Şimdi Ara

Bir kıza aşığım ama kız yakın arkadaşım gibi birşey:(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
10.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aşık oldum ama kızla fazla mi samimi oldum kanka falan diyor:( ben belli etmeye çalışıyorum off off şimdi söylesem benden uzaklaşak ne yapmalıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• En başından kaybetmişsin dostum. Her zaman söylüyorum bir kızla çok yakın olmayacaksın hele kanka olaylarına falan girmeyeceksin. Çünkü gün gelir ya sen ona karşı birşey hissedersin ya da o sana. Bu yüzden artık geçti kıza duygularını açıklarsan kaybedersin yada kazanırsın ortası olmaz. Hiçbirşey eskisi gibi olmaz ya çok daha kötü olur ya da çok daha iyi olur seçim senin kolay gelsin geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreX~

En başından kaybetmişsin dostum. Her zaman söylüyorum bir kızla çok yakın olmayacaksın hele kanka olaylarına falan girmeyeceksin. Çünkü gün gelir ya sen ona karşı birşey hissedersin ya da o sana. Bu yüzden artık geçti kıza duygularını açıklarsan kaybedersin yada kazanırsın ortası olmaz. Hiçbirşey eskisi gibi olmaz ya çok daha kötü olur ya da çok daha iyi olur seçim senin kolay gelsin geçmiş olsun.

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clint Eastwood

quote:

En başından kaybetmişsin dostum. Her zaman söylüyorum bir kızla çok yakın olmayacaksın hele kanka olaylarına falan girmeyeceksin. Çünkü gün gelir ya sen ona karşı birşey hissedersin ya da o sana. Bu yüzden artık geçti kıza duygularını açıklarsan kaybedersin yada kazanırsın ortası olmaz. Hiçbirşey eskisi gibi olmaz ya çok daha kötü olur ya da çok daha iyi olur seçim senin kolay gelsin geçmiş olsun.

Evet

Alıntıları Göster
    Sevdiğin kızla arkadaş olma çünkü çıkma teklif ettiğinde onun için arkadaştan öteye gidemezsin

• quote:

haklısın ama oldu artık yapacak birşey yok. Şu lys'ye girip çıkayım herşeyi söyleceğim. Kötü olsa çok görmeyeceğim için sorun olmaz herhalde off., aslında çok belli ediyorum. Doğum gününde ona 4 yapraklı yonca bulmuştum onu vermiştim :-( benim şansm olduğunu söylemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SeReNDiPiTyHC

quote:

haklısın ama oldu artık yapacak birşey yok. Şu lys'ye girip çıkayım herşeyi söyleceğim. Kötü olsa çok görmeyeceğim için sorun olmaz herhalde off., aslında çok belli ediyorum. Doğum gününde ona 4 yapraklı yonca bulmuştum onu vermiştim :-( benim şansm olduğunu söylemiştim.

Alıntıları Göster
    Ben de senin gibiydim dostum söyledim ve sen benim kankamsın dedi o günden beri konuşmuyoruz hiç. Eğer kaybetmek istemiyorsan bence hiç söyleme arkadaş olarak devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: theodorus321

Sevdiğin kızla arkadaş olma çünkü çıkma teklif ettiğinde onun için arkadaştan öteye gidemezsin

Alıntıları Göster
    Arkadaşların söylediği gibi baştan hata etmişsin ama umut yok değil. Kaç yaşındasınız ikiniz? Nerden tanışıyosunuz? Ne sıklıkla görüşüyosunuz? Ortak olarak ne konuşuyorsunuz? Bunlara göre bi takım önerilerde bulunabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Arkadaşların söylediği gibi baştan hata etmişsin ama umut yok değil. Kaç yaşındasınız ikiniz? Nerden tanışıyosunuz? Ne sıklıkla görüşüyosunuz? Ortak olarak ne konuşuyorsunuz? Bunlara göre bi takım önerilerde bulunabilirim.

ikimizde 19 yaşındayız. Aynı otobüsle gelip gidiyoruz, aynı dersane. Ortak olarak dersler, arkadaş falan konuşuyoruz. Ortak arkadaşlarımız var. Onu kaybetmek uğruna sınavlardan sonra söylemek istiyorum. Ama söylemeden önce ondan uzaklaşsam mi? Ne yapsam ki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

ikimizde 19 yaşındayız. Aynı otobüsle gelip gidiyoruz, aynı dersane. Ortak olarak dersler, arkadaş falan konuşuyoruz. Ortak arkadaşlarımız var. Onu kaybetmek uğruna sınavlardan sonra söylemek istiyorum. Ama söylemeden önce ondan uzaklaşsam mi? Ne yapsam ki?

