Şimdi Ara

Bir kıza aşığım ama kız yakın arkadaşım gibi birşey:( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
10.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes aynı şeyi söylüyor. Off off ama açılmazsam da içimde kalacak. Şansımı denemek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

Ben de aynı senin durumundaydım,söyledim.Seni seviyorum fakat arkadaşız olmaz dedi, 3-4 aydır adam gibi konuşmuyoruz.Sakın kıza açılma bence.

İyi işte hocam su testisi su yolunda kırılmış, yapmayın şu kızlara bağımlılığı. Kızlar evlenmeden önce sadece bir iş için vardır benim için mesela. Odun da diyebilirsin.
  • Açıl gitsin. Bin defa ölmektense bir defa öl kurtul. Reddederse de hiç ipleme.

• quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

Açıl gitsin. Bin defa ölmektense bir defa öl kurtul. Reddederse de hiç ipleme.

haklısın ama şimdi değil sınavdan sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen ona açılınca oda: 'ben seni arkadaş olarak görüyorum' demesse bende şerroyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umudy

Sen ona açılınca oda: 'ben seni arkadaş olarak görüyorum' demesse bende şerroyum.

öyle deme arkadaş yaw :( olumlu düşünelim olumlu olsun:(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzer şekilde ben de yaşadım kısa bi süre önce. Aşık filan değildim ama çok seviyordum (arkadaş olarak, yakın olarak) çok iyi anlaşıyoruz eğleniyoruz diye evlenip araya başkasının girmesindense bizim birlikte olmamız daha mantıklı geldi bana (belki kıskançlıktı o kadar derin düşünmedim), zaten başka kız arkadaşım da yoktu. Neyse işte bana mantıklı gelen ona mantıklı gelmedi. Ben sadece dost olarak düşündüm dedi. (ben de aşık filan değildim ama daha fazlası olsun sonsuza dek olsun deme gafletinde bulundum) Hadi bana eyvallah dedi. Ben de güle güle dedim. (tabi bu kadar basit olmadı) Bir ay kadar oluyor, içim buruldu bu satırları yazarken.
    Bence direkt söyleme. Zira cevap bellidir. Eğer müspet olsa bile cevabı birlikteliğiniz uzun ömürlü olmaz. Duygularını azar azar belli etmen, hatta uzaklaşmaya başlaman en iyisi. Arkadaş samimiyetinde değil de birbirine gördüğünde mutlu olan eğlenen iki insan statüsünde iletişim kurmaya çalış.
    Olmazsa da olmaz, dünyanın sonu değilya. İnsan arkadaşına da aşık olabilir akrabasına da, başına gelmeyenler eleştirebilir, takılmamak lazım. Zira aşkı insan tercih etmiyor aşk insanı tercih ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hukumran

Benzer şekilde ben de yaşadım kısa bi süre önce. Aşık filan değildim ama çok seviyordum (arkadaş olarak, yakın olarak) çok iyi anlaşıyoruz eğleniyoruz diye evlenip araya başkasının girmesindense bizim birlikte olmamız daha mantıklı geldi bana (belki kıskançlıktı o kadar derin düşünmedim), zaten başka kız arkadaşım da yoktu. Neyse işte bana mantıklı gelen ona mantıklı gelmedi. Ben sadece dost olarak düşündüm dedi. (ben de aşık filan değildim ama daha fazlası olsun sonsuza dek olsun deme gafletinde bulundum) Hadi bana eyvallah dedi. Ben de güle güle dedim. (tabi bu kadar basit olmadı) Bir ay kadar oluyor, içim buruldu bu satırları yazarken.
    Bence direkt söyleme. Zira cevap bellidir. Eğer müspet olsa bile cevabı birlikteliğiniz uzun ömürlü olmaz. Duygularını azar azar belli etmen, hatta uzaklaşmaya başlaman en iyisi. Arkadaş samimiyetinde değil de birbirine gördüğünde mutlu olan eğlenen iki insan statüsünde iletişim kurmaya çalış.
    Olmazsa da olmaz, dünyanın sonu değilya. İnsan arkadaşına da aşık olabilir akrabasına da, başına gelmeyenler eleştirebilir, takılmamak lazım. Zira aşkı insan tercih etmiyor aşk insanı tercih ediyor.

haklısın önerileri dikkate alacağım. Bu arada senin için üzüldüm umarım senin için hayırlısı olur.

