Şimdi Ara

Bir kız neden aşık olamaz??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorum bir kız neden aşık olamaz birini sevemez 24 yaşında olmasına rağmen. şuana kadar hiç bir gönül ilişkisi olmamış.

Talibi çok mu bilmiyorum ama nasılsa oturduğum yerden çevremden taliblilerim çok kafama göre mesleği güzel olan birini bulurum düşüncesinde olduğu için mi?

yoksa hayatımın aşkını arıyorum düşüncesinde olduğu için mi?

veya başka bir sebep mi var ki? kendisine soruyorum bir sebebi yok. psikolojikmen hazır hissetmiyorum diyor.

• 1)Hayalinde kurduğu kişi çok üst seviyedir bulamamıştır öyle birini kısaca kimseyi beğenmeme 2) Aşırı çekingen
  • Beni tanımadığı için ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmuştur da söylemiyordur hocam.

bana da neden sapsın diye sordukları zaman hiç kimseyi sevmedim diye sallıyorum. ne gerek var bilmelerine. halbuki okul hayatımın her döneminde kendi içimde yaşayıp bitirdiğim aşklar oldu. true story.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterince iyi değilsindir onun gözünde ihtiyar

• ben erkeğim hiç talibim olmadı hiç aşık olmadım soruları alayım
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Tip olarak ondan iyiyim ama gönul bu iste. Yani aile yapisida denk uyumlu. Maddiyat olarak ta dengiz. Napalim zamana birakiyorum artik. Ha bende 26 yasindayim yaslandim 😆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi after1 -- 15 Şubat 2020; 15:27:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    Cekingenlik yokta. Dediginiz gibi hayatimin askini mi ariyorum diyor acaba kendisi cok ust duzey biri degil ama aradigi kisi oyle olabilir.

• Kesin sana söylememiştir. Ben de yeni tanıştığım kızla konuşuyordum. Ben de onun çok üst düzey erkekler hayal ettiğini düşünmüştüm. Biraz araştırdım lisede bir çocukla

2 yıl çıktığını öğrendim.
  • kızla görüşüyoruz yanımdayken telefonu çalmıyor. hatta watsaptaki kişilere inesiye gösterdi.bi ara wc ye gitmişti konuşmalara baktım saklı suklu birşey yok. Çözemedim gitti bakalım zaman göstercek. Bir açığını yakalarsam duman olduğu gündür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.