Alıntıları Göster
    konuyu açan arkadaşa şimdiden geçmiş olsun 1 hafta önce "kanka" konusu ben açmıştım ama benimkisi aman aman aşktan ziyade biraz hoşlanmam var idi.Ona rağmen kanka demesi beni deli ediyordu.Onu kaybetmek uğruna bir şekilde söyledim,öğrendi. Ha onu kaybettim mi evet kaybettim.Ama gururum mu daha önemli yoksa bu mu elbette gurur.Sana birkaç şey daha söylemek istiyorum kıza açılırsan red yersin unutursun gider fakat teklif etmezsen kızla sürekli takılırsan kıza belki hissettiğin küçücük birşeydir ama bu çığ gibi büyür :D Bir de sana küçük bir taktik kıza açılmadan önce kızdan biraz uzaklaş hem kız senin değerini hissetsin hem de kızı kaybetmene karşı arkadaşlığın biraz olsun azalsın ki kaybettiğin şeyler daha az olsun.Karışık yazdıysam şimdiden af ola

• quote:

Orijinalden alıntı: Sadece İnsan

konuyu açan arkadaşa şimdiden geçmiş olsun 1 hafta önce "kanka" konusu ben açmıştım ama benimkisi aman aman aşktan ziyade biraz hoşlanmam var idi.Ona rağmen kanka demesi beni deli ediyordu.Onu kaybetmek uğruna bir şekilde söyledim,öğrendi. Ha onu kaybettim mi evet kaybettim.Ama gururum mu daha önemli yoksa bu mu elbette gurur.Sana birkaç şey daha söylemek istiyorum kıza açılırsan red yersin unutursun gider fakat teklif etmezsen kızla sürekli takılırsan kıza belki hissettiğin küçücük birşeydir ama bu çığ gibi büyür :D Bir de sana küçük bir taktik kıza açılmadan önce kızdan biraz uzaklaş hem kız senin değerini hissetsin hem de kızı kaybetmene karşı arkadaşlığın biraz olsun azalsın ki kaybettiğin şeyler daha az olsun.Karışık yazdıysam şimdiden af ola

haklısın açılmazsam daha da çok artıyor. Red edilirsem unuturum. Ondan uzaklaşmayı düşünüyorum. 1 ay uzak kalıp sınavdan sonrada söylerim. Bir umut ya kabul edip o da benden hoşlanıyorsa

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sadece İnsan

haklısın açılmazsam daha da çok artıyor. Red edilirsem unuturum. Ondan uzaklaşmayı düşünüyorum. 1 ay uzak kalıp sınavdan sonrada söylerim. Bir umut ya kabul edip o da benden hoşlanıyorsa

Alıntıları Göster
    Bence kızı biri kapmadan yada senden uzaklaşmadan söyle en fazla ne olabilirki

• quote:

kız başka birine bakmaz ne bileyim kimse yok gibi. en fazla küser bu da kötü olur. ortak arkadaş çok onlarda zor durumda kalır. ne biliyem. hafif uzaklaşıp sonra ona açılmak!
  • quote:

quote:

kız başka birine bakmaz ne bileyim kimse yok gibi. en fazla küser bu da kötü olur. ortak arkadaş çok onlarda zor durumda kalır. ne biliyem. hafif uzaklaşıp sonra ona açılmak!

Alıntıları Göster
    Off Offf !!!!!!!!!
  • yüzde yüz red edileceğim.

• quote:

yüzde yüz red edileceğim.
    Bende bu kızların dosttan sevgili olmaz mantığını kavrıyamıyorum

KAslında anlıyorum onun için kolay bi avsın fakat o uzaklarda zor olanı arıyor ve sonra büyük bi ihtimal göbekli biriyle evleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asyluman

Bende bu kızların dosttan sevgili olmaz mantığını kavrıyamıyorum

KAslında anlıyorum onun için kolay bi avsın fakat o uzaklarda zor olanı arıyor ve sonra büyük bi ihtimal göbekli biriyle evleniyor

bu dediğine katılıyorum. Zor olanı seçiyorlar kendileri kaybediyor. Arkadaş olduysan demekki bu insan tam senin kafana göre onu sevebilirsn de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın büyük gün bakalım başarabilecek miyim? Ondan uzak kalmak acı birşey gerçi dayanamam ama yapacak birşey yok.

• quote:

Yarın büyük gün bakalım başarabilecek miyim? Ondan uzak kalmak acı birşey gerçi dayanamam ama yapacak birşey yok.
    Olm nedir bu sizdeki kanka fantazisi? Allahım ya sanki başka kız yok. Git başka ortamlara elbet daha güzelleri vardır. İlla onlamı sevgili olman lazım? Kıza özel olduğunu hissettirseydin başta , kanka demezdi sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umudy

Olm nedir bu sizdeki kanka fantazisi? Allahım ya sanki başka kız yok. Git başka ortamlara elbet daha güzelleri vardır. İlla onlamı sevgili olman lazım? Kıza özel olduğunu hissettirseydin başta , kanka demezdi sana.

ney yani şimdi ben suç mu işledim. Ben ona kankalıkla yaklaşmadım ki. Ben çaresiz senin söylediğin şeye bak. Sen vazgeç diyorsun. Hiç aşık olmamışsn ya da sevmemişsn vazgeç demek bu kadar kolay olmamalı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umudy

ney yani şimdi ben suç mu işledim. Ben ona kankalıkla yaklaşmadım ki. Ben çaresiz senin söylediğin şeye bak. Sen vazgeç diyorsun. Hiç aşık olmamışsn ya da sevmemişsn vazgeç demek bu kadar kolay olmamalı

Alıntıları Göster
    Ben de aynı senin durumundaydım,söyledim.Seni seviyorum fakat arkadaşız olmaz dedi, 3-4 aydır adam gibi konuşmuyoruz.Sakın kıza açılma bence.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.