı diye düşünüyordum kız meselesi ile ilgili bir başlık bende de var böyle bir sorun çünkü ama vazgeçtim.
    Senin durumun biraz çocukça geldi bana, sen milletin ne düşündüğüne felan bakma, kendine güvenin varsa kıza teklif et. Kız süre isterse anlaki reddecek.
  • Lise 1 gidiyorum bu arada.
  • Git konus, sonra pisman olma kacirdim diye..
  • 16 yaşındayım hayatımda 1 kişiyi sevdim orta okul 3 de teklif ettim kabul etti kız çok güzeldi. 1 yıl çıktık sonra msn yi açtım " ayrılalımmı " yazdı durduk yere:S hayatımda 2. kez bir kızdan hoşlanyom
  • kızı yan yatır şaka şaka bence içinden gldiği gib davran seviyosan git söyle sonra üzülrsn
  • quote:

Orjinalden alıntı: GSoldier

çakıyım arkadaşına aşkta herşey mübahtır

Ya baba 22 monitörümün ekran paso tükürük oldu senin yüzünden . Gece gece ne koptum ya . Bombasın yemin ediyorum .Adam net ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 21 Mart 2008; 1:38:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.