• bugün açılacagını yazmışsın üst tarafa. Vazgeçtin sanırım. Konuşucaksan uzun uzun anlatmaya çalış bence. Yüzyüze konuşmak en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4nt0ny

bugün açılacagını yazmışsın üst tarafa. Vazgeçtin sanırım. Konuşucaksan uzun uzun anlatmaya çalış bence. Yüzyüze konuşmak en iyisi

yok sınavdan sonra söyleyeceğim. Bugün uzaklaşmaya başlayacağım. Samimiyeti keseceğim. Yavaş yavaş söyleyeceğim. Sınava kadar sınavı çalışıyorum derken kafam dağılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hcangur

Arkadaşlar aşık oldum ama kızla fazla mi samimi oldum kanka falan diyor:( ben belli etmeye çalışıyorum off off şimdi söylesem benden uzaklaşak ne yapmalıyım?

Friendzone'a hoşgeldiniz . Samimiyeti azalt ve ona güzel iltifatlar et , + Bu devirde aşklar ''kankalıkla'' başlıyor . ++ Teklif etmezsen için içini yiyecek o sana gelicek yok şöyle biri var çıkayım mı vs. o başkasının olunca öyle bir koyuyor ki teklif et kurtul. +++ Bu iş olmazsada onu unut dünyada 4milyar kadın var onlar neyinize yetmiyor acaba seç beğen al

• quote:

Orijinalden alıntı: NoFearZone

quote:

Orijinalden alıntı: hcangur

Arkadaşlar aşık oldum ama kızla fazla mi samimi oldum kanka falan diyor:( ben belli etmeye çalışıyorum off off şimdi söylesem benden uzaklaşak ne yapmalıyım?

Friendzone'a hoşgeldiniz . Samimiyeti azalt ve ona güzel iltifatlar et , + Bu devirde aşklar ''kankalıkla'' başlıyor . ++ Teklif etmezsen için içini yiyecek o sana gelicek yok şöyle biri var çıkayım mı vs. o başkasının olunca öyle bir koyuyor ki teklif et kurtul. +++ Bu iş olmazsada onu unut dünyada 4milyar kadın var onlar neyinize yetmiyor acaba seç beğen al

Haklısın kardeş ama şu sınav dönemini bir atlatalım sonra kimse beni tutamaz:-)

• Sana kanka diyen kiza acilmak gibi bir hata yapma dost. Erkekligine yedirebilir misin bunu?
    Yapman gereken konusarak zamanla kanka sifatindan cikip iliskiye hazir arkadas konumuna getirmen lazim kendini. Buda agzinin laf yapmasina bakar. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brevet

Sana kanka diyen kiza acilmak gibi bir hata yapma dost. Erkekligine yedirebilir misin bunu?
    Yapman gereken konusarak zamanla kanka sifatindan cikip iliskiye hazir arkadas konumuna getirmen lazim kendini. Buda agzinin laf yapmasina bakar. Kolay gelsin.

daha önce yazdıklarımı okusaydın söylediklerini yapmaya karar verdiğimi bilirdin. Benim de şu an amacım o zaten. Bu arada kanka kelimesi sizi yanıltmasın çok samimi kanka ortak değiliz bu sene yakın olduk dersaneden ötürü aynı sınıfta falan değiliz de sadece teneffüs aralarında servisde görüyorum. Işte o arada da dersten konuşuyoruz soru sararsa onları çözüyorum. Ya da bir ne yapmışsa şu şöyle yapmış deyip geçiyoruz. Ortak özelliklerimiz de çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

kardeş şu an yaşadığın durum kadar doğal bir şey yok erkekler genelde önce hoşuna giden kızlarla samimi arkadaş olur zamanla da onlara karşı birşeyler hisseder, eğer samimiyseler de çoğunlukla reddedilirler pişmanlık ve üzüntü yaşarlar bayağı uzun süre.

