Şimdi Ara

Bir kıza aşığım ama kız yakın arkadaşım gibi birşey:( (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
2
Favori
10.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gandalff

quote:

Orijinalden alıntı: hcangur

biran önce herşeyi ona anlatmak istiyor canım ama sonuçlarına katlanamam. Çok zor benim için.

sabretmezsen kaybedersin, çoğumuz da öyle hissettik-istediğimizi yaptık-kaybettik seçim yine sana ait ama reddedilince unutman kolay oluyor en kötüsü hiç söylememek

haklı olabilirsn ama söylemek istiyorum. Şu an ondan elimden geldiğince uzak duruyorum. Ama uzakken ona birşeyler yazıyorum. O güne hazırlık yapıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

biran önce herşeyi ona anlatmak istiyor canım ama sonuçlarına katlanamam. Çok zor benim için.

sabretmezsen kaybedersin, çoğumuz da öyle hissettik-istediğimizi yaptık-kaybettik seçim yine sana ait ama reddedilince unutman kolay oluyor en kötüsü hiç söylememek

haklı olabilirsn ama söylemek istiyorum. Şu an ondan elimden geldiğince uzak duruyorum. Ama uzakken ona birşeyler yazıyorum. O güne hazırlık yapıyorum.

Işin çok zor hocam ya :( ama umarım sevdiğine kavuşursun

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

quote:

quote:

Işin çok zor hocam ya :( ama umarım sevdiğine kavuşursun

Sağolun. Şimdiye kadar herkes öyle dediğine göre sanırım gerçekten zor. Off off rüyalarıma bile girmeye başladı. Mesela Bugün rüyamda ona sevdiğimi söylüyordum ben söylerken onun gözlerinde yaşlar vardı.

• Bugün kızın en yakın arkadaşına söyledim. Fikir almak için. O da birşey diyemedi. Kesin ona söyler bende ona göre hareket ederim. Ben hala uzak kalmaya çalışacağım. Bensizligin farkına varsın.

• Sınavlar bitti büyük gün geldi. Acaba nasıl söylemeliyim.

• Her şeyi söylemek.. Çaresiz birinin yapması gerekendir bence bu. Karşındakinin seni düşünmesini, sana aşık olmasını istiyorsan gizemli olmalısın. Ha zaten aşıksa ne mutlu sana, git konuş.

• Kardeş aynı durum benimde başıma geldi ilk.kez aşık olmuştum ama yakın arkadaşıma olunca soyleyemedim. Bi süre sonra kız kendisi az maz anladi ve sohbetimiz gittikçe kesildi.her tenefus birlikte takılırken selam bile vermemeye başlamisti.ben de onu takmamaya çalıştım yoksa 5aydan uzun sürerdi benim melankolik takilmam. Sana tavsiyem mümkün oldukça kanka gibi hissettirme kendini.açılınca da seni tanıdıkca sevdim gibisinden laflar kur. En önemlisi sadece sevdiğini söyleme çıkma teklifi et benim olmanı istiyorum gibisinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theola

quote:

Orijinalden alıntı: FreX~

En başından kaybetmişsin dostum. Her zaman söylüyorum bir kızla çok yakın olmayacaksın hele kanka olaylarına falan girmeyeceksin. Çünkü gün gelir ya sen ona karşı birşey hissedersin ya da o sana. Bu yüzden artık geçti kıza duygularını açıklarsan kaybedersin yada kazanırsın ortası olmaz. Hiçbirşey eskisi gibi olmaz ya çok daha kötü olur ya da çok daha iyi olur seçim senin kolay gelsin geçmiş olsun.

Evet

• Kardeşim yorumları okumadım ama başından hataya düşmüşsün. Bir kızla dost olmak, iş dostluğu dışında pek iyi bir şey değildir. Çünkü insanın dürtüleri vardır. Hoşlanabilirsiniz birbirinizden normal olarak.

Şimdi yapacağın hiç üzülmeden düşünmeden yavaş yavaş uzaklaşmak. Yok bilmem konuşmalarda samimiyeti azaltırsın, yüzün asık durursun, dediklerine katılmazsın falan... Eğer kız senden hoşlanıyorsa senden ayrılmamak için peşine düşecektir zaten. Eğer düşmez de kanka uzaklaştık falan derse direk bırak. Peşinden kovalamaya başlarsan halin çok acı olur söyleyeyim. Bir arkadaşım vardı, ağladı önümde.

Benim gibi ol. Kızlarla pek takılma fakat uzaktan espri yap, cool takıl. Hepsi peşine düşer merak etme sen.
  • Kanka olayına girmen hoş olmamış ama durum umutsuz bir vaka değil sıkma canını...Sakın gidip teklif filan ediyim deme kaybedersin,bunu en azından kendi itibarın için yapma,reddedilme oranın %100 =)
    Alttan alttan laf sok,kafasını karıştır,bu çocuk acaba benden hoşlanıyomu desin,ama emin olmadığı içinde arkadaşlığınıza son veremesin..
    Herşey olacağına varır sıkma canını,kendinde bunalıma girip kızıda sıkma sakın =)
  • Evet söyledim arkadaşlar vee dedikleriniz doğruymuş "Ben seni arkadaş olarak görüyorum" cümlesini duydum.
  • quote:

Evet söyledim arkadaşlar vee dedikleriniz doğruymuş "Ben seni arkadaş olarak görüyorum" cümlesini duydum.

Friendzone'a hoş geldin kardesim

• quote:

Evet söyledim arkadaşlar vee dedikleriniz doğruymuş "Ben seni arkadaş olarak görüyorum" cümlesini duydum.

klasik bir cümle,ben de seni ülkemizin başbakanı olarak görüyorum deseydin saçmalıga bak.
  • quote:

aramıza hoşgeldin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

quote:

bi çay çekin kardeşime

• quote:

Orijinalden alıntı: Venceremos!

quote:

Orijinalden alıntı: Sébastian

quote:

bi çay çekin kardeşime

tavşan kanı bunlar tavşaann

Bir kıza aşığım ama kız yakın arkadaşım gibi birşey:(

• Bizim de alt katta ki komşu kızı var, ondan hoslaniyorum. Baya bir yakınlaştik fakat bir türlü diyemiyorum, ama bana çok yakın onu hissediyorum, su an evde değilim, 1 hafta sonra gelecegim eve, o zaman patlatacağım bombayi

• Bu kadar kisiye ragmen artik yapacak bisis yok ya kanka olmaya devam etcen ya da ona Solicen riskli fakat imkansiz degil

• Çocuktan yanıt gelmemiş acaba ne durumda?
  • Adam Meriç beyler..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.