kız sana kanka demişse bu onun için cinsel kimliğin yok anlamına geliyor bunu önce aklından çıkarmaman lazım.kendi başıma geleni anlattıktan sonra bir de tavsiye vericem inşallah sana ve senin durumundaki birkaç kişiye faydam dokunur

onunla eskiden normal arkadaştık sonra ne oldu oldu görüştük ve daha sık mesajlaşmaya başladık. ona karşı bir şey de hissetmiyordum sadece sohbet etmesi keyifliydi. zamanla acaba olur mu diyerek yokladım ama baktım kardeş gibi görüyor beni bu duygumu bastırdım, kendisi ile sevgilisi hakkında hatta sevgilim hakkında bile muhabbet ederdik.bu uzun süre sürdü sonra ondan ayrıldı ben de zaten ayrılmıştım aynen her şey devam ediyordu.bir süre sonra acaba olur mu sorusu tekrar aklıma takıldı ama bu sefer yoklamadan kendime çok kızdım ve bunu söylemeyi bile şerefimi hiçe saymak olarak görüp ve bu durumu ona bildirip onunla konuşmayı kestim.birkaç ay sonra ona durumu tam açıklayan bir mesaj yazdım onun da yanlış düşüncelerini ve sorularını düzeltip cevaplandırdıktan sonra konuşmayı tamamen kestim.sadece doğum günlerini kutluyorum.yalnız onu unutması o kadar zor ve acı verici oldu ki hala aklıma geldiğinde bir boşluk hissediyorum bu kadar ağır olacağını asla tahmin etmezdim.

yaza kadar mümkünse hiç konuşma ama sakın tavır alayım da deme soğuk davranma sadece olabildiğince konuşmalarınızı az ve kısa tutmaya çalış. bu kafasındaki kanka imajının silinmesi için yeterli olacaktır.dış görünüşünü ve konuşmanın akıcılığını mümkün olacak en üst seviyeye getirmen de sana kolaylık sağlayacaktır eğer olmazsa bile zaten kazançta olursun.sınavdan sonra da şılop diye de söylememen lazım tekrar hafiften yakınlaşmaya başla ama asla kanka demesine fırsat vermemelisin o kelimeyi duyarsan kendini reddedilmiş sayabilirsin.yine de bu duygularını açıklamana engel olmamalı bir kere kafana bu girdi mi onunla asla arkadaş olamazsın bu kendine acı çektirmek demektir.bir süre konuşmayı sürdürmenin ardından da demek istediklerini söylersin umarım hayırlısı olur

kardeş çok güzel anlatmışsn gerçekten uygulası öğütler, uygulayacağım da. Senin için üzüldüm ınş senin içinde hayırlısı olur çok teşekkürler. Şimdiye kadar okuduğum yorumlarda uzaklaşma konusunda hepimiz hemfikiriz. Uzun bir süre bunu uygulayaym sınavdan sonra dediğim gibi onu etkilemeye çalışıp herşeyi açıklarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

önemli değil ne demek, senin bana bir tavsiyen var mı peki?

valla kelin ilacı olsa kendi başına sürermis keşke diyebileceğim yapabileceğim birşey olsa ama elimden birşey gelmez aynı durumdayız hatta sen benden bir adım önde. Ama bana sorarsan red edilirsen ne yaparsın diye benim ikna yeteneğim kuvvetlidir bir şekilde ikna edip kendimi inandırmaya çalışırm baktım olmuyor unuturum ondan onu hatırlatacak her şeyden kaçarm. Unutmak için elindenm geleni yaparım. Ama hemende pes etmem:)

• Dedigin gibi yap, samimiyeti azalt, lafta kalmasın bu. Zaten o zaman azbuz anlarsın, hala seni arıyor mu, üstüne düşüyor mu.
    Ama en doğrusu sinava kadar bu düşünceyi kafandan silmeye çalış, çünkü %90 reddedileceksin. O gözle bakan taraf durumunda sen olacaksın, onu da düşün. Bunları yaşamis birisi olarak dedim.

• ulan aynı durumdayım yanında olupta dokunamamak çok koyuyo be insana.
    aylar önce aşık olmam ben havalarındaydım ne olduysa 1 ay içidne kıza aşırı ilgi duyamaya başladım şimdi okula mutlu gitme sebebim o.bende lys ye girince söylemeyi planlıyorum.ama red alırsam daha beter olurum şu ana kadar çok kızdan teklif aldım bi o kadarda ben ettim hiç red almadım ama ilk defa aşık oldum ve bu kızdan red gelirse haftalarca çıkmam evden
  • Onunla bugün hiç konuşmadık, sadece sabah serviste günaydın dedim. Çok zor gelmedi gibi ama canım onun yanına gitmek istedi kendimi tuttum:( bakalım yarın neler olacak? Fark ettiğinde ne diyeceğim bunları hiç düşünmemiştim.

• biran önce herşeyi ona anlatmak istiyor canım ama sonuçlarına katlanamam. Çok zor benim için.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.